Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Ballet

En time med grundlæggende ballettræning for piger i alderen 4-5 år...!

Ballet
Børn
Beg./let øvede
Risskov, Sal 3
torsdag kl. 15.25 - 16.00
FRA D. 17. August 2023
TIL D. 06. Juni 2024
571,68 DKK pr. deltager frem til sommer

Balletprinsesser 4-5 år

Velkommen til klassisk ballet i børnehøjde! Vores supersøde, kvalificerede og pædagogiske balletunderviser byder jer indenfor til ballet for de allermindste, hvor vi arbejder med grundlæggende teknikker indenfor klassisk ballet. Vi står både ved barren, laver enkelte balletøvelser på gulvet, og udvikler derigennem ligeså stille dit barns musikalitet, balance og kropsbevidsthed. Vi glæder os til at dele vores begejstring og kærlighed for dans med alle vores balletelever hver eneste uge, og håber at I vil danse med hver mandag i vores smukke lyse lokaler i Risskov.

Påklædning: Til denne time ser vi gerne, at man møder op i tætsiddende tøj, opsat hår og enten gymnastiksko, strømper eller balletsko (ikke tåspids).

 

•    Husk at du altid er velkommen til at få to gratis prøvetimer, hvis du er i tvivl om stilen og niveauet på holdet passer til dig.


•    Selv om vi starter op i august, er det altid muligt at begynde på et hold, da der løbende vil komme nye koreografier til. De mest oplagte perioder er aug./sep. og jan./feb.


•    På alle vores børne/ungdomshold fra 2-18 år, er der forældredag den første undervisningsgang i hver måned. Her er det tilladt at tage billeder/video - dog kun af dit eget barn og uden blitz, så det ikke forstyrrer børnene der danser.


•    Fra august til december er der 17 undervisningsgangs og fra januar til juni er der 19. Derfor vil prisen være højere for jan./juni end aug./dec. Obs, falder din undervisningsgang på en helligdag har I den undervisningsgang mindre. Dette er fratrukket prisen, så I betaler for de antal timer I får.

Instruktør

Olivia Sommer

Mit navn er Olivia Rose Sommer-Mortensen og er opvokset i Holstebro.

Jeg startede med at danse som 8 årig på Holstebro Balletskoles danselinje. Her blev jeg undervist i en bred vifte af stilarter, heriblandt contemporary, ballet, urban og standard/latin. I mine afsluttende år på Balletskolen og dertil i min gymnasietid, trænede jeg derudover på Dansk Talent Akademi i Holstebro, hvor jeg primært blev undervist i Contemporary teknikker og ballet.

Efter min studentereksamen blev jeg optaget på Codarts University of the Arts, på den fire-årige Bachelor of Dance i Rotterdam, som består af tre års undervisning i Rotterdam med et fjerde år i praktik, hvor jeg dansede i et kompagni i Tyskland. Jeg blev færdiguddannet professionel danser i juli 2023.

Jeg har hertil en hel del undervisningserfaring, og finder stor inspiration i at videregive den viden og glæde, som dansen har givet mig til de mennesker jeg står overfor.

Dans er for mig et samlingspunkt og en fælleskabs-skabende kunstform, som inviterer os ind i et frirum til refleksion og kunstnerisk udfoldelse, og bidrager til at udvikle os som mennesker.

Book prøvetime Balletprinsesser 4-5 år

DU HAR TO GRATIS PRØVETIMER PÅ HVERT HOLD. DU BOOKER ÉN AF GANGEN.

Du er nu tilmeldt prøvetime

tirsdag 1/3 2023 kl. 17.00 - 18.15

LUK VINDUE