TILMELDING TIL SÆSON 24/25 ER NU ÅBEN

Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Klassisk Ballet

En time med grundlæggende ballettræning for børn i alderen 8-12 år.

Ballet
Tweens
Beg./let øvede
Risskov, Sal 3
torsdag kl. 16.10 - 16.55
FRA D. 22. August 2024
TIL D. 05. Juni 2025
2.598,12 DKK pr. deltager frem til sommer
1.319,68 DKK pr. deltager frem til december

Klassisk Ballet 8-12 år

Til balletundervisning, for børn i alderen 8-12 år, vil du lære alt om de grundlæggende teknikker indenfor ballet. Vi starter med en klassisk stang-skole, hvor eleverne står ved barren. Herefter udfører vi nogle enkelte balletøvelser på gulvet til klassisk musik. Om du er nybegynder eller har lidt erfaring indenfor klassisk ballet, så er timen noget for dig!

Klassisk ballet er også et fantastisk supplement til dig som f.eks. er elitedanser og ønsker at bringe din dans til et højere teknisk niveau. Ballettræning gør dig nemlig opmærksom på hver eneste lille bevægelse og hver eneste muskel og lærer dig musikalitet, tålmodighed og dedikation, hvilket er super vigtigt indenfor alle stilarter såsom hiphop, showdance og jazz. Ballet giver dig en basisforståelse for bevægelse, som understøtter enhver stilart. Selvom ballet udføres med ynde og præcision, så tag ikke fejl – det er benhård, men sjov træning, som styrker hele din krop, retter dig op og giver dig lange og fleksible muskler.

Du vil blive undervist af vores supersøde og højtkvalificerede balletunderviser, som sørger for at forklare dig den specifikke teknik grundigt og detaljeret, så du kan udvikle dig og blive bedre time for time. Ballet teknik er meget præcis, og det tager tid og arbejde at blive bedre, så derfor er det super vigtigt for os, at din underviser er positive, søde og støttende!

Påklædning: Til denne time anbefaler vi, at eleverne ankommer i dragt og trikot (eller andet tætsiddende tøj) samt balletsko. Tøjet er blot anbefalinger, men det er et krav, at håret samles i en knold. Tøj og sko kan f.eks. købes på balletbutikken.dk.

Obs. dette holder starter en uge senere end vores andre hold. Dette er der taget højde for i prisen. 

 

 

•    Husk at du altid er velkommen til at få to gratis prøvetimer, hvis du er i tvivl om stilen og niveauet på holdet passer til dig.


•    Selv om vi starter op i august, er det altid muligt at begynde på et hold, da der løbende vil komme nye koreografier til. De mest oplagte perioder er aug./sep. og jan./feb.


•    På alle vores børne/ungdomshold fra 2-18 år, er der forældredag den første undervisningsgang i hver måned. Her er det tilladt at tage billeder/video - dog kun af dit eget barn og uden blitz, så det ikke forstyrrer børnene der danser.


•    Fra august til december er der 16 undervisningsgangs og fra januar til juni er der 19. Derfor vil prisen være højere for jan./juni end aug./dec. Obs, falder din undervisningsgang på en helligdag har I den undervisningsgang mindre. Dette er fratrukket prisen, så I betaler for de antal timer I får.

Instruktør

Liva Kyng

Hej mit navn er Liva. 
 
Jeg har danset siden jeg var helt lille og er kun blevet gladere og gladere for det. 
De seneste år har jeg primært danset ballet, men jeg har i løbet af årene danset en del forskellige stilarter, blandt andet Showdance, hip hop og contemporary. 
Det bedste ved dans, er at man bliver glad, kan være i nuet og have det sjovt samtidig med at man lærer en hel masse, og de ting vil jeg også gerne lægge vægt på i min undervisning. Jeg vil gerne give danseglæden videre, og gøre mit bedste for at alle går fra timen med god energi og et smil. Jeg glæder mig til vi ses på danseskolen. 

Book prøvetime Klassisk Ballet 8-12 år

DU HAR TO GRATIS PRØVETIMER PÅ HVERT HOLD. DU BOOKER ÉN AF GANGEN.

Du er nu tilmeldt prøvetime

tirsdag 1/3 2023 kl. 17.00 - 18.15

LUK VINDUE