TILMELDING TIL SÆSON 24/25 ER NU ÅBEN

Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Pardans

Dette hold er for pardansere som har danset i ca. 4 sæsoner.

Pardans
Unge/voksne
Øvede
Risskov, Sal 1
tirsdag kl. 20.30 - 21.20
FRA D. 13. August 2024
TIL D. 13. Maj 2025
3.147,52 DKK pr. deltager frem til sommer
1.748,62 DKK pr. deltager frem til december

Natholdet

Natholdet er det perfekte hold for jer, der har danset i ca. 4 sæsoner og er klar til at tage næste skridt i jeres danseeventyr. På Natholdet får I muligheden for at udforske hele 9 forskellige standard- og latin-danse, hvilket sikrer variation og udfordring i hver session. Med 50 minutters undervisning pr. gang, er der masser af tid til at dykke ned i detaljer og perfektionere jeres dansetrin.

Undervisningen på Natholdet bygger videre på de koreografier, I allerede kender, samtidig med at vi fokuserer på at forbedre teknikken bag både trin, bevægelser og rytmer. Vores dygtige instruktører skaber altid en livlig og positiv atmosfære, hvor danseglæden er i centrum. Hver lektion er fyldt med smil, latter og en følelse af fællesskab, når vi sammen udforsker dansens univers.

Instruktørerne på Natholdet lægger stor vægt på, at alle føler sig godt tilpas og velkomne. En afslappet og imødekommende stemning er altafgørende for os, da det skaber den bedste ramme for læring og glæde ved dansen. Uanset jeres niveau, vil I opleve, at Natholdet er et sted, hvor I kan udvikle jer og have det sjovt.

Vi lover sved på panden, højt humør og en dansefest hver tirsdag på Natholdet. Kom og vær med til at gøre endnu en sæson uforglemmelig – vi glæder os til at danse med jer!

•    Husk at I altid er velkommen til at få to gratis prøvetimer, hvis I er i tvivl om stilen og niveauet på holdet passer til jer.


•  Kommer I fra en anden danseskole eller har I danset for nogle år tilbage, viser det sig ofte, at I skal have danset et par år yderligere, for at kunne følge med på dette hold - da det sjældent er de samme variationer, der har været brugt på de to danseskoler. Men uanset hvad I har lært, er I altid velkommen, og så kan vi guide jer til det rigtige hold.


•  Er I forhindret én uge i at deltage på den sædvanlige tid, er I altid velkommen til at vælge en anden dag i samme uge, eller tage to lektioner ugen efter. Hvis I er i tvivl om hvilke hold I kan flekse på, hiv gerne fat i en instruktør som kan guide jer.


•  Der er som standard for alle pardansehold 17 undervisningsgange fra august til december og 17 undervisningsgange fra januar til maj. Obs, falder din undervisningsgang på en helligdag har I den undervisningsgang mindre. Dette er fratrukket prisen, så I betaler for de antal timer I får.

Instruktør

Camilla Lykke

Jeg hedder Camilla Lykke og er underviser hos Let’s Dance.

Jeg startede med at danse, da jeg var 5 år på Lilli Nicolajsens danseskole i Aalborg.

Jeg startede med at danse ballet og showdance, og kom på elitehold i begge discipliner. Jeg har dog også danset step, jazzballet og jitterbug. Efter et par år blev jeg “headhuntet” til at danse latin og standard, og det blev jeg også helt vild med og kastede mig ud i turneringslivet.

Dans for mig er: liv, ren glæde, den dejligste og bedste måde at udtrykke mig på, inspiration og poesi. Dans er en lille lykkepille.

Min undervisningsstil er umiddelbar, sjov, meget positiv og i øjenhøjde.
Jeg har undervist på Let´s Dance siden 2013.

Jeg er uddannet kandidat i pædagogisk psykologi og er overbevist om, at dans er en fantastisk terapiform.

Instruktør

Jacob Nilsson

Jeg hedder Jacob Nilsson og er født i 1985

Jeg har danset siden jeg siden jeg var 8 år gammel. Jeg har altid danset standard/latin.

Dans er en stor passion, der giver mig enormt meget glæde og fornyet energi i hverdagen.

I min undervisning ligger jeg stor vægt på, at den er uformel og underholdende, samtidig med at den er udfordrende og lærerig. Der er fokus på bevægelsen, og danseglæden. Jeg tror på at man lærer bedst, hvis man har det sjovt mens man lærer.

Jeg har undervist i standard og latin i mange år. Jeg havde mine første pardanse hold i 2005, mens jeg selv stadig var aktiv sportsdanser. Og har nydt at undervise lige siden.

Jeg er tidligere sportsdanser, og har derigennem en stor viden om standard og latin dansene, som jeg kan give videre i min undervisning.

Book prøvetime Natholdet

DU HAR TO GRATIS PRØVETIMER PÅ HVERT HOLD. DU BOOKER ÉN AF GANGEN.

Du er nu tilmeldt prøvetime

tirsdag 1/3 2023 kl. 17.00 - 18.15

LUK VINDUE