TILMELDING TIL SÆSON 24/25 ER NU ÅBEN

Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Showdance

Fedeste dance crew for danseglade teenage piger...!

Showdance
Teens
Beg./let øvede
Viby J., Sal 1
mandag kl. 19.25 - 20.15
FRA D. 12. August 2024
TIL D. 02. Juni 2025
3.051,61 DKK pr. deltager frem til sommer
1.557,88 DKK pr. deltager frem til december

Show Piger 13-16 år

Drømmer du om en dag at stå på en stor scene med flotte kostumer, fed musik og et stort publikum? Så er Show Piger lige noget for dig!

Show Piger er et begynder/let øvet hold for dansere i alderen 13-16 år, der elsker at danse, og som vildt gerne vil lære fede showdancetrin! Vi garanterer en kæmpe dansefest med smil og udfordringer! Danserne på Show Piger bliver præsenteret for smidighed, lidt styrke, teknik hen over gulvet og derudover lærer vi masser af både lette - men også lidt sværere koreografier.

Udstråling er altafgørende for en showdanser, og derfor vil vores positive og engagerede instruktør, lære dig alt hvad der er at vide, om at optræde på en scene!

Gør dig klar til en af Let’s Dance's sjoveste dansetimer fyldt med energi, positivitet, danseglæde og hvor alle kan være med!

På med danseskoene og fyld drikkedunken -  Vi ses på Show Piger!

Praktisk Information

Dette er et af Let's Dance konkurrencehold i begynderrækken. Holdet deltager sammenlagt i 3 konkurrencer og 2 arrangementer på en sæson - danser du på dette hold skal du gerne have mod på - og lyst til - at være med til det, da der vil blive brugt en del tid på forberedelse til det i undervisningen. 

Har du ikke mulighed for at deltage i en eller flere af konkurrencerne/arrangementerne, bedes du informere din instruktør om dette i så god tid som muligt.

Tøjbudget

På dette hold vil du forvente at betale maks 250 kr. for kostumer/rekvisitter i løbet af sæsonen.

 

Konkurrencer & arrangementer 24/25; sted & priser

SE ÅRSKALENDEREN MED DATOER I BUNDEN AF SIDEN HER

Begynder turnering - Risskov (95 kr.)

Julebal - Aarhus (GRATIS)

Klubmesterskab - Risskov (125 kr.)

DM i Showdance - Aalborg (150 kr.)

Afdansningsbal - Aarhus (GRATIS)

 

 

•  Husk at du altid er velkommen til at få to gratis prøvetimer, hvis du er i tvivl om stilen og niveauet på holdet passer til dig.


•  På alle vores børne/ungdomshold fra 2-18 år, er der forældredag den første undervisningsgang i hver måned. Her er det tilladt at tage billeder/video - dog kun af dit eget barn og uden blitz, så det ikke forstyrrer undervisningen.


• Selv om vi starter op i august, er det altid muligt at begynde på et hold, da der løbende vil komme nye koreografier til. De mest oplagte perioder er aug./sep. og jan./feb.


• Fra august til december er der 17 undervisningsgange og fra januar til juni er der 20. Derfor vil prisen være højere for jan./juni end aug./dec. Obs, falder din undervisningsgang på en helligdag har holdet den undervisningsgang mindre. Dette er fratrukket prisen, så der betales for det antal timer du får.

Instruktør

Victoria Storgaard

Jeg hedder Victoria.
Jeg startede med at danse som 9 årig på et showdance elitehold.
Jeg har beskæftiget mig med forskellige genrer som showdance, ballet, jazz, moderne, girly, hip hop og musical.
Dans er for mig en måde at have det sjovt på, men også tilegne sig ny viden og erfaringer.
Mine dansetimer består af læring, hvor der desuden også er plads til spas og sjov i timen. Jeg sørger for variation i undervisningen for at opnå den bedst mulige danseoplevelse.
Gennem flere år har jeg tilegnet mig viden og erfaringer gennem undervisning som hjælpetræner.

Book prøvetime Show Piger 13-16 år

DU HAR TO GRATIS PRØVETIMER PÅ HVERT HOLD. DU BOOKER ÉN AF GANGEN.

Du er nu tilmeldt prøvetime

tirsdag 1/3 2023 kl. 17.00 - 18.15

LUK VINDUE