TILMELDING TIL SÆSON 24/25 ER NU ÅBEN

Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Junior Hip Hop

Hip Hop
Teens
Elite
Risskov, Sal 3
torsdag kl. 20.35 - 21.50
FRA D. 15. August 2024
TIL D. 05. Juni 2025
4.245,75 DKK pr. deltager frem til sommer
2.167,50 DKK pr. deltager frem til december

Reputation

Reputation er et af vores konkurrencehold indenfor hip hop. 

Konkurrenceholdene er “basen” af hele vores eliteafdeling. Når du danser på vores konkurrencehold, kræver det at du udover din egen faste holdtræning, deltager på min. ét af vores anbefalede supplementshold. Er du blevet optaget på et af vores andre udtagede hold, kan dette gælde som dit supplementshold. OBS! Hvis det er dit første år som elitedanser, er det obligatorisk at tilmelde sig Hip Hop Foundation - dette hold tilmeldes seperat.
Når du er optaget på et af vores elitehold, hører du under vores eliteakademi. Det betyder bla. at du skal deltage i elitesamlinger, opstartslejr og have en klubdragt. Vi har elitehold i både børn-, junior- og voksenrækken.

Danserne er hårdtarbejdende, dedikerede, sociale, positive og samarbejdsdygtige, og at gå på holdet kræver, at du har masser af power, gå-på-mod og at du er en super stærk performer! Vi arbejder med teknik, smidighed, styrke, koreografi og udstråling, og får masser af kollektiv- og individuel feedback, så vi kan udvikle os som både hold og individuelle dansere.

Klik her for at se en samlet oversigt over, hvordan den samlede undervisning, træningslejre mv. fordeler sig over en sæson.

Samlet prisoversigt for alle vores elitehold.

•   OBS! Det kræver optagelse at gå på dette hold – det er altså ikke muligt booke prøvetimer på holdet, ligesom man ej heller kan tilmelde sig holdet, med mindre man er blevet udtaget til audition.


•   Skulle holdet gå hen og kvalificere sig til Kaufmann Cup finalen, vil der i den forbindelse blive opkrævet en ekstra dansetime, som vil finde sted ugen op til Kaufmann Cup finalen.

 

Instruktør

Jens Julius

Mit navn er Jens Julius, og jeg har stort set danset hele mit liv.

Jeg startede til dans som 2 årig, og har egentlig danset, og fået erfaring, i mange forskellige stilarter herunder standard latin, showdance, contemporary, ballet, men det var helt klart hip hop, som jeg synes var det fedeste. Jeg begyndte derfor allerede på et elite hip hop hold som 11 årig.

Jeg har virkelig svært ved at forestille mig en hverdag uden at danse. Det er så mange ting for mig, for uanset om jeg er glad, trist, sur eller lignende, så hjælper det altid at danse.

Efter 6 år i elite dans og konkurrenceverdenen, ville jeg gerne prøve kræfter med noget nyt. Jeg startede derfor på holdet Sons of Roses, som er et Performance Crew, hvor vi optræder til forskellige shows og events. Dertil også photoshoots og videoprojekter til Instagram. 

Min erfaring med dans, har derfor givet mig et stort kendskab til både konkurrence og show verdenen, hvilket jeg ser stor fordel i at videregive til mine elever:)

Jeg går meget op i, at mine elever skal have det sjovt mens vi træner, men holdets og personlig udvikling er også højt prioriteret i min undervisning, så alle kan føle, at de bliver bedre og bedre for hver gang vi træner