TILMELDING TIL SÆSON 24/25 ER NU ÅBEN

Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Zumba

I zumbatimerne hos Let's Dance fokuserer vi på de latinamerikanske danse såsom salsa, reggaeton, cha cha cha, jive, merengue m.m.

Zumba
Unge/voksne
Øvede
Risskov, Sal 2
mandag kl. 19.55 - 20.45
FRA D. 12. August 2024
TIL D. 02. Juni 2025
2.830,50 DKK pr. deltager frem til sommer
1.445,00 DKK pr. deltager frem til december

Zumba

Zumba er den ultimative danse-fitness oplevelse! Vores mega-populære zumbahold er for dig, der vil skifte løbebåndet og den ensformige fitnesstræning ud med latinamerikanske rytmer, høj energi og masser af smittende livsglæde, samtidig med at du forbrænder en masse kalorier! Du bliver en del af en euforisk atmosfære, hvor vores energiske zumbainstruktør med garanti giver dig sved på panden og et smil på læben!

Til Zumba kombinerer vi de latinamerikanske danse som salsa, reggaeton, cha cha cha, jive og merengue, så det bliver bestemt aldrig ensformigt! Dansebevægelserne har skiftevis høj- og lav intensitet, og derfor har Zumba samme effekt som intervaltræning, samtidig med, at de mange dynamiske bevægelser toner og styrker hele din krop. Zumba er et fantastisk alternativ til den klassiske fitnesstræning – det eneste du skal gøre er at følge instruktørens bevægelser og slå dig løs til musikken.

Uanset om du har ingen, lidt eller meget danseerfaring, så er zumba egnet til lige præcis dig, så længe du er klar til at give den gas!

Advarsel: M-E-G-E-T vanedannende!

 

•    Husk at du altid er velkommen til at få to gratis prøvetimer, hvis du er i tvivl om stilen og niveauet på holdet passer til dig.


•    Selv om vi starter op i august, er det altid muligt at begynde på et hold, da der løbende vil komme nye koreografier til. De mest oplagte perioder er aug./sep. og jan./feb.


•    Fra august til december er der 17 undervisningsgangs og fra januar til juni er der 20. Derfor vil prisen være højere for jan./juni end aug./dec. Obs, falder din undervisningsgang på en helligdag har I den undervisningsgang mindre. Dette er fratrukket prisen, så I betaler for de antal timer I får.

Instruktør

Heidi Sjølang Tjærby

Jeg ELSKER at danse, og har danset showdance, jazzballet, disco og hiphop siden jeg var 5 år gammel, og har flere gange deltaget i DM, EM og VM, som har givet flere medaljer.

Jeg har, siden 1996, ligeledes dyrket aerobic både i Danmark og i udlandet, og i 2010 valgte jeg at koncentrere mig om det nye meget populær Zumba. Mine Zumbatimer har jeg efter flere år gjort til noget helt specielt, og de er noget andet end en klassisk zumbatime.

I 2012 begyndte jeg at dyrke pilates, da denne træningsform kombineret med dans giver masser af skøn energi, mental balance og en super god form.

Efterfølgende er jeg også blevet bidt af at undervise i Hit Fit Dance, og jeg har undervist i Hit Fit Dance siden den allerførste første dansetime på danseskolen i 2013.

Jeg har undervist hos Let’s Dance siden 2010.

Min mission er at skabe masser af god skøn positiv energi, fordybelse og glæde i mine dansetimer.

Book prøvetime Zumba

DU HAR TO GRATIS PRØVETIMER PÅ HVERT HOLD. DU BOOKER ÉN AF GANGEN.

Du er nu tilmeldt prøvetime

tirsdag 1/3 2023 kl. 17.00 - 18.15

LUK VINDUE