Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Klassisk Ballet

En time med grundlæggende ballettræning for børn i alderen 9-12 år.

Ballet
Tweens
Beg./let øvede
Viby J., Sal 3
mandag kl. 16.10 - 16.55
FRA D. 14. August 2023
TIL D. 03. Juni 2024
653,36 DKK pr. deltager frem til sommer

[Demo] Klassisk Ballet 9-12 år

Til balletundervisning, for børn i alderen 9-12 år, vil du lære alt om de grundlæggende teknikker indenfor ballet. Vi starter med en klassisk stang-skole, hvor eleverne står ved barren. Herefter udfører vi nogle enkelte balletøvelser på gulvet til klassisk musik. Om du er nybegynder eller har lidt erfaring indenfor klassisk ballet, så er timen noget for dig!

Klassisk ballet er også et fantastisk supplement til dig som f.eks. er elitedanser og ønsker at bringe din dans til et højere teknisk niveau. Ballettræning gør dig nemlig opmærksom på hver eneste lille bevægelse og hver eneste muskel og lærer dig musikalitet, tålmodighed og dedikation, hvilket er super vigtigt indenfor alle stilarter såsom hiphop, showdance og jazz. Ballet giver dig en basisforståelse for bevægelse, som understøtter enhver stilart. Selvom ballet udføres med ynde og præcision, så tag ikke fejl – det er benhård, men sjov træning, som styrker hele din krop, retter dig op og giver dig lange og fleksible muskler.

Du vil blive undervist af vores supersøde og højtkvalificerede balletunderviser, som sørger for at forklare dig den specifikke teknik grundigt og detaljeret, så du kan udvikle dig og blive bedre time for time. Ballet teknik er meget præcis, og det tager tid og arbejde at blive bedre, så derfor er det super vigtigt for os, at din underviser er positive, søde og støttende!

Påklædning: Til denne time kræves trikot/gymnastikdragt, pink/hvide tights og ballet sko/gymnastiksko (ikke tå-spids). Kan feks. købes på balletbutikken.dk. Håret bedes ligeledes været samlet i en knold. Se evt. vejledning her..

 

 

•    Husk at du altid er velkommen til at få to gratis prøvetimer, hvis du er i tvivl om stilen og niveauet på holdet passer til dig.


•    Selv om vi starter op i august, er det altid muligt at begynde på et hold, da der løbende vil komme nye koreografier til. De mest oplagte perioder er aug./sep. og jan./feb.


•    På alle vores børne/ungdomshold fra 2-18 år, er der forældredag den første undervisningsgang i hver måned. Her er det tilladt at tage billeder/video - dog kun af dit eget barn og uden blitz, så det ikke forstyrrer børnene der danser.


•    Fra august til december er der 17 undervisningsgangs og fra januar til juni er der 19. Derfor vil prisen være højere for jan./juni end aug./dec. Obs, falder din undervisningsgang på en helligdag har I den undervisningsgang mindre. Dette er fratrukket prisen, så I betaler for de antal timer I får.

Instruktør

Olivia Sommer

Mit navn er Olivia Rose Sommer-Mortensen og er opvokset i Holstebro.

Jeg startede med at danse som 8 årig på Holstebro Balletskoles danselinje. Her blev jeg undervist i en bred vifte af stilarter, heriblandt contemporary, ballet, urban og standard/latin. I mine afsluttende år på Balletskolen og dertil i min gymnasietid, trænede jeg derudover på Dansk Talent Akademi i Holstebro, hvor jeg primært blev undervist i Contemporary teknikker og ballet.

Efter min studentereksamen blev jeg optaget på Codarts University of the Arts, på den fire-årige Bachelor of Dance i Rotterdam, som består af tre års undervisning i Rotterdam med et fjerde år i praktik, hvor jeg dansede i et kompagni i Tyskland. Jeg blev færdiguddannet professionel danser i juli 2023.

Jeg har hertil en hel del undervisningserfaring, og finder stor inspiration i at videregive den viden og glæde, som dansen har givet mig til de mennesker jeg står overfor.

Dans er for mig et samlingspunkt og en fælleskabs-skabende kunstform, som inviterer os ind i et frirum til refleksion og kunstnerisk udfoldelse, og bidrager til at udvikle os som mennesker.

Book prøvetime [Demo] Klassisk Ballet 9-12 år

DU HAR TO GRATIS PRØVETIMER PÅ HVERT HOLD. DU BOOKER ÉN AF GANGEN.

Du er nu tilmeldt prøvetime

tirsdag 1/3 2023 kl. 17.00 - 18.15

LUK VINDUE