OVERSIGT OVER HOLD, ELITEAUDITION OG AL INFO OM TILMELDING TIL DEN KOMMENDE SÆSON 24/25

Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Børn Hip Hop

Elitehold

Hip Hop
Børn
Elite
Risskov, Sal 3
onsdag kl. 16.05 - 17.20
FRA D. 16. August 2023
TIL D. 05. Juni 2024

Dette hold er ikke åbent for tilmelding.

Amigoz

Drømmer du om at optræde på store scener samt at konkurrere i nogle af de største danseturneringer i Danmark, ja, så er dette hold måske noget for dig!

Danserne er hårdtarbejdende, dedikerede, sociale, positive og samarbejdsdygtige, og at gå på holdet kræver, at du har masser af power, gå-på-mod og at du er en super stærk performer! Vi arbejder med teknik, smidighed, styrke, koreografi og udstråling, og får masser af kollektiv- og individuel feedback, så vi kan udvikle os som både hold og individuelle dansere.

Eliteholdene er “basen” af hele vores eliteafdeling. Når du danser på vores elitehold, kræver det at du udover din egen faste konkurrencetræning, deltager på min. ét af vores anbefalede supplementshold. Er du blevet optaget på et af vores andre udtagede hold, kan dette gælde som dit supplementshold.
Når du er optaget på et af vores elitehold, hører du under vores eliteakademi. Det betyder bla. at du skal deltage i elitesamlinger, opstartslejr og have en klubdragt. Vi har elitehold i både børn-, junior- og voksenrækken.

•   OBS! Det kræver optagelse at gå på dette hold – det er altså ikke muligt booke prøvetimer på holdet, ligesom man ej heller kan tilmelde sig holdet, med mindre man er blevet udtaget til audition.


•   Skulle holdet gå hen og kvalificere sig til Kaufmann Cup finalen, vil der i den forbindelse blive opkrævet en ekstra dansetime, som vil finde sted ugen op til Kaufmann Cup finalen.


 

Instruktør

Ida Marie Jakobsen

Mit navn er Ida Marie og jeg er født i 2007.

Jeg har altid elsket at danse og startede da jeg var helt lille. Derefter har jeg danset forskellige stilarter såsom hip hop, showdance, musical, ballet, experimental, commercial og contemporary. Jeg har konkurreret de sidste 7 år i både showdance og hiphop, og danser i dag på holdet Shades. 

Dans betyder helt ekstremt meget for mig. Jeg elsker at performe på scenen, og jeg elsker den måde man kan udtrykke sig gennem dansen. Men mest af alt, holder jeg af det fællesskab, man opnår – det er helt unikt.

Det jeg lægger mest vægt på i min undervisning er god stemning og danseglæde. Udover det, fokuserer jeg på mine elevers udvikling og hjælper dem med at nå deres mål. Det er vigtigt for mig, at mine elever kan have det sjovt, samtidig med at de kan få plads til at blive udfordret og lære. 

 

 

Instruktør

Mejse Malika Aalund Nielsen

Hej, mit navn er Mejse, og jeg er født i 2008.

Jeg elsker at danse fordi det er der jeg føler mig allermest tilpas og jeg elsker at lære nyt og opnå mål.

Jeg startede med at danse da jeg var 3 år gammel og jeg har elsket det lige siden.

Dans betyder alt for mig og jeg har danset mange forskellige stilarter gennem årene fx. hip hop, showdance, ballet, disco, musical og contemporary.

Det jeg vil have fokus på i mine timer, er at man skal lære en hel masse, mens man samtidigt har det sjovt.

Jeg vægter også fællesskab virkelig højt og jeg vil for alt i verden håbe at mine elever altid vil føle at de er et sted hvor man kan være sig selv og hinandens bedste venner.

Jeg vil gøre alt for at mine elever glæder sig hver gang de skal til træning og at de kommer ind i lokalet med et åbent sind og et engageret mindset, og går ud af døren med gode oplevelser og en masse ny læring.

Udover det har jeg været elitekonkurrence- danser siden 2018 og konkurrerer stadig på eliteniveau den dag i dag.