OVERSIGT OVER HOLD, ELITEAUDITION OG AL INFO OM TILMELDING TIL DEN KOMMENDE SÆSON 24/25

Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Børnedans

Holdet her er for de yngste børnehavebørn. Både for piger og drenge kan danse med i denne sjove time.

Børnedans, MGP
Børn
Beg./let øvede
Risskov, Sal 1
torsdag kl. 15.40 - 16.15
FRA D. 17. August 2023
TIL D. 06. Juni 2024

Dette hold er ikke åbent for tilmelding.

Dansemus 3-4 år

Denne time er en energifyldt dansetime for alle børn i alderen 3-4 år. Børnene lærer små koreografier til de bedste MGP sange samt andre hits, som børnene kender fra deres hverdag. Det er altid en sjov dansetime med både dans, leg og højt humør.

Holdet er tiltænkt som et "overgangshold" fra f.eks. forældre/barn-holdet (det der også hedder Minisjang), eller hvis jeres barn, har lidt svært ved at "komme i gang". Barnet danser som udgangspunkt uden den voksne, men den voksne må gerne deltage, og være i salen hvis der er behov for det.

Hvis/når jeres barn føler sig trygt, må I som forældre naturligvis også gerne gå ud af salen, da jeres barn så lige så stille vænner sig til at skulle danse alene, og dermed er bedre rustet til det næste skridt, hvor den voksne ikke længere har mulighed for at sidde med i salen.

Det vigtigste for os er, at børnene er trygge, og har en super god oplevelse med dans, og derfor håber vi også, at I som forældre vil tale med jeres børn om, hvorfor nogle kan have forældre med inde i salen, mens andre måske går ud af salen, og så er vi sikre på, at vi ved fælles hjælp, kan få nogle skønne små dansebørn, fyldt med selvtillid, til at klare den alene på et passende tidspunkt.

Dansemus er et super populært hold for de små, og der er mulighed for at deltage i opvisninger til både julebal og afdansningsbal.

Vores tanke med holdet er, at forældrene er med på sidelinjen, så længe børnene har brug for det, men vi vil i løbet af sæsonen arbejde på, at forældrene stille og roligt "trækker sig tilbage”, så børnene efter ca. 10-15 gange, kan være i salen uden forældre. Heldigvis er der vinduer til salen, hvis både børn og forældre har behov for at kunne se hinanden. Vi anbefaler, at vi som forældre forlader salen, så snart barnet er klar til det, da det giver mere ro for børnene jo færre der kigger på. Samtidigt ved vi også, at der er stor forskel på børn, og det skal der selvfølgelig være plads til.

Her er det tilladt at tage billeder/video - dog kun af dit eget barn og uden blitz, så det ikke forstyrrer børnene der danser.

 

•    Husk at vi tilbyder to gratis prøvetimer, hvis du/ I er i tvivl om stilen og/ eller niveauet på holdet passer til dig/jer.


•    Selv om vi starter op i august, er det altid muligt at begynde på et hold, da der løbende vil komme nye koreografier til. De mest oplagte perioder er aug./sep. og jan./feb.


•    På alle vores børne/ungdomshold fra 2-18 år, er der forældre-dag den første undervisningsgang i hver måned. Her er det tilladt at tage billeder/video - dog kun af dit eget barn og uden blitz, så det ikke forstyrrer børnene der danser.


•    Fra august til december er der 17 undervisningsgange og fra januar til juni er der 19. Derfor vil prisen være højere for jan./juni end aug./dec. Obs, falder din undervisningsgang på en helligdag har I den undervisningsgang mindre. Dette er fratrukket prisen, så I betaler for de antal timer I får.

Instruktør

Ida Meilandt

Hej, jeg hedder Ida Meilandt og er født i 2003

Jeg har altid elsket at bevæge mig og alt, der havde med teater, dans og musik at gøre, og kan slet ikke undvære det i dag. Jeg startede med at danse da jeg havde prøvet en balletcamp i sommerferien med en veninde, og blev så bidt af at danse, at jeg efter sommerferien startede hos Let’s Dance, hvorefter jeg har danset så meget jeg kunne lige siden.

Jeg har danset i en del år efterhånden og går i år på et voksen elitehold på Let’s Dance hvor jeg danser stilarten showdance. Jeg har undervist siden 2020 ved Let’s Dance. Imens har jeg taget DGI’s danseinstruktøruddannelse og har i 2022/2023 taget Århus Dance Education hos Benedikte Roerbeak.

For mig er det vigtigt at det skal være sjovt at danse og at dansen er et sted hvor man føler sig tryg og tilpas, herfra kan man udvikle sig og nå sine mål, men det vigtigste er at man har det godt i processen.