TILMELDING TIL SÆSON 24/25 ER NU ÅBEN

Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Hit Fit Basic

Den ultimative dansetime for dig, der gerne vil danse, forbrænde og have det sjovt på samme tid..!

Hit Fit
Unge/voksne
Beg./let øvede
Risskov, Sal 3
onsdag kl. 17.10 - 18.00
FRA D. 14. August 2024
TIL D. 04. Juni 2025
2.830,50 DKK pr. deltager frem til sommer
1.445,00 DKK pr. deltager frem til december

Hit Fit Basic

Hit Fit Basic er vores nye skud på stammen indenfor Hit Fit konceptet.

Basic er tiltænkt kvinder og mænd, som aldrig har danset før eller, som måske kun har en lille smule erfaring på et dansegulv. Vi har dermed fire niveauer af Hit Fit, og du er meget velkommen til at prøve alle niveauer for at finde det hold, der passer dig bedst.

I Hit Fit Basic følger du efter vores instruktør i nogle simple danse, som alle kan være med på. I løbet af ugerne bliver der stille og roligt sat flere bevægelser på, og der kommer nye danse til. Hver Hit Fit Basic time, tager dig igennem både høj og lav intensitet, og er derfor også meget kalorieforbrændende. Derudover er Hit Fit Basic en fantastisk måde at røre kroppen på, og vi garanterer smil på læben og sved på panden hver gang.

Forskellige niveauer:

Foruden Hit Fit Basic har vi bla. også Hit Fit High, Hit fit Dance og Hit Fit Light. Så hvis du vil være helt sikker på at du har fundet den Hit Fit time, der passer allerbedst til dig, så anbefaler vi at du klikker ind og læser om de forskellige muligheder her.

Uanset det niveau du vælger, så er Hit Fit den sjoveste forbrændingstime! Vi har ikke kun taget udgangspunkt i musikken fra de sidste otte årtier, men også den dansestil som var fremme på det givne tidspunkt. Vi danser rock´n roll til 50-ernes rockede rytmer. Twist til 60-ernes Beatles. 70-ernes discotrin i bedste John Travolta stil. Pop og grandprix fest fra 80-erne, eurodance fra 90-erne, samt de mere moderne funk og showdance moves fra 00-erne,10-erne og 20-erne. Alle de største hits er med, og det er svært ikke at skråle med på sangene, der brager ud af højttalerne..!

Hit Fit konceptet er udviklet af Marianne Eihilt og Mirja Kennedy, som også vælger musikken og laver hovedparten af alle dansene. Hvert halve år kommer der nye danse til, og her sammensætter den enkelte instruktør sit eget program ud fra Mariannes og Mirjas liste af hit numre og koreografier fra de sidste otte årtier. Så kan du ikke få nok af Hit Fit, er det oplagt at tilmelde dig flere hold om ugen, da hver instruktør sætter sit eget præg på timen, samtidig med at der vil være genkendelighed i de fleste danse!

Vi glæder os til at se dig!

•    Husk at du altid er velkommen til at få to gratis prøvetimer, hvis du er i tvivl om stilen og niveauet på holdet passer til dig.


•    Selv om vi starter op i august, er det altid muligt at begynde på et hold, da der løbende vil komme nye koreografier til. De mest oplagte perioder er aug./sep. og jan./feb.


•    De gange du evt. er forhindret i at møde op på din normale træningstid, er du velkommen til at flexe til et af vores andre hold.


•  Fra januar til juni er der 20 undervisningsgange. Obs, falder din undervisningsgang på en helligdag har holdet den undervisningsgang mindre. Dette er fratrukket prisen, så der kun betales for det antal timer holdet får.

Instruktør

Cecilie Bonde

Mit navn er Cecilie.
Mit danseeventyr startede allerede i en alder af seks år, hvor jeg begyndte at danse standard/latin og mærkede for første gang glæden ved dans. Udover standard/latin har jeg også både danset hiphop og disco, men min kærlighed til standard/latindans var stor, så jeg dansede det i 12 år. Senere fik jeg øjnene op for showdance, hvilket medførte, at jeg i nogle år dansede showdance på eliteplan. Dansen har derfor altid været en stor del af mig og har givet en masse fantastiske oplevelser og erfaringer, som jeg den dag i dag ikke vil være foruden. Dansen har en helt særlig betydning og er et frirum, som giver så meget glæde og energi. Jeg har siden min tid som eliteshowdancer været lidt rundt omkring inden for forskellige stilarter. Jeg har bl.a. kombineret showdancegenren med girly hiphop og house på et udtaget dansehold i Aarhus. Dette har lært mig, hvor fedt det er at kombinere mange stilarter, og derfor tog jeg tilbage i 2021 instruktøruddannelsen i HitFit. Da HitFit kombinerer de mange forskellige genrer og stilarter med fokus på god energi, puls og glæde, er dette noget, jeg brænder helt vildt for. Jeg synes, det er fedt at videregive danseglæde og inspiration, og derfor vil mine timer også være præget af fokus på at give den gas og have det sjovt. Jeg vil gøre mit bedste for at skabe en time med plads til smil, høj energi og ikke mindst motivere til at give den maksimalt gas og skabe danseglæde i alle kroge. Jeg glæder mig rigtig meget til at danse med jer.

Book prøvetime Hit Fit Basic

DU HAR TO GRATIS PRØVETIMER PÅ HVERT HOLD. DU BOOKER ÉN AF GANGEN.

Du er nu tilmeldt prøvetime

tirsdag 1/3 2023 kl. 17.00 - 18.15

LUK VINDUE