TILMELDING TIL SÆSON 24/25 ER NU ÅBEN

Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Hit Fit Dance

Den ultimative dansetime for dig, der gerne vil danse, forbrænde og have det sjovt på samme tid..!

Hit Fit
Unge/voksne
Alle niveauer
Viby J., Sal 2
torsdag kl. 17.55 - 18.45
FRA D. 15. August 2024
TIL D. 05. Juni 2025
2.754,00 DKK pr. deltager frem til sommer
1.445,00 DKK pr. deltager frem til december

Hit Fit Dance

Hit Fit Dance er den sjoveste forbrændingstime! Vi har ikke kun taget udgangspunkt i musikken fra de sidste otte årtier, men også den dansestil som var fremme på det givne tidspunkt. Vi danser rock´n roll til 50-ernes rockede rytmer. Twist til 60-ernes Beatles. 70-ernes discotrin i bedste John Travolta stil. Pop og grandprix fest fra 80-erne, eurodance fra 90-erne, samt de mere moderne funk og showdance moves fra 00-erne,10-erne og 20-erne. Alle de største hits er med, og det er svært ikke at skråle med på sangene, der brager ud af højttalerne..!

I Hit Fit Dance følger du blot efter vores instruktør i nogle simple danse, som alle kan være med på. I løbet af ugerne bliver der stille og roligt sat flere bevægelser på og der kommer nye danse til. Hver Hit Fit Dance time, tager dig igennem både høj og lav intensitet, og er derfor også meget kalorieforbrændende.

Undervisningen gør det ligeledes muligt for hver enkelt elev, at give den ekstra gas eller udføre flere detaljer af koreografien, udfra deres egne fysiske eller tekniske evner.

Hit Fit Dance konceptet er udviklet af Marianne Eihilt og Mirja Kennedy, som også vælger musikken og laver hovedparten af alle dansene. Hvert halve år kommer der nye danse til, og her sammensætter den enkelte instruktør sit eget program ud fra Mariannes og Mirjas liste af hit numre og koreografier fra de sidste otte årtier. Så kan du ikke få nok af Hit Fit Dance, er det oplagt at tilmelde dig flere hold om ugen, da hver instruktør sætter sit eget præg på timen, samtidig med at der vil være genkendelighed i de fleste danse!

Foruden Hit Fit Dance, har vi bla. også Hit Fit High og Hit Fit Light. Så hvis du vil være helt sikker på at du har fundet den Hit Fit time der passer allerbedst til dig, så anbefaler vi at du klikker ind og læser om de forskellige muligheder her.

En danser fortæller... På mit hitfit hold er vi blevet enige om at intet humør kan være så dårligt at det ikke er gået over efter en hitfit time

GLÆD DIG!

•    Husk at du altid er velkommen til at få to gratis prøvetimer, hvis du er i tvivl om stilen og niveauet på holdet passer til dig.


•    Selv om vi starter op i august, er det altid muligt at begynde på et hold, da der løbende vil komme nye koreografier til. De mest oplagte perioder er aug./sep. og jan./feb.


•    De gange du evt. er forhindret i at møde op på din normale træningstid, er du velkommen til at flexe til et af vores andre hold.


•    Fra august til december er der 17 undervisningsgangs og fra januar til juni er der 19. Derfor vil prisen være højere for jan./juni end aug./dec. Obs, falder din undervisningsgang på en helligdag har I den undervisningsgang mindre. Dette er fratrukket prisen, så I betaler for de antal timer I får.

Instruktør

Signe Vibholm

“Hej. Jeg hedder Signe Vibholm.
Jeg startede til dans, da jeg var helt lille, og har elsket det lige siden. Gennem årene har jeg danset mange forskellige stilarter såsom showdance, hiphop, HitFit, ballet, contemporary og musical. Jeg har danset showdance på eliteplan siden 2018 og har derfor også konkurreret i mange år. Let’s Dance har længe været mit andet hjem. Jeg elsker at danse, fordi det bare handler om at have det sjovt og bevæge sin krop til god musik. Det er noget, alle kan være med til, uanset alder og niveau. Dans gør mig glad, og jeg kommer altid i godt humør. En god danselektion kan gøre selv den dårligste dag god. Jeg ønsker at sprede min danseglæde til så mange som muligt, og jeg vil gøre alt for, at alle mine elever går fra min danselektion med et smil på læben. I min undervisning lægger jeg meget vægt på en positiv stemning, god energi, ny læring og udvikling samt plads til sjov og leg. Jeg vil gerne skabe et miljø, hvor alle føler sig trygge, og hvor der også er plads til fejltrin. Jeg har fået en masse erfaring ved at være hjælpetræner og derefter afløser på LD samt været på forskellige dansekurser. Jeg glæder mig til at se jer i dansesalen :)”

Book prøvetime Hit Fit Dance

DU HAR TO GRATIS PRØVETIMER PÅ HVERT HOLD. DU BOOKER ÉN AF GANGEN.

Du er nu tilmeldt prøvetime

tirsdag 1/3 2023 kl. 17.00 - 18.15

LUK VINDUE