TILMELDING TIL SÆSON 24/25 ER NU ÅBEN

Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Pardans

NYT Vild Med Dans hold. Dette hold er for par, som aldrig har danset før eller måske har minimal kendskab til dans og som drømmer om at få en glad danseaften med sin partner eller ven/veninde.

Pardans
Unge/voksne
Beg./let øvede
Viby J., Sal 2
onsdag kl. 18.00 - 18.50
FRA D. 14. August 2024
TIL D. 14. Maj 2025
3.147,52 DKK pr. deltager frem til sommer
1.748,62 DKK pr. deltager frem til december

Vild Med Dans NYT

Vild med dans er det perfekte hold for par, der enten aldrig har danset før, eller som har en smule erfaring indenfor dansens verden. På dette hold vil I lære de samme danse, som I kender fra TV-programmet Vild Med Dans. Glæd jer til at prøve kræfter med blandt andet Cha cha cha, Jive, Vals og Quickstep.

Vi glæder os til at byde jer op til dans i vores hyggelige lokaler, hvor vores dygtige, udadvendte og smilende instruktører vil guide jer gennem de klassiske og tidløse danse. Hos Let’s Dance tror vi på, at læring bedst sker i et positivt, opbakkende og humoristisk miljø, og vores højtkvalificerede undervisere vil gøre deres yderste for at give jer den bedste oplevelse med dansen i fokus.

Når du melder dig til dette hold, vil du lynhurtigt finde ud af, hvorfor Vild Med Dans er så fantastisk vanedannende. Vi lover, at I vil blive grebet af dansens magi og glæde.

Undervisningen varer 50 min. pr. gang, og vi glæder os til at kunne byde dig velkommen. Vi ses på dansegulvet!

•    Husk at I altid er velkommen til at få to gratis prøvetimer, hvis I er i tvivl om stilen og niveauet på holdet passer til jer.


•  Mht sko er det helt op til jer, hvad I har det bedst i. Måske er det en fordel, at det ikke er højhælede sko! Det eneste ønske vi har, er, at det er sko med en tør sål - altså ikke beskidte udendørs sko, da mange kommer til at glide i sand og småsten.


•  Er I forhindret én uge i at deltage på den sædvanlige tid, er I altid velkommen til at vælge en anden dag i samme uge, eller tage to lektioner ugen efter. Hvis I er i tvivl om hvilke hold I kan flekse på, hiv gerne fat i en instruktør som kan guide jer.


•  Der er som standard for alle pardansehold 17 undervisningsgange fra august til december og 17 undervisningsgange fra januar til maj. Obs, falder din undervisningsgang på en helligdag har I den undervisningsgang mindre. Dette er fratrukket prisen, så I betaler for de antal timer I får.

Book prøvetime Vild Med Dans NYT

DU HAR TO GRATIS PRØVETIMER PÅ HVERT HOLD. DU BOOKER ÉN AF GANGEN.

Du er nu tilmeldt prøvetime

tirsdag 1/3 2023 kl. 17.00 - 18.15

LUK VINDUE