TILMELDING TIL SÆSON 24/25 ER NU ÅBEN

Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Show Style /Teknik Junior

Showdance
Teens
Øvede/meget øvede
Risskov, Sal 1
tirsdag kl. 17.50 - 18.40
FRA D. 13. August 2024
TIL D. 03. Juni 2025
3.051,61 DKK pr. deltager frem til sommer
1.557,88 DKK pr. deltager frem til december

Show Style/Teknik Junior

Dette er et koreografi og teknik hold til vores øvede/ meget øvede dansere som danser på vores Talent og Rising Star hold.

Holdet danser på et højt niveau, men deltager ikke i nogle turneringer. Holdet her fungerer både som et selvstændigt hold, men kan også bruges som et supplementshold, til vores talentdansere og risingstardansere, som ønsker at danse flere gange om ugen.

Holdet deltager dog naturligvis til julebal og afdansningsbal.

 

På Show Style arbejder vi på kropskontrol, udstråling, energi, samt at få opbygget den selvtillid det kræver, at stå på en stor scene.

Gennem smil og masser af både feedback & opbakning, lærer vores dygtige instruktør dig, hvordan du fortæller en historie gennem dans. Der undervises i koreografi, teknik og øver os i at optræde foran hinanden på holdet med mindre serier og koreografier.

Da dette hold fungerer som et supplementshold, vil der indgå teknik og øvelser over gulv, som er særdeles brugbare i alle de koreografier, og dansestile danserne beskæftiger sig med.

Musikken vi danser til på holdet, er alt fra de absolut nyeste popsange til gode gamle klassikere.

Vi ses på Show Style/Teknik Junior

 

• Koreografi og teknik hold til vores Talent og Rising Stars Hold.

 

Instruktør

Nicoline Skytte Pedersen

Mit navn er Nicoline, jeg er født i 1999.

Mit danseventyr blev for alvor skudt i gang da jeg som 8-årig forelskede mig i disco-dans, som jeg endte med at danse i 11 år på konkurrenceplan – både nationalt og internationalt. Gennem årene har jeg prøvet kræfter med mange forskellige stilarter, men foruden disco, har showdance også været en af mine helt store dansepassioner. Showdance er noget
jeg stadig danser og konkurrerer den dag i dag.

Dans er mit ultimative frirum. Det er her jeg får lov til at være mig og gøre det jeg elsker allermest. Dans er lig med følelsen af at koble fra, og bare være i nuet. Det kan altid få mig i det bedste humør.

I min undervisning, er der stort fokus på at få skabt en høj energi og en positiv, opbakkende stemning. Det er enormt vigtigt for mig, at alle mine elever føler at de kan parkere hverdagen, slippe tøjlerne i timerne og forlade dansesalen med en fornyet glæde og energi – det er lige præcis dét dansen kan og det er det, jeg ønsker at give videre.

Det høje humør og den entusiatiske stemning, er en topprioritet i min undervisning, men den bærer samtidig præg af genkendelig struktur og seriøsitet der er med til at disciplinere danserne.
Det bedste er at se, når eleverne er motiverede til at gå efter deres mål og drømme – og selvfølgelig, når de opnår dem!

Jeg har siden 2018 været ansat hos Let’s dance hvor jeg har undervist i både showdance, hit fit og børnedans og har her igennem erfaring med alle aldersgrupper og niveauer.

Book prøvetime Show Style/Teknik Junior

DU HAR TO GRATIS PRØVETIMER PÅ HVERT HOLD. DU BOOKER ÉN AF GANGEN.

Du er nu tilmeldt prøvetime

tirsdag 1/3 2023 kl. 17.00 - 18.15

LUK VINDUE