TILMELDING TIL SÆSON 24/25 ER NU ÅBEN

Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Ladies Dance Mix

Et dansehold for unge og voksne dansere som elsker at have det sjovt.

Showdance, Hip Hop
Unge/voksne
Beg./let øvede
Viby J., Sal 1
mandag kl. 20.20 - 21.10
FRA D. 12. August 2024
TIL D. 02. Juni 2025
3.050,61 DKK pr. deltager frem til sommer
1.557,37 DKK pr. deltager frem til december

Ladies Dance Mix

Ladies Dance Mix er en fest! Et hold, hvor alle kan være med og hvor fokus vil være at have det sjovt og at danse til god musik. Musikken og dansestilarten vil variere fra sang til sang og fra gang til gang - og du er mere end velkommen til at komme med dit bud på det ultimative dansenummer. Vi sætter hverdagen på pause og fyrer den af. Ladies Dance Mix giver dig smil på læben og sved på panden!

LADIES DANCEMIX er et dansehold for dig med ingen eller lidt danseerfaring, som gerne vil udvikle dig, samtidig med at du har det super sjovt.

I Let’s Dance tror vi på succes gennem et positivt, humoristisk og støttende læringsmiljø, hvor alle føler sig trygge og godt tilpas. Derfor vægter vi det gode humør allerhøjest, og vi garanterer et smil på læben og en høj puls til hver eneste træning.

Vi glæder os til at se jer!

 

•    Husk at du altid er velkommen til at få to gratis prøvetimer, hvis du er i tvivl om stilen og niveauet på holdet passer til dig.


•    Selv om vi starter op i august, er det altid muligt at begynde på et hold, da der løbende vil komme nye koreografier til. De mest oplagte perioder er aug./sep. og jan./feb.


•  De gange du evt. er forhindret i at møde op på din normale træningstid, er du velkommen til at flexe til et af vores andre hold.


•    Fra august til december er der 17 undervisningsgangs og fra januar til juni er der 20. Derfor vil prisen være højere for jan./juni end aug./dec. Obs, falder din undervisningsgang på en helligdag har I den undervisningsgang mindre. Dette er fratrukket prisen, så I betaler for de antal timer I får.

Instruktør

Cecilie Sejling

Jeg hedder Cecilie Sejling, er 30 år og bor i Stavtrup med min mand Kenni og vores to drenge, Villads og Viggo.

Motion har altid været en stor del af mit liv og er det stadig den dag i dag. Det giver mig smil på læben, ro i hovedet og et kæmpe overskud.

Jeg har danset, siden jeg var omkring 8 år. Det er blevet til mange forskellige stilarter gennem årene – bl.a. disco, hiphop, showdance, jazz og ballet. Jeg har tidligere selv danset på eliteplan i mange år og turneret i både ind- og udland.

Min undervisningserfaring er bred, da jeg, udover at være uddannet danseinstruktør, er uddannet skolelærer (i fagene dansk og idræt). Jeg har derfor undervist på både folkeskoler, efterskoler, højskoler, danseskoler og i fitnessregi. Desuden har jeg også meget bagage i rygsækken, hvad angår underholdningsbranchen, da jeg har medvirket i musikvideoer, danset til store koncerter og afholdt diverse arrangementer.

At danse og undervise her ved Let’s Dance er fantastisk! Inden jeg fik børn, havde jeg flere hold hver uge, og nu er jeg tilbage.

Dans gør mig glad!

Book prøvetime Ladies Dance Mix

DU HAR TO GRATIS PRØVETIMER PÅ HVERT HOLD. DU BOOKER ÉN AF GANGEN.

Du er nu tilmeldt prøvetime

tirsdag 1/3 2023 kl. 17.00 - 18.15

LUK VINDUE