TILMELDING TIL SÆSON 24/25 ER NU ÅBEN

Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Showdance

Et rigtig sjov time for dig der bare elsker at give den gas til en masse god musik!

Showdance, MGP
Børn
Talent
Risskov, Sal 1
mandag kl. 16.15 - 17.00
FRA D. 12. August 2024
TIL D. 02. Juni 2025
2.746,58 DKK pr. deltager frem til sommer
1.402,16 DKK pr. deltager frem til december

Super Girls 7-9 år

Super Girls er det perfekte showdancehold, for dig, der elsker at fyre den af til det nyeste musik! Vi lærer fede koreografier med høj energi og masser af power, og fokuserer på rytme, takter og udstråling. Holdet er er for dig der allerede har danset i nogle år, og som bare ikke kan få nok!. Vi lærer teknik, smidighed og små koreografier, som vi viser for hinanden på holdet, hvilket udvikler pigernes performanceevne og selvsikkerhed. Det er super vigtigt for os, at skabe trygge rammer for vores elever på Super Girls, så de har de absolut bedste forudsætninger for at udvikle sig.

Praktisk information
Dette hold er for øvede og meget øvede dansere, og det forventes dermed at du har læst denne holdside rigtig grundigt igennem og er indforstået med følgende, før du tilmelder dig holdet. Ved deltagelse på dette hold, forventer vi ligeledes et stort fremmøde hver uge til træning.
(Vurderer træneren indenfor de første 4 uger af sæsonen at dit niveau ikke er svarende til det der er på holdet, vil du blive henvist til et andet hold.)

Obligatorisk deltagelse i konkurrencer
Dette hold er et af vores talenthold, hvilket betyder at det er et turneringshold. Det forventes at man har en stor lyst til at danse turneringer når man går på dette hold, ligesom at det forventes at man deltager i alle turneringer der er i løbet af sæonen, da hele koreografien bliver bygget op efter et bestemt antal dansere. Skulle der til nøds være en enkelt turnering man ikke kan deltage i, skal instruktøren informeres om dette, i SÅ GOD TID som muligt og meget gerne i starten af sæsonen, når hele turneringskalenderen kommer ud.

Der vil endvidere blive opkrævet et samlet turneringsgebyr, som dækker alle de turneringer som holdet skal deltage i (bortset fra evt. finaler). Holdet danser 5-7 turneringer i løbet af sæsonen.

Tøjbudget

På dette hold vil du skulle forvente at betale 500 kr. for kostumer/rekvisitter.

 

Konkurrencer & Arrangementer 24/25 : 

FIND DATOER & TILMEDLING TIL ALLE ARRANGEMENTER LIGE HER 

Julebal - Aarhus (GRATIS)

Klubmesterskab forår - Risskov (125 kr.)

Kaufmann Cup 1. Rangliste - Horsens (150 kr.)

Kaufmann Cup 2. Rangliste - Horsens (150 kr.)

Kaufmann Cup 3. Rangliste - Horsens (150 kr.)

DM i showdance - Aalborg (150 kr.)

Afdansningsbal - Aarhus (GRATIS)

Samlet konkurrencegebyr : 725 kr.

 

Kræver udtagelse :

(Kaufmann Finale) - København (175 kr. )

 

•    Husk at du altid er velkommen til at få to gratis prøvetimer, hvis du er i tvivl om stilen og niveauet på holdet passer til dig.


•    På alle vores børne/ungdomshold fra 2-18 år, er der forældredag den første undervisningsgang i hver måned. Her er det tilladt at tage billeder/video - dog kun af dit eget barn og uden blitz, så det ikke forstyrrer børnene der danser.


•    Fra august til december er der 17 undervisningsgangs og fra januar til juni er der 20. Derfor vil prisen være højere for jan./juni end aug./dec. Obs, falder din undervisningsgang på en helligdag har I den undervisningsgang mindre. Dette er fratrukket prisen, så I betaler for de antal timer I får.

Instruktør

Silja Karlsen

Jeg hedder Silja Karlsen, 

Jeg begyndte til dans, da jeg var 8 år gammel og har ikke stoppet siden. Jeg har primært studeret og trænet showdance, musical teater, pom/cheerleading, jazz og high kick på et drill team.

Dans for mig er en glæde, som jeg ikke kan beskrive. I dans kan jeg udtrykke og forstå mig selv. Jeg har altid bevæget mig til musik og har haft en utrolig begejstring for at kunne udtrykke mig gennem dansen og min krop. I dans har jeg derfor kunne udvikle mig selv – ikke kun som en danser men også som en person. 

Jeg har danset mange år på Let’s Dance og lært en masse om de forskellige stilarter på diverse elitehold. Udover har jeg også danset i USA på Tom Glenn High Schools Drill Team, hvor jeg som sagt har lært jazz, pom og den traditionelle high kick, der kun kan læres i Texas. Alle disse forskellige stilarter har givet mig en bred viden indenfor danseverden, og jeg elsker at lære det videre.

I min undervisning er det vigtigt at skabe et fællesskab i et sikkert miljø, hvor individuelle dansere kan udvikle sig til deres bedste. I min undervisning går jeg meget op i udstråling og udtryk. At en danser kan putte deres følelser ind i deres bevægelser og udtrykke dem er super vigtigt og noget der kan læres og dyrkes i mine timer.

At eleven har det sjovt mens de danser, er selvfølgelig også noget af det vigtigste. Hvis du nyder dans, er det nemmere at skabe teknik, udtryk og udvikling hurtigere.

Book prøvetime Super Girls 7-9 år

DU HAR TO GRATIS PRØVETIMER PÅ HVERT HOLD. DU BOOKER ÉN AF GANGEN.

Du er nu tilmeldt prøvetime

tirsdag 1/3 2023 kl. 17.00 - 18.15

LUK VINDUE