TILMELDING TIL SÆSON 24/25 ER NU ÅBEN

Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Teknik

Supplementshold til vores junior akademi og kompagni dansere i Showdance

Showdance
Teens
Elite
Risskov, Sal 2
torsdag kl. 16.20 - 17.10
FRA D. 15. August 2024
TIL D. 05. Juni 2025
2.969,14 DKK pr. deltager frem til sommer
1.557,88 DKK pr. deltager frem til december

Teknik 2

OBS ! Dette er et af vores supplementshold til vores junior elite showdansere på niveau 2. Holdet er derfor henvendt til vores kompagni- og akademihold.

Dette hold er et rent teknikhold, som både er et oplagt valg for dig som er akademi eller kompagni danser. Du kan deltage på holdet hvis du danser showdance, da det er en helt basis grundteknik der bliver arbejdet med i disse timer.

Timen vil starte med en længere teknik baseret opvarmning, efterfulgt af øvelser over gulv. Det er vigtigt at understrege at der ikke arbejdes med koreografier på dette hold, så du skal være indstillet på, at der gåes i dybden med alt lige fra fodarbejde, holdning, balance, koordination m.v.

Påklædning: 

Vigtigt! Der er 'dresscode' til denne time; Du bedes derfor møde op i tætsiddende tøj. F.eks. tights, indershorts eller hotpants, samt en croptrop, stram t-shirt/langærmet eller anden form for top der sidder tæt til kroppen.

•    Dette er et supplementshold til vores junior akademi- og kompagnidansere.

Instruktør

Stine Overgård Andersen

Mit navne er Stine og jeg startede allerede med at danse som tre-årig, og blev dengang så bidt af det, at jeg ikke har haft en eneste pause lige siden 🙂

Igennem årene har jeg prøvet lidt forskelligt. Jeg har danset både disko, hiphop, showdance, standard og latin. Det der fangede mig mest, var dog standard og latin. De to stilarter har jeg danset hele mit liv, og jeg har deltaget i både VM, EM og mange andre store internationale konkurrencer, med det. Showdance er jeg de sidste år, også begyndt at vende meget tilbage til, og jeg danser nu også det på eliteniveau.

Dans for mig er noget, jeg ikke kan undvære. Det er fantastisk at udtrykke sig til- og igennem musik. Jeg glemmer alt andet omkring mig, og er tilstedet 100% lige der hvor jeg er. Samtidig er det også en skøn motionsform, hvor jeg får sved på panden, mens alverdens dejlige musik kører i højtalerne.

I min undervisning er det allervigtigst, at man har det sjovt. Det er jo det dans er til for – er det ikke ? 😀

En anden ting der betegner min undervisning er, at jeg altid tilpasser den, i forhold til dem jeg står overfor. Sådan at jeg altid forsøger at møde eleverne, lige der hvor de er. På den måde kan alle udvikle sig mest muligt, og have det sjovt uanset hvad man kommer fra, eller hvordan ens dag har været.

Mit mål med en dansetime er selvfølgelig altid at lære fra mig og gøre eleverne bedre end da de kom. Men derudover er mit mål også at alle går derfra med et stort smil på læben.

Jeg har undervist i over 10 år, og var før det hjælpetræner i mange år. Igennem de år har jeg undervist i mange forskellige stilarter. I starten var undervisningen “bare” et fritidsjob, jeg havde ved siden af skolen, men nu lever jeg af at undervise i dans på fuldtid.