TILMELDING TIL SÆSON 24/25 ER NU ÅBEN

Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Pardans

Dette hold er for pardansere som har danset i ca. 16 sæsoner eller derover.

Pardans
Unge/voksne
Øvede/meget øvede
Risskov, Sal 1
mandag kl. 19.50 - 20.45
FRA D. 12. August 2024
TIL D. 12. Maj 2025
3.462,39 DKK pr. deltager frem til sommer
1.923,55 DKK pr. deltager frem til december

Rødvinsholdet 1

Rødvinsholdet er det ultimative hold for erfarne dansere, der har danset i 15-20 sæsoner og ønsker at tage deres færdigheder til nye højder. Som et af de mest øvede pardanshold på danseskolen, byder Rødvinsholdet på en udfordrende og inspirerende danserejse gennem 10 forskellige standard- og latindanse. Med 55 minutters intens og engagerende undervisning pr. gang, er hver session en mulighed for at finpudse teknikker og videreudvikle koreografier.

Undervisningen på Rødvinsholdet handler om mere end blot at lære nye trin. Vi bygger videre på de koreografier, I allerede mestrer, og fokuserer på teknikken bag både trin, bevægelser og rytmer. Vores instruktører skaber en levende og positiv atmosfære, hvor glæden ved dansen er i centrum. Der er altid smil, latter og en følelse af fællesskab, når vi sammen udforsker dansens kunst.

Instruktørerne prioriterer, at alle føler sig godt tilpas og velkomne. Vi tror på, at en afslappet og imødekommende stemning er nøglen til at skabe en festlig og inspirerende danseoplevelse. Uanset hvor du befinder dig i din dansekarriere, vil du opleve, at Rødvinsholdet er et sted, hvor du kan blomstre og finde glæde i hvert eneste trin.

Vi lover sved på panden, højt humør og en dansefest hver mandag på Rødvinsholdet. Kom og vær med til at gøre endnu en sæson uforglemmelig – vi glæder os til at danse med jer!

 

•    Husk at I altid er velkommen til at få to gratis prøvetimer, hvis I er i tvivl om stilen og niveauet på holdet passer til jer.


•  Kommer I fra en anden danseskole, eller har I danset for nogle år tilbage, viser det sig ofte, at I skal have danset et par år yderligere, for at kunne følge med på dette hold - da det sjældent er de samme variationer, der har været brugt på de to danseskoler. Men uanset hvad I har lært, er I altid velkommen, og så kan vi guide jer til det rigtige hold.


•  Er I forhindret én uge i at deltage på den sædvanlige tid, er I altid velkommen til at vælge en anden dag i samme uge, eller tage to lektioner ugen efter. Hvis I er i tvivl om hvilke hold, I kan flekse på, så hiv gerne fat i en instruktør som kan guide jer.


•  Der er som standard for alle pardansehold 17 undervisningsgange fra august til december og 17 undervisningsgange fra januar til maj. Obs, falder jeres undervisningsgang på en helligdag, har I den undervisningsgang mindre. Dette er fratrukket prisen, så I betaler for de antal timer I får.

Instruktør

Brian Eriksen

Jeg er medindehaver af Lets Dance sammen med Marianne, og har undervist siden jeg var 15 år gammel. Jeg har taget DS træner- og dommeruddannelse på højeste niveau og danset siden jeg var 3 år gammel. Jeg har været partner med Marianne Eihilt siden 1990. Vi har i alt vundet 10 danske mesterskaber, nordiske mester, sølv og bronze vinder til både EM og VM.
Jeg elsker at få folk til at føle sig hjemme så alle kan hygge sig med hinanden på danseskolen.

Instruktør

Julie Bilø Wulff

Hej, jeg hedder Julie.
Jeg har danset siden jeg var 6 år gammel.
Årene er blevet brugt på børnedans, Disco, rock ‘n roll, Hip Hop, Showdance og Standard/Latin.

Dans for mig er livsglæde. Det er en leg mellem kropsbevidsthed, bevægelse, følelser og god musik. Det er en måde at udtrykke sig på, som ikke kræver andet end tilstedeværelse, og gennem musikken kan dans skabe kontakt og bånd mellem mennesker.

Jeg lægger stor vægt på, at min undervisning skal være givende fagligt men samtidig underholdende og energisk, så eleverne går fra timerne med smil på læberne. Jeg lægger en ære i altid at være velforberedt og tilstede i min undervisning. Forhåbentligt føler mine elever, at jeg udfordrer og hjælper dem samtidig med at der er plads til smil og grin.

Jeg har undervist i Let’s Dance i 10 år, og undervejs har jeg undervist elever i alderen 2-80 år i alle mulige forskellige genrer. Derudover har jeg undervist til utallige fødselsdage, arrangementer, polterabender og på højskoler og efterskoler rundt omkring i Jylland.

Book prøvetime Rødvinsholdet 1

DU HAR TO GRATIS PRØVETIMER PÅ HVERT HOLD. DU BOOKER ÉN AF GANGEN.

Du er nu tilmeldt prøvetime

tirsdag 1/3 2023 kl. 17.00 - 18.15

LUK VINDUE