OVERSIGT OVER HOLD, ELITEAUDITION OG AL INFO OM TILMELDING TIL DEN KOMMENDE SÆSON 24/25

Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Hip Hop

Hip hop for de sejeste piger og drenge!

Hip Hop
Tweens
Øvede
Risskov, Sal 3
onsdag kl. 17.25 - 18.15
FRA D. 16. August 2023
TIL D. 05. Juni 2024

Dette hold er ikke åbent for tilmelding.

Cool Kids 10-12 år

Cool Kids er det ultimative hip hop hold for den øvede danser i alderen 10-12 år, som har mod på en ekstra udfordring! Vi tager udgangspunkt i det seneste hip hop-, pop-, rap- og RnB musik, for at gøre timerne varierede, energiske og sjove, og fokuserer på teknik, grooves og koreografi.

Koreografierne er inspirerede af musikvideoer, film og livekoncerter, og du vil lære at danse ligesom de absolut største kunstnere i underholdningsindustrien?

Vores instruktør glæder sig helt vildt til at dele ud af sin enorme kærlighed for dans med dig hver eneste uge i vores smukke lokaler. Det er vigtigt for os at lære børnene alderssvarende teknik og bevægelser, og at de til hver træning får sved på panden og et smil på læben.

Hip hop holdet er både for drenge og piger, hvilket altid giver en rigtig fed energi på holdet.

OBS! Bemærk, at dette er et øvet hold, og det kræver derfor, at du har danseerfaring for at kunne deltage på dette Hip Hop-hold. Det er derfor ikke egnet til nybegyndere, eller dig med kun lidt danseerfaring. Instruktøren vil meget gerne være behjælpelig med at henvise til et andet hold, hvis hun ikke mener, at niveauet passer til dig. Du er også altid velkommen til at skrive til kontoret.

Hvis du danser på dette hold skal du helst have mod på - og lyst til - at danse turneringer, da der på holdet vil blive brugt en del tid på at forberede sig hertil - specielt i perioden januar-juni. Ønsker du at danse på et meget øvede hold, og ikke danse turneringer, bedes du sige det til instruktøren fra sæsonstart, så hun kan give dig en plads i dansen, som ikke er helt i front - dette vil nemlig give udfordringer senere, når der skal øves formationer til turneringer. Men du er selvfølgelig meget velkommen, uanset om du har lyst til at deltage i turneringer eller ej.

Klubmesterskab Efterår 18-11-23
Klubmesterskab Forår 13-04-24
Kaufmann Cup 1. Rangliste 28-01-24
Kaufmann Cup 2. Rangliste 07-04-24
Danmark Danser Kvalifiaktions runde 10-03-24
Danmark Danser Finale (hvis udtaget) 25-05-24

 

Yderligere er der også mulighed for at vise dansen frem til danseskolens julebal & afdansningsbal.

Vi glæder os til at byde jer indenfor og velkommen på Cool Kids!

•    Husk at du altid er velkommen til at få to gratis prøvetimer, hvis du er i tvivl om stilen og niveauet på holdet, passer til dig.


•    Selv om vi starter op i august, er det altid muligt at begynde på et hold, da der løbende vil komme nye koreografier til. De mest oplagte perioder er aug./sep. og jan./feb.


•    På alle vores børne/ungdomshold fra 2-18 år, er der forældre-dag den første undervisningsgang i hver måned. Her er det tilladt at tage billeder/video - dog kun af dit eget barn og uden blitz, så det ikke forstyrrer børnene der danser.


•    Fra august til december er der 17 undervisningsgangs og fra januar til juni er der 20. Derfor vil prisen være højere for jan./juni end aug./dec. Obs, falder din undervisningsgang på en helligdag har I den undervisningsgang mindre. Dette er fratrukket prisen, så I betaler for de antal timer I får.

Instruktør

Selma Sølgaard-Kyng

Hej med jer! Mit navn er Selma,

Jeg har danset siden jeg var helt lille, og har elsket det lige siden. Gennem årene har jeg danset meget forskelligt som showdance, hip hop, hit fit, ballet og contemporary.

I de sidste 4 år jeg danset showdance på eliteplan.

Dans er noget af det jeg elsker allermest! Det giver mig en masse livsglæde og energi. Jeg nyder altid at stå i dansesalen. Man kan ikke blive andet end glad af at danse, og jeg elsker hvordan man kan udtrykke sig gennem dansen samtidig med, at man har det sjovt. Dans er mit frirum og jeg elsker at man bare kan være i nuet.

I min undervisning vil jeg lægge stor vægt på, at der skal være en positiv stemning. Mine elever skal gå fra timen med et smil på læben og altid føle sig trygge. Derfor lægger jeg også enormt meget vægt på, at der skal være en god holdånd på mine hold.

Det er også meget vigtigt for mig at mine elever udvikler sig og lærer en masse nye ting. Min undervisning bærer præg af højt humør, danseglæde og fokus på udvikling og læring.

Jeg har gennem flere år været hjælpetræner på Let’s Dance, hvor jeg har fået både vejledning og erfaring.