TILMELDING TIL SÆSON 24/25 ER NU ÅBEN

Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Børnedans

Et rigtig sjov dansetime for dig der bare elsker at give den gas til en masse god musik!

Børnedans, MGP
Børn
Beg./let øvede
Risskov, Sal 2
lørdag kl. 10.25 - 11.05
FRA D. 17. August 2024
TIL D. 31. Maj 2025
2.309,27 DKK pr. deltager frem til sommer
1.172,96 DKK pr. deltager frem til december

Krudtuglerne 5-7 år

Gør dig klar til at fyre al din energi af, når vi holder en kæmpe dansefest med Krudtuglerne hver lørdag i Lets Dance  i Risskov! Krudtuglerne er for dig, der ELSKER fest, farver og masser af funky dansetrin. Vi lærer populære moves som du kender fra dit TV, skråler med på MGP-numre, danser som de gør på Ramasjang og fyrer den af til masser af både gamle og nye pophits med kunstnere som f.eks. Medina, Rasmus Seebach og Christopher!

Du vil med sikkerhed få brændt krudt af, få røde kinder og et kæmpe smil på læben, når vi svinger hofterne, lærer grooves og super seje danseserier som vi viser for hinanden! Vores super entusiastiske instruktør tilrettelægger en time der har den perfekte kombination mellem leg og læring, så børnene dels forbedrer deres koordination, kropsbevidsthed og musikalitet, men samtidig udvikler en kæmpe glæde ved at danse! Det absolut vigtigste for os er at opbygge elevernes selvtillid, og at de føler sig trygge, anerkendte og har det helt vildt sjovt med hinanden på holdet.

Vi glæder os helt vildt til at byde jer indenfor på Krudtuglerne!

 

 

•    Husk at du altid er velkommen til at få to gratis prøvetimer, hvis du er i tvivl om stilen og niveauet på holdet passer til dig.


•    Selv om vi starter op i august, er det altid muligt at begynde på et hold, da der løbende vil komme nye koreografier til. De mest oplagte perioder er aug./sep. og jan./feb.


•    På alle vores børne/ungdomshold fra 2-18 år, er der forældredag den første undervisningsgang i hver måned. Her er det tilladt at tage billeder/video - dog kun af dit eget barn og uden blitz, så det ikke forstyrrer børnene der danser.


•    Fra august til december er der 16 undervisningsgangs og fra januar til juni er der 19. Derfor vil prisen være højere for jan./juni end aug./dec. Obs, falder din undervisningsgang på en helligdag har I den undervisningsgang mindre. Dette er fratrukket prisen, så I betaler for de antal timer I får.

Instruktør

Elise Anesen

Jeg har danset siden jeg var helt lille bl.a. ballet, showdance og sportsdans.
Jeg har altid elsker at undervise og haft egne dansehold i over 15 år, bl.a. ved Let’s Dance, Aarhus Academy for Global Education, Aarhus Studenter Gymnastik og Vejlby IK. Hver uge har jeg workshop i Dans og udtryk på forskellige skoler igennem Dansk Skoleidræt og et par gange om året er jeg instruktør på DGI’s instruktørkurser over hele landet.
Jeg elsker at være på og levere en undervisning, der vækker gejst både på mine faste ugentlige hold samt til større events som polterabend, fødselsdage, DGI’s landsstævne og Idrætslærernes Forum.

Jeg er lærer og lægger stor vægt på, at dans skal være sjovt både for børn og voksne og at alle skal have en succesoplevelse med dansen.

Book prøvetime Krudtuglerne 5-7 år

DU HAR TO GRATIS PRØVETIMER PÅ HVERT HOLD. DU BOOKER ÉN AF GANGEN.

Du er nu tilmeldt prøvetime

tirsdag 1/3 2023 kl. 17.00 - 18.15

LUK VINDUE