TILMELDING TIL SÆSON 24/25 ER NU ÅBEN

Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Teknik

Supplementshold til vores junior elitedansere

Showdance
Teens
Elite
Risskov, Sal 2
torsdag kl. 16.20 - 17.10
FRA D. 15. August 2024
TIL D. 05. Juni 2025
2.969,14 DKK pr. deltager frem til sommer
1.557,88 DKK pr. deltager frem til december

Teknik 1

OBS ! Dette er et af vores supplementshold til vores junior elite showdansere på niveau 1. Holdet er derfor henvendt til vores konkurrencehold Swift, Telepatía og Flair.

Dette hold er et rent teknikhold, som både er et oplagt valg for dig som er ny som elitedanser, eller for dig som har danset i flere år. Du kan deltage på holdet hvis du danser showdance, da det er en helt basis grundteknik der bliver arbejdet med i disse timer.

Timen vil starte med en længere teknik baseret opvarmning, efterfulgt af øvelser over gulv. Det er vigtigt at understrege at der ikke arbejdes med koreografier på dette hold, så du skal være indstillet på, at der gåes i dybden med alt lige fra fodarbejde, holdning, balance, koordination m.v.

Påklædning: 

Vigtigt! Der er 'dresscode' til denne time; Du bedes derfor møde op i tætsiddende tøj. F.eks. tights, indershorts eller hotpants, samt en croptrop, stram t-shirt/langærmet eller anden form for top der sidder tæt til kroppen.

•    Dette er et supplementshold til vores junior konkurrencedansere.

Instruktør

Bolette Overgård Andersen

Jeg hedder Bolette, og er født i 1999
Jeg startede med at danse, da jeg var 2-3 år gammel

Jeg har prøvet meget forskelligt i løbet af årerne blandt andet disko, hiphop, moderne, musical og gymnastik. Dog har min passion primært været indenfor standard og latin dans, hvilket jeg i mange år dansede på eliteplan. Pt danser jeg showdance på eliteplan og er utrolig glad for det!

Grundlæggende så er dans for mig glæde, rytmer og liv. Det er en skøn pause fra den normale hverdag, hvor man både fysisk og mental bliver ladt op. Dans udfordrer nemlig hjernen og giver sved på panden, samtidig med at der er skøn musik.

For mig handler det om at dans skal være sjovt og et frirum med plads til alle. OG at den enkelte elev går ud fra dansetimen med en inderlig JUHU-følelse!
Min undervisningsstil er legende og til tider lidt skør, da jeg altid forsøger at give den bedste og mest lærerig danseoplevelse/undervisning med masser af nærvær samt godt humør.

Jeg har gennem hele mit liv elsket, at give viden fra mig samt arbejde med mennesker- unge som gamle.

Jeg har siden sommer 2018 været instruktør ved Let´s Dance, men har i årerne før det undervist på blandt andet workshops og danseskoler rundt om i landet.

Book prøvetime Teknik 1

DU HAR TO GRATIS PRØVETIMER PÅ HVERT HOLD. DU BOOKER ÉN AF GANGEN.

Du er nu tilmeldt prøvetime

tirsdag 1/3 2023 kl. 17.00 - 18.15

LUK VINDUE