TILMELDING TIL SÆSON 24/25 ER NU ÅBEN

Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Børnedans

En sjov og sej dansetime for de yngste børnehaveklasse børn på ca. 6-8 år.

Børnedans, MGP
Børn
Beg./let øvede
Risskov, Sal 1
fredag kl. 15.35 - 16.20
FRA D. 16. August 2024
TIL D. 06. Juni 2025
2.746,58 DKK pr. deltager frem til sommer
1.402,16 DKK pr. deltager frem til december

Superseje Tøser 6-8 år

Er du en super sej pige som bare ELSKER at danse, så er dette holdet for dig! På Superseje tøser fyrer vi den max af til de fedeste og mest populære sange fra radioen, og selvfølgelig også til masser af MGP hits.

Det bliver bestemt ikke kedeligt, når vi snører danseskoene og lærer hip hop, børnedans, showdance og meget mere! Vi kombinerer læring med elementer af leg, og vores fantastiske instruktør skaber en festlig og social atmosfære sammen med børnene. Vores topprioritet hos Let’s Dance er, at børnene føler sig trygge og har det sjovt, så de har de absolut bedste forudsætninger for at udvikle deres kærlighed til dans. 

På superseje tøser udvikler vi pigernes musikalitet, kropsbevidsthed og motoriske færdigheder, og én af de lærte danse som vi lærer i løbet af sæsonen, optræder vi med til danseskolens jule- og afdansningsbal. Det er altid en stor oplevelse for børnene at optræde foran forældre og venner, og vi glæder os helt vildt til, hvert eneste år, at vise jer hvad vi har lært.

Så pak din drikkedunk, tag dit sejeste dansetøj på og gør dig klar til en kæmpe dansefest på superseje tøser!

 

•    Husk at du altid er velkommen til at få to gratis prøvetimer, hvis du er i tvivl om stilen og niveauet på holdet passer til dig.


•    Selv om vi starter op i august, er det altid muligt at begynde på et hold, da der løbende vil komme nye koreografier til. De mest oplagte perioder er aug./sep. og jan./feb.


•    På alle vores børne/ungdomshold fra 2-18 år, er der forældredag den første undervisningsgang i hver måned. Her er det tilladt at tage billeder/video - dog kun af dit eget barn og uden blitz, så det ikke forstyrrer børnene der danser.


•    Fra august til december er der 17 undervisningsgange og fra januar til juni er der 20. Derfor vil prisen være højere for jan./juni end aug./dec. Obs, falder din undervisningsgang på en helligdag har I den undervisningsgang mindre. Dette er fratrukket prisen, så I betaler for de antal timer I får.

Instruktør

Victoria Storgaard

Jeg hedder Victoria.
Jeg startede med at danse som 9 årig på et showdance elitehold.
Jeg har beskæftiget mig med forskellige genrer som showdance, ballet, jazz, moderne, girly, hip hop og musical.
Dans er for mig en måde at have det sjovt på, men også tilegne sig ny viden og erfaringer.
Mine dansetimer består af læring, hvor der desuden også er plads til spas og sjov i timen. Jeg sørger for variation i undervisningen for at opnå den bedst mulige danseoplevelse.
Gennem flere år har jeg tilegnet mig viden og erfaringer gennem undervisning som hjælpetræner.

Book prøvetime Superseje Tøser 6-8 år

DU HAR TO GRATIS PRØVETIMER PÅ HVERT HOLD. DU BOOKER ÉN AF GANGEN.

Du er nu tilmeldt prøvetime

tirsdag 1/3 2023 kl. 17.00 - 18.15

LUK VINDUE