TILMELDING TIL SÆSON 24/25 ER NU ÅBEN

Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Showdance

Dette hold er for de sejeste dansestjerner i alderen 7-9 år med danseerfaring.

Showdance, MGP
Børn
Talent
Viby J., Sal 1
tirsdag kl. 16.20 - 17.05
FRA D. 13. August 2024
TIL D. 03. Juni 2025
2.746,58 DKK pr. deltager frem til sommer
1.402,16 DKK pr. deltager frem til december

Star Girls 7-9 år

Star Girls er holdet for de sejeste dansestjerner i alderen 7-9 år!

Glæd dig til en super sjov og hyggelig time, hvor vi danser til masser af fed musik. Vores søde og dygtige instruktør vil lære dig en masse fede showdance-trin, kombineret med en lille smule teknik, og du lærer alt fra kropsholdning til takter og kropskontrol.

I showdance er udstråling og performance noget af det allervigtigste, og derfor arbejder vi også rigtigt meget med, hvordan man optræder foran et publikum!

Glæd dig til en dansetime med fart over feltet, fede showdance-trin og højt humør!

Vi glæder os meget til at gøre dig en del af en fantastisk dansefamilie hos Lets Dance.

Praktisk information:
Dette hold er for øvede og meget øvede dansere, og det forventes dermed at du har læst denne holdside rigtig grundigt igennem og at du er indforstået med følgende, før du tilmelder dig holdet. Ved deltagelse på dette hold, forventer vi ligeledes et stort fremmøde hver uge til træning.OBS; Vurderer træneren indenfor de første 4 uger af sæsonen at dit niveau ikke er svarende til det der er på holdet, vil du blive henvist til et andet hold.

Obligatorisk deltagelse i konkurrencer:
Dette hold er et af vores talenthold, hvilket betyder at det er et turneringshold. Det forventes at man har en stor lyst til at danse turneringer når man går på dette hold. Det forventes også, at man deltager i alle turneringer der er i løbet af sæsonen, da hele koreografien bliver bygget op omkring et bestemt antal dansere. Skulle der til nøds være en enkelt turnering man ikke kan deltage i, skal instruktøren informeres om dette, i SÅ GOD TID som muligt og meget gerne i starten af sæsonen, når hele turneringskalenderen kommer ud.

Der vil endvidere blive opkrævet et samlet turneringsgebyr, som dækker alle de turneringer som holdet skal deltage i (bortset fra evt. finaler). Holdet danser 5-6 turneringer i løbet af en sæson.

Tøjbudget

På dette hold vil du skulle forvente at betale 500 kr. for kostumer/rekvisitter.

 

Konkurrencer & Arrangementer 24/25 : 

FIND DATOER & TILMEDLING TIL ALLE ARRANGEMENTER LIGE HER 

Julebal - Aarhus (GRATIS)

Klubmesterskab forår - Risskov (125 kr.)

Kaufmann Cup 1. Rangliste - Horsens (150 kr.)

Kaufmann Cup 2. Rangliste - Horsens (150 kr.)

Kaufmann Cup 3. Rangliste - Horsens (150 kr.)

DM i showdance - Aalborg (150 kr.)

Afdansningsbal - Aarhus (GRATIS)

Samlet konkurrencegebyr : 725 kr.

 

Kræver udtagelse :

(Kaufmann Finale) - København (175 kr. )

 

•    Husk at du altid er velkommen til at få to gratis prøvetimer, hvis du er i tvivl om stilen og niveauet på holdet passer til dig.


•    På alle vores børne/ungdomshold fra 2-18 år, er der forældredag den første undervisningsgang i hver måned. Her er det tilladt at tage billeder/video - dog kun af dit eget barn og uden blitz, så det ikke forstyrrer undervisningen.


•    Fra august til december er der 17 undervisningsgangs og fra januar til juni er der 19. Derfor vil prisen være højere for jan./juni end aug./dec. Obs, falder din undervisningsgang på en helligdag har du den undervisningsgang mindre. Dette er fratrukket prisen, så du betaler for de antal timer du får.

Instruktør

Isabella Juul Eriksen

Hej, jeg hedder Isabella

Jeg var 2 år gammel da jeg startede til dans og er blevet ved siden da.
Jeg har danset mange forskellige stilarter, blandt andet; Ballet, Disco, Hiphop, Girly Hip Hop, Musical, og Moderne.

Som mindre gik jeg meget op i at bruge min krop, hvilket startede med at jeg gik fra Cheerleading og Gymnastik til Svømning og Badminton , men det var dans, der virkelig fangede mig.
Som danser er det vigtigt for mig at kunne udtrykke sig, men vigtigst af alt, have det sjovt.

I mine forrige år som Elitedanser, har jeg gået på holdene Surrender, Start Angels og Team starlight, Diversity og Show kompagniet, hvormed jeg har danset utallige konkurrencer rundt omkring i danmark.

I mine timer er det selvfølgelig aller vigtigst at børnene har det sjovt, og derudfra tilpasser jeg undervisningen efter de dansere, jeg står overfor.

Før jeg blev træner var jeg hjælpetræner og serviceværtinde, og her har jeg lært at dans = glæde – jeg er på skolen stort set hver eneste dag, og nyder, at Let´s Dance er et sted, hvor der er plads til alle.

Book prøvetime Star Girls 7-9 år

DU HAR TO GRATIS PRØVETIMER PÅ HVERT HOLD. DU BOOKER ÉN AF GANGEN.

Du er nu tilmeldt prøvetime

tirsdag 1/3 2023 kl. 17.00 - 18.15

LUK VINDUE