TILMELDING TIL SÆSON 24/25 ER NU ÅBEN

Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Børnedans

Et sjovt og hyggeligt dansehold for de yngste dansere i alderen ca. 2-3 år

Børnedans, Minisjang, MGP
Børn
Beg./let øvede
Risskov, Sal 1
torsdag kl. 15.05 - 15.35
FRA D. 15. August 2024
TIL D. 05. Juni 2025
1.781,35 DKK pr. deltager frem til sommer
934,66 DKK pr. deltager frem til december

Minisjang 2-3 år

Velkommen til Minisjang!

Holdet for de allermindste 2-3 årige, som giver en fantastisk mulighed for at tilbringe en skøn eftermiddag i dansens tegn sammen med dit barn eller barnebarn.
Dansesalen er altid fyldt med en vidunderlig energi, når vi sætter gang i små sjove danse og klassiske sanglege. Vi danser både til de kendte og elskede sange fra DRs Minisjang, blandet med en masse andre populære børnehits gennem tiden.

Børnene lærer at lytte til rytmer i sangene, samt helt basale dansetrin, og vi kombinerer læringen med en masse sjove danselege. På Minisjang danser den voksne sammen med barnet i hele timen.

Vi er hos Let’s Dance super stolte af vores engagerede, tålmodige og pædagogiske instruktør, som glæder sig helt vildt til at tage imod jer og invitere jer ind i Let’s Dances dansefamilie!

Det er altafgørende for os, at vi skaber en tryg og sjov atmosfære, hvor børnene bliver introduceret til rytme, bevægelse og danseglæde på absolut bedste vis! Holdet er for de ældste vuggestue-/dagplejebørn fra ca. 2-3 år, og er både for piger og drenge.

I løbet af sæsonen vil der være mulighed for at optræde til både julebal og afdansningsbal, hvilket altid er to super hyggelige arrangementer, hvor man kan vise bedsteforældre, søskende og bekendte, hvad man har lært!

•    Husk at du altid er velkommen til at få to gratis prøvetimer, hvis du er i tvivl om stilen eller om niveauet på holdet passer til dig.


•    Selv om vi starter op i august, er det altid muligt at begynde på et hold, da der løbende vil komme nye koreografier til. De mest oplagte perioder er aug./sep. og jan./feb.


•    Fra august til december er der 17 undervisningsgange og fra januar til juni er der 19. Derfor vil prisen være højere for jan./juni end aug./dec. Obs, falder din undervisningsgang på en helligdag har du den undervisningsgang mindre. Dette er fratrukket prisen, så du betaler for det antal timer du får.

Instruktør

Stine Overgård Andersen

Mit navne er Stine og jeg startede allerede med at danse som tre-årig, og blev dengang så bidt af det, at jeg ikke har haft en eneste pause lige siden 🙂

Igennem årene har jeg prøvet lidt forskelligt. Jeg har danset både disko, hiphop, showdance, standard og latin. Det der fangede mig mest, var dog standard og latin. De to stilarter har jeg danset hele mit liv, og jeg har deltaget i både VM, EM og mange andre store internationale konkurrencer, med det. Showdance er jeg de sidste år, også begyndt at vende meget tilbage til, og jeg danser nu også det på eliteniveau.

Dans for mig er noget, jeg ikke kan undvære. Det er fantastisk at udtrykke sig til- og igennem musik. Jeg glemmer alt andet omkring mig, og er tilstedet 100% lige der hvor jeg er. Samtidig er det også en skøn motionsform, hvor jeg får sved på panden, mens alverdens dejlige musik kører i højtalerne.

I min undervisning er det allervigtigst, at man har det sjovt. Det er jo det dans er til for – er det ikke ? 😀

En anden ting der betegner min undervisning er, at jeg altid tilpasser den, i forhold til dem jeg står overfor. Sådan at jeg altid forsøger at møde eleverne, lige der hvor de er. På den måde kan alle udvikle sig mest muligt, og have det sjovt uanset hvad man kommer fra, eller hvordan ens dag har været.

Mit mål med en dansetime er selvfølgelig altid at lære fra mig og gøre eleverne bedre end da de kom. Men derudover er mit mål også at alle går derfra med et stort smil på læben.

Jeg har undervist i over 10 år, og var før det hjælpetræner i mange år. Igennem de år har jeg undervist i mange forskellige stilarter. I starten var undervisningen “bare” et fritidsjob, jeg havde ved siden af skolen, men nu lever jeg af at undervise i dans på fuldtid.

Book prøvetime Minisjang 2-3 år

DU HAR TO GRATIS PRØVETIMER PÅ HVERT HOLD. DU BOOKER ÉN AF GANGEN.

Du er nu tilmeldt prøvetime

tirsdag 1/3 2023 kl. 17.00 - 18.15

LUK VINDUE