TILMELDING TIL SÆSON 24/25 ER NU ÅBEN

Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Hip Hop Style Junior

Supplementshold for vores Junior Elitedansere.

Hip Hop
Teens
Elite
Risskov, Sal 2
torsdag kl. 19.45 - 20.35
FRA D. 15. August 2024
TIL D. 05. Juni 2025
2.969,14 DKK pr. deltager frem til sommer
1.557,88 DKK pr. deltager frem til december

Hip Hop Style Junior

OBS ! Dette er et af vores supplementshold til vores junior elitedansere, hvorfor det kræves at man er udtaget til et af vores junior elitehold, for at deltage på dette hold. For at sikre, at de rigtige bliver tilmeldt holdet, bedes I skrive hvilket elitehold I er udtaget på ifm. tilmelding.

På Hip Hop Style er der fuld fart over feltet! På dette hold, arbejder vi med flere forskellige forløb, samt stilarter indenfor hiphop genren, ligesom der også vil være fokus på teknikker, kropskontrol, performance og energier. Gennem smil, high fives og masser af feedback og opbakning, lærer vores fantastiske danseinstruktør dig, at få opbygget dén selvtillid det kræver, at stå på en stor scene.

Glæd dig !

 

•    Dette er et supplementshold til vores junior elitedansere

Instruktør

Jens Julius

Mit navn er Jens Julius, og jeg har stort set danset hele mit liv.

Jeg startede til dans som 2 årig, og har egentlig danset, og fået erfaring, i mange forskellige stilarter herunder standard latin, showdance, contemporary, ballet, men det var helt klart hip hop, som jeg synes var det fedeste. Jeg begyndte derfor allerede på et elite hip hop hold som 11 årig.

Jeg har virkelig svært ved at forestille mig en hverdag uden at danse. Det er så mange ting for mig, for uanset om jeg er glad, trist, sur eller lignende, så hjælper det altid at danse.

Efter 6 år i elite dans og konkurrenceverdenen, ville jeg gerne prøve kræfter med noget nyt. Jeg startede derfor på holdet Sons of Roses, som er et Performance Crew, hvor vi optræder til forskellige shows og events. Dertil også photoshoots og videoprojekter til Instagram. 

Min erfaring med dans, har derfor givet mig et stort kendskab til både konkurrence og show verdenen, hvilket jeg ser stor fordel i at videregive til mine elever:)

Jeg går meget op i, at mine elever skal have det sjovt mens vi træner, men holdets og personlig udvikling er også højt prioriteret i min undervisning, så alle kan føle, at de bliver bedre og bedre for hver gang vi træner

Instruktør

Johanna Jespersen

Mit navn er Johanna og jeg er født i 1999.

Jeg startede til dans som 11 årig, efter at have danset rundt på værelset derhjemme i årevis. Som forventet forelskede jeg mig lynhurtigt i at danse. De første år dansede jeg showdance og da jeg som 14-årig startede på Hoptrup Efterskoles danselinje, fik jeg øjnene op for mange nye stilarter. Særligt hiphoppen og stilarter med et mere feminint udtryk fangede mig og er stadig den dag i dag, de stilarter der ligger mig nærest.

Gennem årene har jeg danset på flere forskellige elitehold og kvalicieret mig til DM og EM. I 2018 valgte jeg at stoppe og i stedet fokusere på min egen undervisning og gå efter min drøm som professionel danser. Jeg har rejst til London og LA for at træne og dygtiggøre mig. Al erfaringen tager jeg med mig hjem til min egen undervisning. Jeg har undervist siden 2015 rundt omkring i hele Danmark. Gennem årene har jeg været ansvarlig for utallige koreografiske opsætninger og shows. Jeg er ekstremt passioneret omkring min undervisning og mine elever. Det vigtigste i min egen undervisning er god energi, udvikling og at du som elev føler dig tryg, respekteret og set.

Book prøvetime Hip Hop Style Junior

DU HAR TO GRATIS PRØVETIMER PÅ HVERT HOLD. DU BOOKER ÉN AF GANGEN.

Du er nu tilmeldt prøvetime

tirsdag 1/3 2023 kl. 17.00 - 18.15

LUK VINDUE