TILMELDING TIL SÆSON 24/25 ER NU ÅBEN

Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Hit Fit Dance

Den ultimative dansetime for dig, der gerne vil danse, forbrænde og have det sjovt på samme tid..!

Hit Fit
Unge/voksne
Alle niveauer
Risskov, Sal 2
tirsdag kl. 16.35 - 17.25
FRA D. 13. August 2024
TIL D. 03. Juni 2025
2.830,50 DKK pr. deltager frem til sommer
1.445,00 DKK pr. deltager frem til december

Hit Fit Dance

Hit Fit Dance er den sjoveste forbrændingstime!

Vi har ikke kun taget udgangspunkt i musikken fra de sidste otte årtier, men også den dansestil som var fremme på det givne tidspunkt. Vi danser rock´n roll til 50-ernes rockede rytmer. Twist til 60-ernes Beatles. 70-ernes discotrin i bedste John Travolta stil. Pop og grandprix fest fra 80-erne, eurodance fra 90-erne, samt de mere moderne funk og showdance moves fra 00-erne,10-erne og 20-erne. Alle de største hits er med, og det er svært ikke at skråle med på sangene, der brager ud af højttalerne..!

I Hit Fit Dance følger du blot efter vores instruktør i nogle simple danse, som alle kan være med på. I løbet af ugerne bliver der stille og roligt sat flere bevægelser på og der kommer nye danse til. Hver Hit Fit Dance time, tager dig igennem både høj og lav intensitet, og er derfor også meget kalorieforbrændende.

Undervisningen gør det ligeledes muligt for hver enkelt elev, at give den ekstra gas eller udføre flere detaljer af koreografien, ud fra deres egne fysiske eller tekniske evner.

Hit Fit Dance konceptet er udviklet af Marianne Eihilt og Mirja Kennedy, som også vælger musikken og laver hovedparten af alle dansene. Hvert halve år kommer der nye danse til, og her sammensætter den enkelte instruktør sit eget program ud fra Mariannes og Mirjas liste, af hit numre og koreografier fra de sidste otte årtier.

Så kan du ikke få nok af Hit Fit Dance, er det oplagt at tilmelde dig flere hold om ugen, da hver instruktør sætter sit eget præg på timen, samtidig med at der vil være genkendelighed i de fleste danse!

Foruden Hit Fit Dance, har vi bla. også Hit Fit High og Hit Fit Light. Så hvis du vil være helt sikker på at du har fundet den Hit Fit time der passer allerbedst til dig, så anbefaler vi at du klikker ind og læser om de forskellige muligheder her.

En danser fortæller...

(...)"På mit Hit Fit hold er vi blevet enige om, at intet humør kan være så dårligt, at det ikke er gået over efter en Hit Fit time"

GLÆD DIG!

•    Husk at du altid er velkommen til at få to gratis prøvetimer, hvis du er i tvivl om stilen, eller om niveauet på holdet passer til dig.


•    Selv om vi starter op i august, er det altid muligt at begynde på et hold, da der løbende vil komme nye koreografier til. De mest oplagte perioder er aug./sep. og jan./feb.


•    De gange du evt. er forhindret i at møde op på dit normale hold, er du velkommen til at 'flexe' til et af vores andre Hit Fit hold.


•    Fra august til december er der 17 undervisningsgange og fra januar til juni er der 20. Derfor vil prisen være højere for jan./juni end aug./dec. Obs, falder din undervisningsgang på en helligdag har I den undervisningsgang mindre. Dette er fratrukket prisen, så du betaler for de antal timer du får.

Instruktør

Anna Spencer

Jeg hedder Anna Spencer, og min passion for dans blev tændt i Sverige, hvor jeg som ung kastede mig ud i cheerleading. I løbet af over fem år som elite cheerleader og træner har jeg finpudset mine færdigheder og deltaget i konkurrencer i både Sverige og Europa. Denne rejse har givet mig dyb indsigt i både det tekniske og det kreative aspekt af dansen, samtidig med at jeg har opdaget glæden ved at lære fra mig.

For mig er dans mere end blot en hobby – det er en livsstil og en kilde til uendelig glæde. Når jeg træder ind på dansegulvet, føler jeg mig fri og levende. At kunne dele denne følelse med alle dansere er det, der driver mig som instruktør. Jeg har en særlig forkærlighed for musik fra 60’erne til 90’erne, som altid kicker mig op i det højeste gear og får mig til at synge (lidt for) højt.

Som ny instruktør i HitFit er mit mål at skabe en atmosfære fyldt med energi og glæde. Jeg ønsker, at danserne kan glemme hverdagens bimmel og bammel, og i stedet lade sig rive med af den kollektive stemning. Her kan man kunne synge med, nyde øjeblikket og begejstres over den fantastiske følelse, når man rammer den helt perfekte cha-cha-cha til ens yndlingssang. Jeg vil sikre, at alle forlader mine timer med et stort smil og en følelse af fornyet energi.

Jeg bringer altid min uendelige energi og mit store smil med mig på dansegulvet. Kombineret med min kærlighed til dans og energien som cheerleader og er jeg klar til at sprede danseglæde og inspirere alle, jeg underviser. Mine dansesko er altid klar til at tage på nye eventyr, og jeg glæder mig til at dele min passion for dans med jer.

Book prøvetime Hit Fit Dance

DU HAR TO GRATIS PRØVETIMER PÅ HVERT HOLD. DU BOOKER ÉN AF GANGEN.

Du er nu tilmeldt prøvetime

tirsdag 1/3 2023 kl. 17.00 - 18.15

LUK VINDUE