TILMELDING TIL SÆSON 24/25 ER NU ÅBEN

Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Showdance

Et dansehold for meget øvede dansere.

Showdance
Tweens
Talent
Risskov, Sal 2
onsdag kl. 16.55 - 17.40
FRA D. 14. August 2024
TIL D. 04. Juni 2025
2.746,58 DKK pr. deltager frem til sommer
1.402,16 DKK pr. deltager frem til december

Ministars 8-10 år

Ministars er et af vores populære showdancehold, og er et oplagt valg for den øvede danser i 8-10 års alderen, som er klar til at gå mere i dybden med teknik og performance. På Ministars arbejder vi med detaljer i koreografien, og vores super engagerede og kvalificerede instruktør, hjælper dig med at gøre dig helt klar til at stå på en scene! 

Vi danser til de nyeste pophits, MGP m.m., og det bliver bestemt ikke kedeligt, når vi arbejder på alt fra udstråling, smidighed, serier over gulvet og masser af varierede og fede koreografier. Vi lærer at fortælle historier gennem dans, og i løbet af sæsonen vil vi arbejde i dybden med én primær dans med et overordnet tema. Ministars er et super sjovt og udfordrende hold, og har en perfekt balance mellem fokus, disciplin og masser af socialisering og hygge!

Praktisk information
Dette hold er for øvede og meget øvede dansere, og det forventes dermed at du har læst denne holdside rigtig grundigt igennem og er indforstået med følgende, før du tilmelder dig holdet. Ved deltagelse på dette hold, forventer vi ligeledes et stort fremmøde hver uge til træning.
(Vurderer træneren indenfor de første 4 uger af sæsonen at dit niveau ikke er svarende til det der er på holdet, vil du blive henvist til et andet hold.)

Obligatorisk deltagelse i konkurrencer
Dette hold er et af vores talenthold, hvilket betyder at det er et turneringshold. Det forventes at man har en stor lyst til at danse turneringer når man går på dette hold, ligesom at det forventes at man deltager i alle turneringer der er i løbet af sæonen, da hele koreografien bliver bygget op efter et bestemt antal dansere. Skulle der til nøds være en enkelt turnering man ikke kan deltage i, skal instruktøren informeres om dette, i SÅ GOD TID som muligt og meget gerne i starten af sæsonen, når hele turneringskalenderen kommer ud.

Der vil endvidere blive opkrævet et samlet turneringsgebyr, som dækker alle de turneringer som holdet skal deltage i (bortset fra evt. finaler). Holdet danser 5-7 turneringer i løbet af sæsonen.

Tøjbudget

På dette hold vil du skulle forvente at betale 500 kr. for kostumer/rekvisitter.

 

Konkurrencer & Arrangementer 24/25 : 

FIND DATOER & TILMEDLING TIL ALLE ARRANGEMENTER LIGE HER 

Julebal - Aarhus (GRATIS)

Klubmesterskab forår - Risskov (125 kr.)

Kaufmann Cup 1. Rangliste - Horsens (150 kr.)

Kaufmann Cup 2. Rangliste - Horsens (150 kr.)

Kaufmann Cup 3. Rangliste - Horsens (150 kr.)

DM i showdance - Aalborg (150 kr.)

Afdansningsbal - Aarhus (GRATIS)

Samlet konkurrencegebyr : 725 kr.

 

Kræver udtagelse :

(Kaufmann Finale) - København (175 kr. )

 

•    Husk at du altid er velkommen til at få to gratis prøvetimer, hvis du er i tvivl om stilen og niveauet på holdet passer til dig.


•    På alle vores børne/ungdomshold fra 2-18 år, er der forældredag den første undervisningsgang i hver måned. Her er det tilladt at tage billeder/video - dog kun af dit eget barn og uden blitz, så det ikke forstyrrer børnene der danser.


•    Fra august til december er der 17 undervisningsgange og fra januar til juni er der 20. Derfor vil prisen være højere for jan./juni end aug./dec. Obs, falder din undervisningsgang på en helligdag har I den undervisningsgang mindre. Dette er fratrukket prisen, så I betaler for de antal timer I får.

Instruktør

Victoria Storgaard

Jeg hedder Victoria.
Jeg startede med at danse som 9 årig på et showdance elitehold.
Jeg har beskæftiget mig med forskellige genrer som showdance, ballet, jazz, moderne, girly, hip hop og musical.
Dans er for mig en måde at have det sjovt på, men også tilegne sig ny viden og erfaringer.
Mine dansetimer består af læring, hvor der desuden også er plads til spas og sjov i timen. Jeg sørger for variation i undervisningen for at opnå den bedst mulige danseoplevelse.
Gennem flere år har jeg tilegnet mig viden og erfaringer gennem undervisning som hjælpetræner.

Book prøvetime Ministars 8-10 år

DU HAR TO GRATIS PRØVETIMER PÅ HVERT HOLD. DU BOOKER ÉN AF GANGEN.

Du er nu tilmeldt prøvetime

tirsdag 1/3 2023 kl. 17.00 - 18.15

LUK VINDUE