OVERSIGT OVER HOLD SAMT AL INFO OM TILMELDING TIL DEN KOMMENDE SÆSON 24/25

Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Børnedans

Et rigtig sjov dansetime for dig der bare elsker at give den gas til en masse god musik!

Børnedans, MGP
Børn
Beg./let øvede
Viby J., Sal 1
lørdag kl. 10.40 - 11.20
FRA D. 19. August 2023
TIL D. 01. Juni 2024
362,95 DKK pr. deltager frem til sommer

Børnebanden 5-7 år

Elsker du at danse? Elsker du god musik? Og elsker du at have det sjovt? Så er Børnebanden holdet for dig! Vi byder både drenge og piger i alderen 5-7 år velkommen til den hyggeligste dansetime, hvor vi fyrer den af til bl.a. MGP og Ramasjang! Vores fantastiske og positive instruktør får dig til at føle dig som stjernen i et MGP show på en stor scene, når vi lærer fede og simple koreografier til sange du kender!

Vi lærer at blive mere kropsbevidste og lærer at lytte til musikken, og kombinerer altid leg og læring, så børnene har de absolut bedste forudsætninger for at udvikle deres kærlighed til dans. Vi griner, hygger og holder den største dansefest hver eneste uge i vores smukke lokaler, og lærer små koreografier som vi viser til jule- og afdansningsbal.

Vi glæder os helt vildt til at se dig på Børnebanden!

•    Husk at du altid er velkommen til at få to gratis prøvetimer, hvis du er i tvivl om stilen og niveauet på holdet passer til dig.


•    Selv om vi starter op i august, er det altid muligt at begynde på et hold, da der løbende vil komme nye koreografier til. De mest oplagte perioder er aug./sep. og jan./feb.


•    På alle vores børne/ungdomshold fra 2-18 år, er der forældredag den første undervisningsgang i hver måned. Her er det tilladt at tage billeder/video - dog kun af dit eget barn og uden blitz, så det ikke forstyrrer børnene der danser.


•    Fra august til december er der 17 undervisningsgangs og fra januar til juni er der 19. Derfor vil prisen være højere for jan./juni end aug./dec. Obs, falder din undervisningsgang på en helligdag har I den undervisningsgang mindre. Dette er fratrukket prisen, så I betaler for de antal timer I får.

Instruktør

Ida Meilandt

Hej, jeg hedder Ida Meilandt og er født i 2003

Jeg har altid elsket at bevæge mig og alt, der havde med teater, dans og musik at gøre, og kan slet ikke undvære det i dag. Jeg startede med at danse da jeg havde prøvet en balletcamp i sommerferien med en veninde, og blev så bidt af at danse, at jeg efter sommerferien startede hos Let’s Dance, hvorefter jeg har danset så meget jeg kunne lige siden.

Jeg har danset i en del år efterhånden og går i år på et voksen elitehold på Let’s Dance hvor jeg danser stilarten showdance. Jeg har undervist siden 2020 ved Let’s Dance. Imens har jeg taget DGI’s danseinstruktøruddannelse og har i 2022/2023 taget Århus Dance Education hos Benedikte Roerbeak.

For mig er det vigtigt at det skal være sjovt at danse og at dansen er et sted hvor man føler sig tryg og tilpas, herfra kan man udvikle sig og nå sine mål, men det vigtigste er at man har det godt i processen.

Book prøvetime Børnebanden 5-7 år

DU HAR TO GRATIS PRØVETIMER PÅ HVERT HOLD. DU BOOKER ÉN AF GANGEN.

Du er nu tilmeldt prøvetime

tirsdag 1/3 2023 kl. 17.00 - 18.15

LUK VINDUE