TILMELDING TIL SÆSON 24/25 ER NU ÅBEN

Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Junior Showdance

Junior Showdance

Showdance
Teens
Elite
Risskov, Sal 2
fredag kl. 17.30 - 18.45
FRA D. 16. August 2024
TIL D. 06. Juni 2025
4.360,50 DKK pr. deltager frem til sommer
2.167,50 DKK pr. deltager frem til december

Telepatía

Telepatía er et af vores super populære showdance elitehold. Drømmer du om at optræde på store scener samt at konkurrere i nogle af de største danseturneringer i Danmark, ja, så er Telepatía måske noget for dig!

Konkurrenceholdene er “basen” af hele vores eliteafdeling. Når du danser på vores konkurrencehold, kræver det at du udover din egen faste holdtræning, deltager på min. ét af vores anbefalede supplementshold. Er du blevet optaget på et af vores andre udtagede hold, kan dette gælde som dit supplementshold. OBS! Hvis det er dit første år som elitedanser, er det obligatorisk at tilmelde sig vores Teknik 1 hold - dette hold tilmeldes seperat.
Når du er optaget på et af vores elitehold, hører du under vores eliteakademi. Det betyder bla. at du skal deltage i elitesamlinger, opstartslejr og have en klubdragt. Vi har elitehold i både børn-, junior- og voksenrækken.

Danserne er hårdtarbejdende, dedikerede, sociale, positive og samarbejdsdygtige, og at gå på holdet kræver, at du har masser af power, gå-på-mod og at du er en super stærk performer! Vi arbejder med teknik, smidighed, styrke, koreografi og udstråling, og får masser af kollektiv- og individuel feedback, så vi kan udvikle os som både hold og individuelle dansere.

Klik her for at se en samlet oversigt over, hvordan den samlede undervisning, træningslejre mv. fordeler sig over en sæson.

Samlet prisoversigt for alle vores elitehold.

 

•   OBS! Det kræver optagelse at gå på dette hold – det er altså ikke muligt booke prøvetimer på holdet, ligesom man ej heller kan tilmelde sig holdet, med mindre man er blevet udtaget til audition.


•   Skulle holdet gå hen og kvalificere sig til Kaufmann Cup finalen, vil der i den forbindelse blive opkrævet en ekstra dansetime, som vil finde sted ugen op til Kaufmann Cup finalen.

Instruktør

Lucca Frost Petersen

Hej, jeg hedder Lucca Frost, og jeg er født i 2005

Jeg har danset siden jeg var helt lille, og har selv gået på Let’s Dance siden jeg var ni år gammel.
Gennem årene her har jeg prøvet mange forskellige dansestilarter, som showdance, musical, ballet, hip hop og latin. Jeg er dog blevet allermest bidt af showdance, som jeg også har danset og stadig danser på eliteniveau.

Det fedeste ved dans er den glæde jeg føler, så snart jeg træder ind i danselokalet. For mig er dans både en udtryksform, men også en måde at komme ud med mine følelser.

Jeg er blevet helt bidt af den stemning man som dansehold oplever sammen, når man hver uge danser med hinanden. Netop derfor glæder jeg mig til at komme i gang med at undervise nogle skønne dansehjerter, og mærke den danseglæde blandt eleverne, som jeg også selv er blevet så fanget af.

Jeg er startet som underviser hos Let’s Dance i 2023, men har undervisningerfaring fra mine år som hjælpetræner, og ved andre workshops jeg har undervist i rundt omkring.

Jeg glæder mig rigtig meget til vi ses på danseskolen.