Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Børn Hip Hop

Elitehold

Hip Hop
Børn
Elite
Risskov, Sal 3
onsdag kl. 16.05 - 17.20
FRA D. 16. August 2023
TIL D. 05. Juni 2024
1.851,20 DKK pr. deltager frem til sommer

Amigoz

Drømmer du om at optræde på store scener samt at konkurrere i nogle af de største danseturneringer i Danmark, ja, så er dette hold måske noget for dig!

Danserne er hårdtarbejdende, dedikerede, sociale, positive og samarbejdsdygtige, og at gå på holdet kræver, at du har masser af power, gå-på-mod og at du er en super stærk performer! Vi arbejder med teknik, smidighed, styrke, koreografi og udstråling, og får masser af kollektiv- og individuel feedback, så vi kan udvikle os som både hold og individuelle dansere.

Eliteholdene er “basen” af hele vores eliteafdeling. Når du danser på vores elitehold, kræver det at du udover din egen faste konkurrencetræning, deltager på min. ét af vores anbefalede supplementshold. Er du blevet optaget på et af vores andre udtagede hold, kan dette gælde som dit supplementshold.
Når du er optaget på et af vores elitehold, hører du under vores eliteakademi. Det betyder bla. at du skal deltage i elitesamlinger, opstartslejr og have en klubdragt. Vi har elitehold i både børn-, junior- og voksenrækken.

•   OBS! Det kræver optagelse at gå på dette hold – det er altså ikke muligt booke prøvetimer på holdet, ligesom man ej heller kan tilmelde sig holdet, med mindre man er blevet udtaget til audition.


•   Skulle holdet gå hen og kvalificere sig til Kaufmann Cup finalen, vil der i den forbindelse blive opkrævet en ekstra dansetime, som vil finde sted ugen op til Kaufmann Cup finalen.


 

Instruktør

Ida Marie Jakobsen

Mit navn er Ida Marie og jeg er født i 2007.

Jeg har altid elsket at danse og startede da jeg var omkring 5 år. Derefter har jeg danset forskellige stilarter såsom hip hop, showdance, musical, ballet og contemporary. Dog er det jeg beskæftiger mig mest med hip hop og showdance. 

Jeg har været konkurrencedanser siden 2019 og konkurrerer stadig den dag i dag.

Dans betyder helt ekstremt meget for mig. Jeg elsker den måde man kan udtrykke sig på, mens man kan blive udfordret, lære nye ting, stræbe efter sine mål og så videre. Men mest af alt, elsker jeg det fællesskab, man opnår – det er helt unikt.

Det jeg lægger mest vægt på i min undervisning er god stemning, positiv energi og danseglæde. Det er vigtigt for mig at mine elever kan have det sjovt, samtidig med at de kan få plads til at lære og udvikle sig. Derfor går jeg også op i, at der på mine hold skal være en god holdånd.

Instruktør

Mejse Malika Aalund Nielsen

Hej, mit navn er Mejse, og jeg er født i 2008.

Jeg elsker at danse fordi det er der jeg føler mig allermest tilpas og jeg elsker at lære nyt og opnå mål.

Jeg startede med at danse da jeg var 3 år gammel og jeg har elsket det lige siden.

Dans betyder alt for mig og jeg har danset mange forskellige stilarter gennem årene fx. hip hop, showdance, ballet, disco, musical og contemporary.

Det jeg vil have fokus på i mine timer, er at man skal lære en hel masse, mens man samtidigt har det sjovt.

Jeg vægter også fællesskab virkelig højt og jeg vil for alt i verden håbe at mine elever altid vil føle at de er et sted hvor man kan være sig selv og hinandens bedste venner.

Jeg vil gøre alt for at mine elever glæder sig hver gang de skal til træning og at de kommer ind i lokalet med et åbent sind og et engageret mindset, og går ud af døren med gode oplevelser og en masse ny læring.

Udover det har jeg været elitekonkurrence- danser siden 2018 og konkurrerer stadig på eliteniveau den dag i dag.