TILMELDING TIL SÆSON 24/25 ER NU ÅBEN

Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Børnedans

Et sjovt og lærerigt dansehold for de ca. 3-4 årige.

Børnedans, MGP
Børn
Beg./let øvede
Viby J., Sal 1
lørdag kl. 10.05 - 10.40
FRA D. 17. August 2024
TIL D. 31. Maj 2025
2.020,73 DKK pr. deltager frem til sommer
1.026,40 DKK pr. deltager frem til december

Pirater og Prinsesser 3-4 år

Pirater og Prinsesser, er det perfekte børnehold for de sejeste børn i alderen 3-4 år! Gå ikke glip af den hyggeligste dansetime, fyldt med danseglæde og de bedste blandede børnehits. På med danseskoene, fyld drikkedunken og gør dig klar til en skøn kombination mellem leg og læring. På Pirater og Prinsesser lærer vores supersøde instruktør jer små danseserier og basistrin, og I vil blive introduceret til rytme, musikalitet og allervigtigst: glæden ved dans!

Der er altid fart over feltet på Pirater og Prinsesser, og vi skråler med på sange vi kender, mens vi får sved på panden, røde kinder og et kæmpe smil på læben. Vi garanterer trygge, positive og opbakkende rammer i vores smukke lokaler, som vi ved, at dit barn vil elske! Hos Let’s Dance prioriterer vi det sociale dansefællesskab super højt, og glæder os til at byde jer indenfor i vores dansefamilie.

•    Husk at du altid er velkommen til at få to gratis prøvetimer, hvis du er i tvivl om stilen og niveauet på holdet passer til dig.


•    Selv om vi starter op i august, er det altid muligt at begynde på et hold, da der løbende vil komme nye koreografier til. De mest oplagte perioder er aug./sep. og jan./feb.


•    På alle vores børne/ungdomshold fra 2-18 år, er der forældredag den første undervisningsgang i hver måned. Her er det tilladt at tage billeder/video - dog kun af dit eget barn og uden blitz, så det ikke forstyrrer børnene der danser.


•    Fra august til december er der 17 undervisningsgangs og fra januar til juni er der 19. Derfor vil prisen være højere for jan./juni end aug./dec. Obs, falder din undervisningsgang på en helligdag har I den undervisningsgang mindre. Dette er fratrukket prisen, så I betaler for de antal timer I får.

Instruktør

Christina Berg Nielsen

Jeg hedder Christina og er født i 1995. Jeg har gået til dans, siden jeg var 5 år og har elsket dansen lige siden. Jeg nyder at lære fra mig og at bidrage til udviklingen af børns danseglæde. Det er vigtigt for mig, at undervisningen foregår på en legende måde for de mindste, og at de mærker glæden ved at bevæge sig vildt, smukt, fjollet, roligt osv. til skøn musik.

Jeg møder børnene i øjenhøjde og går efter at skabe en tryg stemning, hvor der er plads til alle. Jeg tilpasser undervisningen efter børnenes energiniveau og præferencer, så alle får en god oplevelse, når de kommer til dans.

Ud over at undervise børn i dans, har jeg arbejdet med børn både i vuggestue, børnehave, specialbørnehave, SFO, frivilligt arbejde i Ghana, mv. Uanset hvor jeg har været, har jeg set børn blomstre, når musikken spiller og kroppen slippes løs.

Jeg danser selv hver dag, om det er på stuegulvet, med mit eget barn i armene, på danseskole eller på vej til universitet, hvor jeg pt er i gang med en kandidat i psykologi.

Book prøvetime Pirater og Prinsesser 3-4 år

DU HAR TO GRATIS PRØVETIMER PÅ HVERT HOLD. DU BOOKER ÉN AF GANGEN.

Du er nu tilmeldt prøvetime

tirsdag 1/3 2023 kl. 17.00 - 18.15

LUK VINDUE