TILMELDING TIL SÆSON 24/25 ER NU ÅBEN

Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Junior Hip Hop

Hip Hop
Teens
Elite
Risskov, Sal 3
tirsdag kl. 20.15 - 22.15
FRA D. 13. August 2024
TIL D. 03. Juni 2025
8.629,34 DKK pr. deltager frem til sommer
4.541,76 DKK pr. deltager frem til december

Shades

Shades er vores Junior Hip Hop Kompagnihold.

Kompagniet er det højeste niveau på danseskolen.

De dansere der optages på Kompagniet, vil være en kombination af stærke tekniske dansere, særligt fokuserede, målbevidste og hårdtarbejdende dansere, som både er dygtige individuelt, men som også er gode holdkammerater og forstår at arbejde sammen. Det kan også være dansere, som endnu ikke er blandt de teknisk mest dygtige, men som udviser stor disciplin og stort talent. Danserne der bliver udvalgt til kompagniet, vil altså være en kombination af talent, tekniske færdigheder, disciplin, arbejsomhed, mental parathed og commitment til træningen og til dansen.

Som danser på Kompagniet har du en fast træning hver uge med dit eget hold + 18 timers weekendtræning fordelt på sæsonen. Prisen dækker for denne træning. Udover det er der obligatorisk deltagelse på Hip Hop Foundation (skal tilmeldes seperat, men der vil være reserveret en plads til kompagnidanserne, så du er sikret dette hold). Derudover skal du vælge ét af vores anbefalede supplementshold. Er du blevet optaget på et af vores andre udtagede hold, kan dette gælde som dit supplementshold.

Dansere på Kompagniet må gerne supplere deres træning andre steder, men må kun danse på konkurrencehold på LD. De tre ugentlige træninger skal dog finde sted på LD.

Dansere på Kompagniet må gerne danse både på Kompagniet og på et andet konkurrence/akademihold i “modsatte” stilart. Man kan dog ikke danse på begge Kompagnihold.

Klik her for at se en samlet oversigt over, hvordan den samlede undervisning, træningslejre mv. fordeler sig over en sæson.

Samlet prisoversigt for alle vores elitehold.

OBS! I tilfælde af kvalificering til VM i Blackpool, skal du forvente at holdet deltager. Dette er egenbetaling.

•   OBS! Det kræver optagelse at gå på dette hold – det er altså ikke muligt booke prøvetimer på holdet, ligesom man ej heller kan tilmelde sig holdet, med mindre man er blevet udtaget til audition.


•   Skulle holdet gå hen og kvalificere sig til Kaufmann Cup finalen, vil der i den forbindelse blive opkrævet en ekstra dansetime, som vil finde sted ugen op til Kaufmann Cup finalen.

Instruktør

Elicia Marie Frikke Tiffany

Mit navn er Elicia Tiffany og jeg er født i 1998.

Jeg startede med at danse, da jeg var 2,5 år gammel og har derfor danset lige siden jeg kan huske. Min interesse for at danse startede ved at observere og rejse rundt med mine forældre, som begge var profesionelle dansere og har efterfølgende kun vokset derfra. Det første jeg stiftede bekendtskab med var pardans, hvilket efter nogle år udviklede sig til interessen for showdance og derefter hiphoppen og dens mange stilarter. Jeg har derfor prøvet kræfter med en masse forskellige dansestilarter, men hiphoppen står mit hjerte nærmest og er også den stilart jeg dyrker den dag i dag.

Jeg har turneret i over 15 år – heri både lokalt, men også internationalt og besidder adskillelige DM, EM og VM kvalifikationer samt titler. Efter disse 15 år som aktiv turneringsdanser valgte jeg, at stoppe og derefter istedet fokusere på, at videregive mine danseerfaringer som træner samt gå efter at udleve drømmen som professionel danser. Jeg har derfor i mange år været træner for adskillelige elite turneringshold, som også har dystet på verdensplan og som også besidder adskillelige DM, EM og VM kvalifikationer samt titler.

Til dagligt lever jeg udelukkende som professionel danser, koreograf og underviser. Nogle af mine seneste erfaringer indenfor shows og jobs er bl.a; optræden på Tinderbox Festival, ansat hos Warner music, koreograferet og danset i tidligere X-Factor finalist Reem’s musicvideo, show med Pivot production, show med Barcode brothers, danser og koreograf for ARoS’ 225-års jubilæumsfest, danser og koreograf for Danfoss’ 50-års jubilæumsfest og meget mere!

Dansen er for mig et rum, hvor der er plads til at være sig selv, koble fra og være kreativ. Det er igennem dansen jeg både bearbejder, udtrykker samt føler fortiden og nuet – alt i ét. Det giver et frirum, hvor man ikke skal tage stilling, men blot føle og være til.
Disse principper er nogle af de største fokuspunkter og kerneværdier i min undervisning.
Min undervisning er et frirum for dansere, hvor de kan komme og hygge sig, bearbejde dagligdagen samt lære en masse nyt i et trygt forrum med hinanden. Det er et sted hvor der altid vil være plads til diversitet, udvikling, gensidig respekt samt en dårlig humor.