TILMELDING TIL SÆSON 24/25 ER NU ÅBEN

Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Ladies Dance Mix

Den ultimative dansetime for dig, der gerne vil svinge hofterne til de lærte latinske rytmer.

Showdance, Latin Beat
Unge/voksne
Beg./let øvede
Risskov, Sal 3
tirsdag kl. 18.25 - 19.15
FRA D. 13. August 2024
TIL D. 03. Juni 2025
3.050,61 DKK pr. deltager frem til sommer
1.557,37 DKK pr. deltager frem til december

Ladies Dance Mix

Ladies Dance Mix er et perfekt hold til dig der gerne vil lære at danse de klassiske latinamerikanske danse, samtidig med at du også lærer showdansens fantastiske univers at kende. Dansetimerne bliver en fusion imellem latin og showdance, og holdet er for dig der aldrig har danset før, eller dig der har lidt danseerfaring.

Du vil lære dansetrin fra den klassiske cha cha cha, den energifyldte jive og den rolige og sensuelle rumba, samtidig med at du lærer showdansens fede og populære trin og kombinationer.

Det bliver med garanti en fed time med god energi, sved på panden og hvor du dansetime for dansetime udvikler dig sammen med resten af holdet.

Vi ses på Ladies Dance Mix!

 

 

•    Husk at du altid er velkommen til at få to gratis prøvetimer, hvis du er i tvivl om stilen og niveauet på holdet passer til dig.


•    Selv om vi starter op i august, er det altid muligt at begynde på et hold, da der løbende vil komme nye koreografier til. De mest oplagte perioder er aug./sep. og jan./feb.


•  De gange du evt. er forhindret i at møde op på din normale træningstid, er du velkommen til at flexe til et af vores andre hold.


•    Fra august til december er der 17 undervisningsgangs og fra januar til juni er der 20. Derfor vil prisen være højere for jan./juni end aug./dec. Obs, falder din undervisningsgang på en helligdag har I den undervisningsgang mindre. Dette er fratrukket prisen, så I betaler for de antal timer I får.

Instruktør

Camilla Lykke

Jeg hedder Camilla Lykke og er underviser hos Let’s Dance.

Jeg startede med at danse, da jeg var 5 år på Lilli Nicolajsens danseskole i Aalborg.

Jeg startede med at danse ballet og showdance, og kom på elitehold i begge discipliner. Jeg har dog også danset step, jazzballet og jitterbug. Efter et par år blev jeg “headhuntet” til at danse latin og standard, og det blev jeg også helt vild med og kastede mig ud i turneringslivet.

Dans for mig er: liv, ren glæde, den dejligste og bedste måde at udtrykke mig på, inspiration og poesi. Dans er en lille lykkepille.

Min undervisningsstil er umiddelbar, sjov, meget positiv og i øjenhøjde.
Jeg har undervist på Let´s Dance siden 2013.

Jeg er uddannet kandidat i pædagogisk psykologi og er overbevist om, at dans er en fantastisk terapiform.

Book prøvetime Ladies Dance Mix

DU HAR TO GRATIS PRØVETIMER PÅ HVERT HOLD. DU BOOKER ÉN AF GANGEN.

Du er nu tilmeldt prøvetime

tirsdag 1/3 2023 kl. 17.00 - 18.15

LUK VINDUE