TILMELDING TIL SÆSON 24/25 ER NU ÅBEN

Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Junior Hip Hop

Hip Hop
Teens
Elite
Risskov, Sal 3
onsdag kl. 18.55 - 20.25
FRA D. 14. August 2024
TIL D. 04. Juni 2025
5.609,48 DKK pr. deltager frem til sommer
2.788,34 DKK pr. deltager frem til december

The Unit

Drømmer du om at optræde på store scener, samt at konkurrere i nogle af de største danseturneringer i Danmark, ja, så er dette hold måske noget for dig!

The Unit er et af vores akademihold indenfor hip hop junior. 

Når du danser på vores akademihold, kræver det at du udover din egen faste konkurrencetræning, deltager på min. ét af vores anbefalede supplementshold. Er du blevet optaget på et af vores andre udtagede hold, kan dette gælde som dit supplementshold.

De dansere der optages på Akademiholdene vil være talenter der er godt på vej imod vores Kompagni. Bliver man optaget på et akademihold, er det ikke et krav at man på sigt skal søge om optagelse på et kompagnihold, men det forventes at danserne på disse hold er særligt fokuserede, målbevidste og hårdtarbejdende dansere, som både er dygtige individuelt, men som også er gode holdkammerater og forstår at arbejde sammen.

Danserne er hårdtarbejdende, dedikerede, sociale, positive og samarbejdsdygtige, og at gå på holdet kræver, at du har masser af power, gå-på-mod og at du er en super stærk performer!

Vi arbejder med teknik, smidighed, styrke, koreografi og udstråling, og får masser af kollektiv- og individuel feedback, så vi kan udvikle os som både hold og individuelle dansere.

Prisen på dette hold, er inklusiv 4 timers ekstra weekendtræning. Klik her for at se en samlet oversigt over, hvordan den samlede undervisning, træningslejre mv. fordeler sig over en sæson.

Samlet prisoversigt for alle vores elitehold.

•   OBS! Det kræver optagelse at gå på dette hold – det er altså ikke muligt booke prøvetimer på holdet, ligesom man ej heller kan tilmelde sig holdet, med mindre man er blevet udtaget til audition.


•   Skulle holdet gå hen og kvalificere sig til Kaufmann Cup finalen, vil der i den forbindelse blive opkrævet betaling for en ekstra dansetime, som vil finde sted ugen op til Kaufmann Cup finalen.


 

Instruktør

Cecilie Satake

Hej, jeg hedder Cecilie.

Jeg har danset siden, jeg var 5 år, og jeg startede som helt lille med at danse showdance på Let’s Dance. Dette udviklede sig til at jeg gik på et elitehold i showdance og senere hen skiftede jeg til at danse hip hop på eliteplan. I de seneste par år har jeg igen prøvet kræfter med showdance på et voksent showdance hold, hvor vi både har opnået en 1. plads til DM og Kaufmann Cup. 

Jeg underviser primært i hip hop, men jeg har også undervist i bl.a. børnedans og showdance.

Når jeg underviser går jeg super meget op i, at ikke kun jeg, men også eleverne kan mærke, at de udvikler sig igennem min undervisning.  Det er ekstremt vigtigt for mig at alle på mine hold nyder at være til dans, og at man altid går hjem med et smil på læben.

Jeg har været instruktør på Let’s Dance siden 2015.