TILMELDING TIL SÆSON 24/25 ER NU ÅBEN

Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Musical

Et utrolig populært hold, for dig der bare elsker musicals..!

Musical
Teens
Meget øvede/Elite
Viby J., Sal 1
tirsdag kl. 17.10 - 18.00
FRA D. 13. August 2024
TIL D. 03. Juni 2025
3.051,61 DKK pr. deltager frem til sommer
1.557,88 DKK pr. deltager frem til december

Musical Madness

Dette er et af vores koreografihold for elite og øvede/meget øvede dansere. Holdet danser på et højt niveau, men deltager ikke i nogle turneringer. Holdet her fungerer både som et selvstændigt hold, men kan også bruges som et supplementshold, til vores elitedansere, talentdansere og risingstardansere, som ønsker at danse flere gange om ugen.

Holdet deltager dog naturligvis til julebal og afdansningsbal.

Times Square. Neonlys. Det røde tunge tæppe. Publikums forventningsglæde. Rekvisitter. Make-Up. Maestro ved instrumentgraven. Dans. Teater. Sang

– Velkommen til Musical verdenen! –

Hos Lets Dance elsker vi musical-verdenens glitter og glamour, og har derfor skabt det fedeste musical-hold for dig, der vil dele glæden med os! Vi tager udgangspunkt i alle de berømte og højtelskede musicals som Cats, West Side Story, Billy Elliot, Løvernes Konge, Chicago, Fame, men vil også introducerer dig for nogle af de lidt mindre kendte musicals, som også er en kæmpe succés både i Londons West End og på Broadway !

På Musical Madness kombinerer vi stilarterne jazz, ballet og showdance, og arbejder med performance og historiefortælling. Vi øver grundteknikker i opvarmningen, og giver dig en detaljeret basisforståelse for stilarterne, så du kan udvikle dig til hver eneste træning. Du kommer til at lære koreografier til de berømte musicalsange, og vores entusiastiske og søde underviser, vil lære dig en hel masse om, hvordan du udtrykker dig gennem dine bevægelser og udstråling!

I Lets Dance tror vi på succes gennem et positivt, humoristisk og støttende læringsmiljø, hvor alle føler sig trygge og godt tilpas. Vores instruktør glæder sig så meget, til at dele deres passion og kærlighed for dans og musicals med dig.

OBS! Bemærk, at dette er et meget øvet/elite hold, og det derfor kræver at man har danseerfaring for at gå på dette hold. Det er altså IKKE egnet til nybegyndere, eller dig med kun lidt danseerfaring. Instruktøren vil være behjælpelig med at henvise til et andet hold, hvis hun ikke mener, at niveauet passer til dig. 

  • Dette er et supplementshold til vores elitedansere og meget øvede dansere

  • Husk at du altid er velkommen til at få to gratis prøvetimer, hvis du er i tvivl om stilen og niveauet på holdet passer til dig

  • På alle vores børne/ungdomshold fra 2-18 år, er der forældredag den første undervisningsgang i hver måned. Her er det tilladt at tage billeder/video - dog kun af dit eget barn og uden blitz, så det ikke forstyrrer børnene der danser.

  • Selv om vi starter op i august, er det altid muligt at begynde på et hold, da der løbende vil komme nye koreografier til. De mest oplagte perioder er aug./sep. og jan./feb.

  • Fra august til december er der 17 undervisningsgangs og fra januar til juni er der 20. Derfor vil prisen være højere for jan./juni end aug./dec. Obs, falder din undervisningsgang på en helligdag har I den undervisningsgang mindre. Dette er fratrukket prisen, så I betaler for de antal timer I får.

Instruktør

Cecilie Dee

Mit navn er Cecilie, jeg er fra 1993 og er født med musik og dans i blodet.

Jeg har som barn gået på enkelte dansehold, men dansede hvor end jeg var, om det var i supermarkedet, i haven eller i stuen. Da jeg var 11 begyndte min danse rejse for alvor, da jeg startede til Disco freestyle, som både solo, duo og formations danser. Her dansede jeg i 6 år på konkurrence plan, både nationalt og internationalt.

Jeg tog derefter en forberedende danseuddannelse, hvor jeg fik undervisning i Hip hop, modern,step, ballet, jazz og showdance/musical.
Jeg blev hurtigt derefter ansat som instruktør og underviste både på uddannelsen, til workshops og på Let’s Dance.

De sidste 10 år, har jeg arbejdet med dans på forskellig vis. Med undervisning, som danser til Events, danser for Bakken Bears  cheer team, som Dommer til bla. DM og Kaufmann cup og har sideløbende selv konkurreret.

Jeg har de sidste 3 år fokuseret på at udkoble mig selv som danser, men vender nu stærkt tilbage til Let’s Dance og glæder mig!

Det er vigtigt for mig at mine elever rykker sig og bliver deres bedste “danse-selv”. Men endnu vigtigere er det at min undervisning får dem til at føle glæden og friheden i dans. For mig har dansen været et frirum og den bedste måde at udtrykke hvad mqn føler og hvem man er. Om man er glad, vred, ked af det eller frustreret, så kan dans give afløb for det.

I mine timer vil der være fokus på udvikling, indlevelse, musikforståelse, teknik, energi, at danse helt ud til fingerspidserne og så selvfølgelig at nyde det, have det sjovt og at gå derfra med et smil på læben!

Book prøvetime Musical Madness

DU HAR TO GRATIS PRØVETIMER PÅ HVERT HOLD. DU BOOKER ÉN AF GANGEN.

Du er nu tilmeldt prøvetime

tirsdag 1/3 2023 kl. 17.00 - 18.15

LUK VINDUE