TILMELDING TIL SÆSON 24/25 ER NU ÅBEN

Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Børnedans

Et sjovt og lærerigt dansehold for de ca. 3-4 årige.

Børnedans, MGP
Børn
Beg./let øvede
Risskov, Sal 2
lørdag kl. 09.40 - 10.15
FRA D. 19. August 2023
TIL D. 01. Juni 2024

Dette hold er ikke åbent for tilmelding.

Danselopperne 3-4 år

Kom og skyd weekenden i gang med den hyggeligste dansetime, når vi inviterer dig indenfor til sjov og dans med Danselopperne! Danselopperne er et super populært hold for de 3-4 årige, som elsker at fyre den af til MGP og andre hits, som børnene kender fra deres hverdag.

Vi garanterer smil, grin og røde kinder, når vores fantastiske instruktør kombinerer leg og læring, og vi glæder os hver uge til at udfordre og udvikle børnenes musikalitet, motorik og kropskontrol.

Holdet er tiltænkt som et ”overgangshold” fra f.eks. mor/barn holdet, eller hvis jeres barn har lidt svært ved at ”komme i gang”. Barnet danser som udgangspunkt uden den voksne, men den voksne må gerne deltage, hvis jeres barn har det allerbedst sådan.

Holdet er tiltænkt som et, hvor børnene danser uden voksne. Den voksne er meget velkommen de første gange samt første gang hver måned, men ellers ser vi gerne at de voksne forlader salen. Det giver mere fordybelse og fokus for børnene.
Hvis der er behov for at den voksne skal være inde i salen i starten, så lav en aftale med instruktøren og en af hjælpeinstruktørerne eller overvej holdet før (Minisjang kl. 9-9.30), hvor den voksne er meget velkommen til at danse med eller til at sidde inde i salen.

Hos Lets Dance er det absolut vigtigste for os, at børnene er trygge og har en fantastisk oplevelse med dansen, og derfor håber vi også, at I som forældre vil tale med jeres børn om, hvorfor der nogle gange er nogle, der kan have forældre med inde i salen, mens andre går ud af salen. Ved fælles hjælp sikrer vi os altid, at vi får nogle skønne små dansebørn fyldt med selvtillid til at klare den alene på et passende tidspunkt.

 

•    Husk at du altid er velkommen til at få to gratis prøvetimer, hvis du er i tvivl om stilen og niveauet på holdet passer til dig.


•    Selv om vi starter op i august, er det altid muligt at begynde på et hold, da der løbende vil komme nye koreografier til. De mest oplagte perioder er aug./sep. og jan./feb.


•    På alle vores børne/ungdomshold fra 2-18 år, er der forældredag den første undervisningsgang i hver måned. Her er det tilladt at tage billeder/video - dog kun af dit eget barn og uden blitz, så det ikke forstyrrer børnene der danser.


•    Fra august til december er der 17 undervisningsgangs og fra januar til juni er der 19. Derfor vil prisen være højere for jan./juni end aug./dec. Obs, falder din undervisningsgang på en helligdag har I den undervisningsgang mindre. Dette er fratrukket prisen, så I betaler for de antal timer I får.

Instruktør

Elise Anesen

Jeg har danset siden jeg var helt lille bl.a. ballet, showdance og sportsdans.
Jeg har altid elsker at undervise og haft egne dansehold i over 15 år, bl.a. ved Let’s Dance, Aarhus Academy for Global Education, Aarhus Studenter Gymnastik og Vejlby IK. Hver uge har jeg workshop i Dans og udtryk på forskellige skoler igennem Dansk Skoleidræt og et par gange om året er jeg instruktør på DGI’s instruktørkurser over hele landet.
Jeg elsker at være på og levere en undervisning, der vækker gejst både på mine faste ugentlige hold samt til større events som polterabend, fødselsdage, DGI’s landsstævne og Idrætslærernes Forum.

Jeg er lærer og lægger stor vægt på, at dans skal være sjovt både for børn og voksne og at alle skal have en succesoplevelse med dansen.