TILMELDING TIL SÆSON 24/25 ER NU ÅBEN

Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Børnedans

En sjov og sej dansetime for de yngste børnehaveklasse børn på ca. 6-8 år.

Børnedans, MGP
Børn
Beg./let øvede
Viby J., Sal 1
tirsdag kl. 15.30 - 16.15
FRA D. 13. August 2024
TIL D. 03. Juni 2025
2.746,58 DKK pr. deltager frem til sommer
1.402,16 DKK pr. deltager frem til december

Stjernedrys 6-8 år

Er du én som bare ELSKER at danse, så er dette holdet for dig! På Stjernestøv fyrer vi den max. af til de fedeste og populære sange, og selvfølgelig også masser af MGP hits. Det bliver bestemt ikke kedeligt, når vi snører danseskoene og lærer hip hop, børnedans, showdance og meget mere! Vi kombinerer læring med elementer af leg, og vores fantastiske instruktør skaber en festlig og social atmosfære sammen med børnene. Vores topprioritet hos Let’s Dance er, at børnene føler sig trygge og har det sjovt, så de har de absolut bedste forudsætninger for at udvikle deres kærlighed til dans. 

På Stjernestøv udvikler vi børnenes musikalitet, kropsbevidsthed og motoriske færdigheder, og én af de lærte danse som vi lærer i løbet af sæsonen, optræder vi med til danseskolens jule- og afdansningsbal. Det er altid en stor oplevelse for børnene at optræde foran forældre og venner, og vi glæder os helt vildt hvert eneste år til at vise jer hvad vi har lært.

Vi glæder os til at se dig på Stjernestøv!

 

•    Husk at du altid er velkommen til at få to gratis prøvetimer, hvis du er i tvivl om stilen og niveauet på holdet passer til dig.


•    Selv om vi starter op i august, er det altid muligt at begynde på et hold, da der løbende vil komme nye koreografier til. De mest oplagte perioder er aug./sep. og jan./feb.


•    På alle vores børne/ungdomshold fra 2-18 år, er der forældredag den første undervisningsgang i hver måned. Her er det tilladt at tage billeder/video - dog kun af dit eget barn og uden blitz, så det ikke forstyrrer børnene der danser.


•    Fra august til december er der 17 undervisningsgangs og fra januar til juni er der 20. Derfor vil prisen være højere for jan./juni end aug./dec. Obs, falder din undervisningsgang på en helligdag har I den undervisningsgang mindre. Dette er fratrukket prisen, så I betaler for de antal timer I får.

Instruktør

Isabella Juul Eriksen

Hej, jeg hedder Isabella

Jeg var 2 år gammel da jeg startede til dans og er blevet ved siden da.
Jeg har danset mange forskellige stilarter, blandt andet; Ballet, Disco, Hiphop, Girly Hip Hop, Musical, og Moderne.

Som mindre gik jeg meget op i at bruge min krop, hvilket startede med at jeg gik fra Cheerleading og Gymnastik til Svømning og Badminton , men det var dans, der virkelig fangede mig.
Som danser er det vigtigt for mig at kunne udtrykke sig, men vigtigst af alt, have det sjovt.

I mine forrige år som Elitedanser, har jeg gået på holdene Surrender, Start Angels og Team starlight, Diversity og Show kompagniet, hvormed jeg har danset utallige konkurrencer rundt omkring i danmark.

I mine timer er det selvfølgelig aller vigtigst at børnene har det sjovt, og derudfra tilpasser jeg undervisningen efter de dansere, jeg står overfor.

Før jeg blev træner var jeg hjælpetræner og serviceværtinde, og her har jeg lært at dans = glæde – jeg er på skolen stort set hver eneste dag, og nyder, at Let´s Dance er et sted, hvor der er plads til alle.

Book prøvetime Stjernedrys 6-8 år

DU HAR TO GRATIS PRØVETIMER PÅ HVERT HOLD. DU BOOKER ÉN AF GANGEN.

Du er nu tilmeldt prøvetime

tirsdag 1/3 2023 kl. 17.00 - 18.15

LUK VINDUE