TILMELDING TIL SÆSON 24/25 ER NU ÅBEN

Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Børnedans

Dette hold er for de ældste børnehavebørn i 4-6 års alderen. Holdet er både for piger og drenge.

Børnedans, MGP
Børn
Beg./let øvede
Viby J., Sal 2
mandag kl. 16.00 - 16.35
FRA D. 12. August 2024
TIL D. 02. Juni 2025
2.136,20 DKK pr. deltager frem til sommer
1.090,55 DKK pr. deltager frem til december

Top Sej 4-6 år

Top Sej, er det perfekte børnehold for de sejeste børn i alderen 4-6 år! Gå ikke glip af den hyggeligste dansetime i Viby, fyldt med danseglæde og de bedste blandede børnehits. På med danseskoene, fyld drikkedunken og gør dig klar til en skøn kombination mellem leg og læring. På Top Sej lærer vores supersøde instruktør jer små danseserier og basistrin, og I vil blive introduceret til rytme, musikalitet og allervigtigst: glæden ved dans!

Der er altid fart over feltet på Top Sej, og vi skråler med på sange vi kender, mens vi får sved på panden, røde kinder og et kæmpe smil på læben. Vi garanterer trygge, positive og opbakkende rammer i vores smukke nye lokaler i Viby, som vi ved, at dit barn vil elske! Hos Let’s Dance prioriterer vi det sociale dansefællesskab super højt, og glæder os til at byde jer indenfor i vores dansefamilie.

 

 

•    Husk at du altid er velkommen til at få to gratis prøvetimer, hvis du er i tvivl om stilen og niveauet på holdet passer til dig.


•    Selv om vi starter op i august, er det altid muligt at begynde på et hold, da der løbende vil komme nye koreografier til. De mest oplagte perioder er aug./sep. og jan./feb.


•    På alle vores børne/ungdomshold fra 2-18 år, er der forældredag den første undervisningsgang i hver måned. Her er det tilladt at tage billeder/video - dog kun af dit eget barn og uden blitz, så det ikke forstyrrer børnene der danser.


•    Fra august til december er der 17 undervisningsgangs og fra januar til juni er der 20. Derfor vil prisen være højere for jan./juni end aug./dec. Obs, falder din undervisningsgang på en helligdag har I den undervisningsgang mindre. Dette er fratrukket prisen, så I betaler for de antal timer I får.

Instruktør

Ida Meilandt

Hej, jeg hedder Ida Meilandt og er født i 2003

Jeg har altid elsket at bevæge mig og alt, der havde med teater, dans og musik at gøre, og kan slet ikke undvære det i dag. Jeg startede med at danse da jeg havde prøvet en balletcamp i sommerferien med en veninde, og blev så bidt af at danse, at jeg efter sommerferien startede hos Let’s Dance, hvorefter jeg har danset så meget jeg kunne lige siden.

Jeg har danset i en del år efterhånden og går i år på et voksen elitehold på Let’s Dance hvor jeg danser stilarten showdance. Jeg har undervist siden 2020 ved Let’s Dance. Imens har jeg taget DGI’s danseinstruktøruddannelse og har i 2022/2023 taget Århus Dance Education hos Benedikte Roerbeak.

For mig er det vigtigt at det skal være sjovt at danse og at dansen er et sted hvor man føler sig tryg og tilpas, herfra kan man udvikle sig og nå sine mål, men det vigtigste er at man har det godt i processen.

Book prøvetime Top Sej 4-6 år

DU HAR TO GRATIS PRØVETIMER PÅ HVERT HOLD. DU BOOKER ÉN AF GANGEN.

Du er nu tilmeldt prøvetime

tirsdag 1/3 2023 kl. 17.00 - 18.15

LUK VINDUE