TILMELDING TIL SÆSON 24/25 ER NU ÅBEN

Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Pardans

Dette hold er for seniorer, som gerne vil danse en masse uden at lære så mange nye variationer. Rejseholdet danser mest standard.

Pardans
Unge/voksne
Øvede
Risskov, Sal 3
torsdag kl. 19.45 - 20.30
FRA D. 15. August 2024
TIL D. 15. Maj 2025
2.832,95 DKK pr. deltager frem til sommer
1.573,86 DKK pr. deltager frem til december

Rejseholdet

Rejseholdet er det ultimative hold for jer, der har danset i over 10 sæsoner og ønsker at forfine jeres færdigheder yderligere. Dette fantastiske hold fokuserer primært på standarddanse med et strejf af latin, hvilket giver en smuk balance mellem elegance og energi. Med 45 minutters intensiv og engagerende undervisning pr. gang, er hver session en mulighed for at dykke dybere ned i teknikker og koreografier.

Undervisningen på Rejseholdet bygger videre på de koreografier, I allerede kender og elsker, samtidig med at vi arbejder på at forbedre teknikken bag både trin, bevægelser og rytmer. Vores dedikerede instruktører skaber altid en opløftende og positiv atmosfære, hvor danseglæden er i centrum. Hver lektion er fyldt med smil, latter og en følelse af samhørighed, når vi sammen udforsker dansens verden. Dette hold lærer knap så mange variationer som vores andre hold.

Instruktørerne på Rejseholdet lægger stor vægt på, at alle føler sig velkomne og godt tilpas. En afslappet og imødekommende stemning er nøglen til at skabe de bedste rammer for læring og glæde ved dansen. Uanset jeres erfaringsniveau vil I opleve, at Rejseholdet er et sted, hvor I kan udvikle jer og nyde hvert øjeblik på dansegulvet.

Vi lover sved på panden, højt humør og en dansefest hver torsdag på Rejseholdet. Kom og vær med til at gøre endnu en sæson uforglemmelig – vi glæder os til at danse med jer!

•    Husk at I altid er velkommen til at få to gratis prøvetimer, hvis I er i tvivl om stilen og niveauet på holdet passer til jer.


•  Kommer I fra en anden danseskole eller har I danset for nogle år tilbage, viser det sig ofte, at I skal have danset et par år yderligere, for at kunne følge med på dette hold - da det sjældent er de samme variationer, der har været brugt på de to danseskoler. Men uanset hvad I har lært, er I altid velkommen, og så kan vi guide jer til det rigtige hold.


•  Er I forhindret en uge i at deltage på den sædvanlige tid, er I altid velkommen til at vælge en anden dag i samme uge, eller tage to lektioner ugen efter. Hvis I er i tvivl om hvilke hold I kan flekse på, hiv gerne fat i en instruktør som kan guide jer.


•  Der er som standard for alle pardansehold 17 undervisningsgange fra august til december og 16 undervisningsgange fra januar til maj. Obs, falder jeres undervisningsgang på en helligdag har I den undervisningsgang mindre. Dette er fratrukket prisen, så I betaler for de antal timer I får.

Instruktør

Camilla Lykke

Jeg hedder Camilla Lykke og er underviser hos Let’s Dance.

Jeg startede med at danse, da jeg var 5 år på Lilli Nicolajsens danseskole i Aalborg.

Jeg startede med at danse ballet og showdance, og kom på elitehold i begge discipliner. Jeg har dog også danset step, jazzballet og jitterbug. Efter et par år blev jeg “headhuntet” til at danse latin og standard, og det blev jeg også helt vild med og kastede mig ud i turneringslivet.

Dans for mig er: liv, ren glæde, den dejligste og bedste måde at udtrykke mig på, inspiration og poesi. Dans er en lille lykkepille.

Min undervisningsstil er umiddelbar, sjov, meget positiv og i øjenhøjde.
Jeg har undervist på Let´s Dance siden 2013.

Jeg er uddannet kandidat i pædagogisk psykologi og er overbevist om, at dans er en fantastisk terapiform.

Book prøvetime Rejseholdet

DU HAR TO GRATIS PRØVETIMER PÅ HVERT HOLD. DU BOOKER ÉN AF GANGEN.

Du er nu tilmeldt prøvetime

tirsdag 1/3 2023 kl. 17.00 - 18.15

LUK VINDUE