TILMELDING TIL SÆSON 24/25 ER NU ÅBEN

Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Særlige behov

Særlige behov - en del af holdet

Showdance, Særlige Behov
Tweens
Beg./let øvede
Risskov, Sal 3
lørdag kl. 11.15 - 11.55
FRA D. 17. August 2024
TIL D. 31. Maj 2025
2.309,27 DKK pr. deltager frem til sommer
1.172,96 DKK pr. deltager frem til december

De særligt seje

Med særlige behov - en del af holdetAlle børn er forskellige, men nogle har større udfordringer og mere særlige behov end andre. Det kan både være fysiske og psykiske udfordringer som fx autisme, ADHD eller lign. Vi vil gerne have plads til alle på Let´s Dance, og da mange af vores hold er store og kører i et højt tempo, har vi oprettet dette hold, hvor tempoet er sat ned og antal elever er minimalt. Aldersbegrænsningen er sat til 7-12 år, men er variabel, da vi føler det vigtigste er at give plads, og så ser vi hvodan sammensætningen bliver, når vi samles ifm. sæsonstart.

•    Husk at du altid er velkommen til at få to gratis prøvetimer, hvis du er i tvivl om stilen og niveauet på holdet passer til dig.


•    Selv om vi starter op i august, er det altid muligt at begynde på et hold, da der løbende vil komme nye koreografier til. De mest oplagte perioder er aug./sep. og jan./feb.


•    Fra august til december er der 16 undervisningsgangs og fra januar til juni er der 19. Derfor vil prisen være højere for jan./juni end aug./dec. Obs, falder din undervisningsgang på en helligdag har I den undervisningsgang mindre. Dette er fratrukket prisen, så I betaler for de antal timer I får.

Instruktør

Elise Anesen

Jeg har danset siden jeg var helt lille bl.a. ballet, showdance og sportsdans.
Jeg har altid elsker at undervise og haft egne dansehold i over 15 år, bl.a. ved Let’s Dance, Aarhus Academy for Global Education, Aarhus Studenter Gymnastik og Vejlby IK. Hver uge har jeg workshop i Dans og udtryk på forskellige skoler igennem Dansk Skoleidræt og et par gange om året er jeg instruktør på DGI’s instruktørkurser over hele landet.
Jeg elsker at være på og levere en undervisning, der vækker gejst både på mine faste ugentlige hold samt til større events som polterabend, fødselsdage, DGI’s landsstævne og Idrætslærernes Forum.

Jeg er lærer og lægger stor vægt på, at dans skal være sjovt både for børn og voksne og at alle skal have en succesoplevelse med dansen.

Book prøvetime De særligt seje

DU HAR TO GRATIS PRØVETIMER PÅ HVERT HOLD. DU BOOKER ÉN AF GANGEN.

Du er nu tilmeldt prøvetime

tirsdag 1/3 2023 kl. 17.00 - 18.15

LUK VINDUE