TILMELDING TIL SÆSON 24/25 ER NU ÅBEN

Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

The Method

Er du klar til at tage din dans til det næste skridt?

Showdance, Hip Hop
Unge/voksne
Elite
Risskov, Sal 3
mandag kl. 20.50 - 22.20
FRA D. 12. August 2024
TIL D. 02. Juni 2025
5.232,60 DKK pr. deltager frem til sommer
2.754,00 DKK pr. deltager frem til december

The Method

“The Method” er et hold for dansere med et højt ambitionsniveau, en stor arbejdssmoral, samt en bred nysgerrighed på, hvad det kræver at tage dansen til det næste skridt for at blive en professionel danser.
Dette hold er ikke et turneringshold, men et hold der udelukkende har fokus på forberedelse til den professionelle dansescene samt individuel udvikling indenfor dans.
Holdet vil blandt andet fordybe sig i intens træning, videoprojekter, personlig feedback, forskellige programmer, freestyle, samt audition træning. Der vil på holdet primært blive undervist i stilarterne hiphop, heels, eksperimental (hiphop/contemporary), girly hiphop og freestyle.

“The Method” er derfor til dig, som er klar på at blive udfordret, bryde en masse grænser og er meget engageret og ambitiøs med din dans - Glæd dig!

•   OBS! Det kræver optagelse at gå på dette hold – det er altså ikke muligt at booke prøvetimer på holdet, ligesom man ej heller kan tilmelde sig holdet med mindre man er blevet udtaget til audition.


•  Udover den årlige kontingentbetaling, skal du forvente en mindre mer-omkostning ifm. videoprojekterne.


•  Som danser på "The Method" kan du sagtens danse på et konkurrencehold ved siden af, og er du elitedanser hos Let’s Dance, kan The Method også gælde som et supplementshold.

 

Instruktør

Elicia Marie Frikke Tiffany

Mit navn er Elicia Tiffany og jeg er født i 1998.

Jeg startede med at danse, da jeg var 2,5 år gammel og har derfor danset lige siden jeg kan huske. Min interesse for at danse startede ved at observere og rejse rundt med mine forældre, som begge var profesionelle dansere og har efterfølgende kun vokset derfra. Det første jeg stiftede bekendtskab med var pardans, hvilket efter nogle år udviklede sig til interessen for showdance og derefter hiphoppen og dens mange stilarter. Jeg har derfor prøvet kræfter med en masse forskellige dansestilarter, men hiphoppen står mit hjerte nærmest og er også den stilart jeg dyrker den dag i dag.

Jeg har turneret i over 15 år – heri både lokalt, men også internationalt og besidder adskillelige DM, EM og VM kvalifikationer samt titler. Efter disse 15 år som aktiv turneringsdanser valgte jeg, at stoppe og derefter istedet fokusere på, at videregive mine danseerfaringer som træner samt gå efter at udleve drømmen som professionel danser. Jeg har derfor i mange år været træner for adskillelige elite turneringshold, som også har dystet på verdensplan og som også besidder adskillelige DM, EM og VM kvalifikationer samt titler.

Til dagligt lever jeg udelukkende som professionel danser, koreograf og underviser. Nogle af mine seneste erfaringer indenfor shows og jobs er bl.a; optræden på Tinderbox Festival, ansat hos Warner music, koreograferet og danset i tidligere X-Factor finalist Reem’s musicvideo, show med Pivot production, show med Barcode brothers, danser og koreograf for ARoS’ 225-års jubilæumsfest, danser og koreograf for Danfoss’ 50-års jubilæumsfest og meget mere!

Dansen er for mig et rum, hvor der er plads til at være sig selv, koble fra og være kreativ. Det er igennem dansen jeg både bearbejder, udtrykker samt føler fortiden og nuet – alt i ét. Det giver et frirum, hvor man ikke skal tage stilling, men blot føle og være til.
Disse principper er nogle af de største fokuspunkter og kerneværdier i min undervisning.
Min undervisning er et frirum for dansere, hvor de kan komme og hygge sig, bearbejde dagligdagen samt lære en masse nyt i et trygt forrum med hinanden. Det er et sted hvor der altid vil være plads til diversitet, udvikling, gensidig respekt samt en dårlig humor.