TILMELDING TIL SÆSON 24/25 ER NU ÅBEN

Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Showdance

Et fedt showhold, for dig der er helt nybegynder eller kun har lidt erfaring

Showdance
Teens
Beg./let øvede
Risskov, Sal 3
tirsdag kl. 19.20 - 20.10
FRA D. 13. August 2024
TIL D. 03. Juni 2025
3.051,61 DKK pr. deltager frem til sommer
1.557,88 DKK pr. deltager frem til december

Show Teens 13-17 år

Kan du godt lide at danse, og vil du starte til en fed sportsgren med dine venner? Eller drømmer du om en dag at stå på en stor scene med flotte kostumer, fantastisk musik og et stort publikum? Uanset hvad, så er Show Teens lige noget for dig!

Show Teens er et begynder/let øvet hold for dansere i alderen 13-17 år, som elsker at danse, og vildt gerne vil lære fede showdancetrin! Vi danser til de nyest populære sange som du kender fra radioen, og vi garanterer en kæmpe dansefest med smil og udfordringer! Danserne på Show Teens bliver præsenteret for smidighed, lidt styrke, teknik hen over gulvet og derudover lærer vi masser af både lette- men også lidt sværere koreografier.

Udstråling er altafgørende for en showdanser, og derfor vil vores fantastiske, positive og engagerede instruktør, lære dig alt hvad der er at vide om at optræde på en scene!

Gør dig klar til en af Let’s Dance's sjoveste dansetimer fyldt med energi, positivitet og danseglæde, hvor alle kan være med!

Praktisk Information

Dette er et af Let's Dance konkurrencehold i begynderrækken. Holdet deltager sammenlagt i 3 konkurrencer og 2 arrangementer på en sæson - danser du på dette hold skal du gerne have mod på - og lyst til - at opvise da der vil blive brugt en del tid på forberedelse i undervisningen hertil. 

Har du ikke mulighed for at deltage i en eller flere af konkurrencerne/arrangementerne, bedes du informere din instruktør om dette i så god tid som muligt.

Tøjbudget

På dette hold vil du forvente at betale maks 250 kr. for kostumer/rekvisitter i løbet af sæsonen.

 

Konkurrencer & arrangementer 24/25; sted & priser

SE ÅRSKALENDEREN MED DATOER I BUNDEN AF SIDEN HER

Begynder turnering - Risskov (95 kr.)

Julebal - Aarhus (GRATIS)

Klubmesterskab - Risskov (125 kr.)

DM i Showdance - Aalborg (150 kr.)

Afdansningsbal - Aarhus (GRATIS)

 

 

•    Husk at du altid er velkommen til at få to gratis prøvetimer, hvis du er i tvivl om stilen eller om niveauet på holdet passer til dig.


•    Selv om vi starter op i august, er det altid muligt at begynde på et hold, da der løbende vil komme nye koreografier til. De mest oplagte perioder er aug./sep. og jan./feb.


•    På alle vores børne/ungdomshold fra 2-18 år, er der forældre-dag den første undervisningsgang i hver måned. Her er det tilladt at tage billeder/video - dog kun af dit eget barn og uden blitz, så det ikke forstyrrer børnene der danser.


•    Fra august til december er der 17 undervisningsgange og fra januar til juni er der 20. Derfor vil prisen være højere for jan./juni end aug./dec. Obs, falder din undervisningsgang på en helligdag har I den undervisningsgang mindre. Dette er fratrukket prisen, så I betaler for de antal timer I får.

Instruktør

Signe Vibholm

“Hej. Jeg hedder Signe Vibholm.
Jeg startede til dans, da jeg var helt lille, og har elsket det lige siden. Gennem årene har jeg danset mange forskellige stilarter såsom showdance, hiphop, HitFit, ballet, contemporary og musical. Jeg har danset showdance på eliteplan siden 2018 og har derfor også konkurreret i mange år. Let’s Dance har længe været mit andet hjem. Jeg elsker at danse, fordi det bare handler om at have det sjovt og bevæge sin krop til god musik. Det er noget, alle kan være med til, uanset alder og niveau. Dans gør mig glad, og jeg kommer altid i godt humør. En god danselektion kan gøre selv den dårligste dag god. Jeg ønsker at sprede min danseglæde til så mange som muligt, og jeg vil gøre alt for, at alle mine elever går fra min danselektion med et smil på læben. I min undervisning lægger jeg meget vægt på en positiv stemning, god energi, ny læring og udvikling samt plads til sjov og leg. Jeg vil gerne skabe et miljø, hvor alle føler sig trygge, og hvor der også er plads til fejltrin. Jeg har fået en masse erfaring ved at være hjælpetræner og derefter afløser på LD samt været på forskellige dansekurser. Jeg glæder mig til at se jer i dansesalen :)”