TILMELDING TIL SÆSON 24/25 ER NU ÅBEN

Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Klassisk Ballet

En klassisk ballet time fra 11 år og op - til og med voksne.

Ballet
Teens
Beg./let øvede
Risskov, Sal 3
mandag kl. 15.55 - 16.55
FRA D. 12. August 2024
TIL D. 02. Juni 2025
3.663,00 DKK pr. deltager frem til sommer
1.870,00 DKK pr. deltager frem til december

Klassisk Ballet

Dette klassiske ballethold er for den øvede danser, som ønsker at fortsætte med at udvikle sin balletteknik. I denne time vil vi have øget fokus på gulvarbejde (pirouetter, hoppe trin og adagio).

Vi arbejder ved balletbarren, og øver drejninger og hop, samt mere smidighed og styrketræning. Gør dig klar, til en fantastisk udfordrende og intens dansetime, hvor du med garanti får ømme muskler, en rankere holdning og en stærkere core.

Ballet udføres med ynde og præcision, men tag ikke fejl – det er benhård træning, som styrker hele din krop. Vi arbejder på positioner og koreografier, og lærer at udføre de klassiske ballettrin som ”assemble”, ”glissade”, ”arabesque”, der alle har franske rødder.

Vores supersøde og højtkvalificerede instruktør sørger for grundigt at forklare dig alt hvad der foregår i undervisningen, og du kan være sikker på, at du som danser altid bliver udfordret, samtidig med at du føler dig helt tryg. Hos Let’s Dance vægter vi relationen mellem instruktør og danser højt, og tror på, at en positivt og støttende atmosfære er altafgørende for en fantastisk danseoplevelse.

Klassisk ballet er desuden et fantastisk og oplagt supplement til dig, som f.eks. er elitedanser, eller ønsker at bringe din dans til et højere niveau. Uanset om du er showdanser, hip hopper eller noget helt tredje, så giver ballet dig fantastisk teknik, som understøtter enhver stilart.

Påklædning: Til denne time anbefaler vi, at eleverne ankommer i dragt og trikot (eller andet tætsiddende tøj) samt balletsko. Tøjet er blot anbefalinger, men det er et krav, at håret samles i en knold. Tøj og sko kan f.eks. købes på balletbutikken.dk.

 

 

•    Husk at du altid er velkommen til at få to gratis prøvetimer, hvis du er i tvivl om stilen og niveauet på holdet passer til dig.


•    Selv om vi starter op i august, er det altid muligt at begynde på et hold, da der løbende vil komme nye koreografier til. De mest oplagte perioder er aug./sep. og jan./feb.


•    På alle vores børne/ungdomshold fra 2-18 år, er der forældredag den første undervisningsgang i hver måned. Her er det tilladt at tage billeder/video - dog kun af dit eget barn og uden blitz, så det ikke forstyrrer børnene der danser.


•    Fra august til december er der 17 undervisningsgangs og fra januar til juni er der 20. Derfor vil prisen være højere for jan./juni end aug./dec. Obs, falder din undervisningsgang på en helligdag har I den undervisningsgang mindre. Dette er fratrukket prisen, så I betaler for de antal timer I får.

Instruktør

Julie Maria Bak Lage

Mit navn er Julie Maria Bak Lage.

Jeg startede med at danse da jeg var omkring 5 år gammel og som 18 årig besluttede jeg mig for at satse på dansen som en levevej.

Jeg har danset en bred vifte af stilarter som ballet, step, hip hop og commercial, men jeg er specialiseret i jazz/musical og moderne dans.

Dans er sjov og udfordrende og gør det muligt at fortælle historier på en måde sprog ikke kan. Dans er for alle og noget alle kan lære, uanset alder og niveau.

I min undervisning er der fuld fokus på dansen og det at blive en bedre danser. Det skal være både sjovt og udfordrende at komme til dans hver uge. Det betyder dog også at der skal være plads til at lave fejl og grine af sig selv, ellers bliver man aldrig bedre. I mine timer øver vi os i at kunne være på foran et publikum og være super selvsikre når vi danser.

Jeg har undervist i dans siden 2014. Jeg har erfaring som underviser i de fleste stilarter fra begyndere til elite, samt børn og voksne. Jeg nyder at undervise og lære fra mig af min viden indenfor dansen.

Book prøvetime Klassisk Ballet

DU HAR TO GRATIS PRØVETIMER PÅ HVERT HOLD. DU BOOKER ÉN AF GANGEN.

Du er nu tilmeldt prøvetime

tirsdag 1/3 2023 kl. 17.00 - 18.15

LUK VINDUE