TILMELDING TIL SÆSON 24/25 ER NU ÅBEN

Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Børnedans

Et sjovt og hyggeligt dansehold for de aller yngste dansere i alderen ca. 2-3 år.

Børnedans, Minisjang, MGP
Børn
Beg./let øvede
Risskov, Sal 2
lørdag kl. 09.00 - 09.30
FRA D. 17. August 2024
TIL D. 31. Maj 2025
1.731,87 DKK pr. deltager frem til sommer
879,68 DKK pr. deltager frem til december

Minisjang 2-3 år

Velkommen til Minisjang! Holdet for de allermindste, som giver en fantastisk mulighed for at tilbringe en skøn eftermiddag i dansens tegn sammen med dit barn eller barnebarn.
Dansesalen er altid fyldt med en vidunderlig energi, når vi sætter gang i små sjove danse og klassiske sanglege. Vi danser både til de kendte og elskede sange fra DRs Minisjang, blandet med en masse andre populære børnehits gennem tiden.
Børnene lærer at lytte til rytmer i sangene, samt helt basale dansetrin, og vi kombinerer læringen med en masse sjove danselege. På Minisjang danser den voksne sammen med barnet i hele timen.

Vi er hos Let’s Dance super stolte af vores engagerede, tålmodige og pædagogiske instruktører, som glæder sig helt vildt til at tage imod jer og invitere jer ind i Let’s Dances dansefamilie!

Det er altafgørende for os, at vi skaber en tryg og sjov atmosfære, hvor børnene bliver introduceret til rytme, bevægelse og danseglæde på absolut bedste vis! Holdet er for de ældste vuggestue-/dagplejebørn fra ca. 2-3 år, og er både for piger og drenge.

I løbet af sæsonen vil der være mulighed for at optræde til både julebal og afdansningsbal, hvilket altid er to super hyggelige arrangementer, hvor vi kan vise bedsteforældre, søskende og bekendte, hvad vi har lært!

•    Husk at du altid er velkommen til at få to gratis prøvetimer, hvis du er i tvivl om stilen og niveauet på holdet passer til dig.


•    Selv om vi starter op i august, er det altid muligt at begynde på et hold, da der løbende vil komme nye koreografier til. De mest oplagte perioder er aug./sep. og jan./feb.


•    På alle vores børne/ungdomshold fra 2-18 år, er der forældredag den første undervisningsgang i hver måned. Her er det tilladt at tage billeder/video - dog kun af dit eget barn og uden blitz, så det ikke forstyrrer børnene der danser.


•    Fra august til december er der 16 undervisningsgangs og fra januar til juni er der 19. Derfor vil prisen være højere for jan./juni end aug./dec. Obs, falder din undervisningsgang på en helligdag har I den undervisningsgang mindre. Dette er fratrukket prisen, så I betaler for de antal timer I får.

Instruktør

Elise Anesen

Jeg har danset siden jeg var helt lille bl.a. ballet, showdance og sportsdans.
Jeg har altid elsker at undervise og haft egne dansehold i over 15 år, bl.a. ved Let’s Dance, Aarhus Academy for Global Education, Aarhus Studenter Gymnastik og Vejlby IK. Hver uge har jeg workshop i Dans og udtryk på forskellige skoler igennem Dansk Skoleidræt og et par gange om året er jeg instruktør på DGI’s instruktørkurser over hele landet.
Jeg elsker at være på og levere en undervisning, der vækker gejst både på mine faste ugentlige hold samt til større events som polterabend, fødselsdage, DGI’s landsstævne og Idrætslærernes Forum.

Jeg er lærer og lægger stor vægt på, at dans skal være sjovt både for børn og voksne og at alle skal have en succesoplevelse med dansen.

Book prøvetime Minisjang 2-3 år

DU HAR TO GRATIS PRØVETIMER PÅ HVERT HOLD. DU BOOKER ÉN AF GANGEN.

Du er nu tilmeldt prøvetime

tirsdag 1/3 2023 kl. 17.00 - 18.15

LUK VINDUE