TILMELDING TIL SÆSON 24/25 ER NU ÅBEN

Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Børn Showdance

Showdance
Børn
Elite
Risskov, Sal 1
fredag kl. 16.25 - 17.40
FRA D. 16. August 2024
TIL D. 06. Juni 2025
4.360,50 DKK pr. deltager frem til sommer
2.167,50 DKK pr. deltager frem til december

Minifique

Minifique er et af vores super populære showdance konkurrencehold. Drømmer du om at optræde på store scener samt at konkurrere i nogle af de største danseturneringer i Danmark, ja, så er Minifique måske noget for dig!

Konkurrenceholdene er “basen” af hele vores eliteafdeling. Når du danser på vores børne konkurrencehold i showdance, er det obligatorisk, at du tilmelder dig vores Teknik Børn som et supplementshold - dette hold tilmeldes seperat. Er du blevet optaget på et af vores andre udtagede hold, kan dette dog gælde som dit supplementshold.

Danserne er hårdtarbejdende, dedikerede, sociale, positive og samarbejdsdygtige, og at gå på holdet kræver, at du har masser af power, gå-på-mod og at du er en super stærk performer! Vi arbejder med teknik, smidighed, styrke, koreografi og udstråling, og får masser af kollektiv- og individuel feedback, så vi kan udvikle os som både hold og individuelle dansere.

Klik her for at se en samlet oversigt over, hvordan den samlede undervisning, træningslejre mv. fordeler sig over en sæson.

Samlet prisoversigt for alle vores elitehold.

•   OBS! Det kræver optagelse at gå på dette hold – det er altså ikke muligt booke prøvetimer på holdet, ligesom man ej heller kan tilmelde sig holdet, med mindre man er blevet udtaget til audition.


•   Skulle holdet gå hen og kvalificere sig til Kaufmann Cup finalen, vil der i den forbindelse blive opkrævet en ekstra dansetime, som vil finde sted ugen op til Kaufmann Cup finalen.

Instruktør

Victoria Storgaard

Jeg hedder Victoria.
Jeg startede med at danse som 9 årig på et showdance elitehold.
Jeg har beskæftiget mig med forskellige genrer som showdance, ballet, jazz, moderne, girly, hip hop og musical.
Dans er for mig en måde at have det sjovt på, men også tilegne sig ny viden og erfaringer.
Mine dansetimer består af læring, hvor der desuden også er plads til spas og sjov i timen. Jeg sørger for variation i undervisningen for at opnå den bedst mulige danseoplevelse.
Gennem flere år har jeg tilegnet mig viden og erfaringer gennem undervisning som hjælpetræner.