TILMELDING TIL SÆSON 24/25 ER NU ÅBEN

Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Børnedans

En sjov og sej dansetime for de yngste børnehaveklasse børn på ca. 5-6 år.

Børnedans, MGP
Børn
Beg./let øvede
Risskov, Sal 3
tirsdag kl. 15.30 - 16.05
FRA D. 15. August 2023
TIL D. 04. Juni 2024

Dette hold er ikke åbent for tilmelding.

Dansesmølfer 5-6 år

Er du én som bare ELSKER at danse, så er dette holdet for dig!

På Dansesmølferne fyrer vi den max. af til de fedeste og populære sange fra radioen, og selvfølgelig også masser af MGP hits. Det bliver bestemt ikke kedeligt, når vi snører danseskoene og lærer børnedans, hip hop, showdance og meget mere!

Vi kombinerer læring med elementer af leg, og vores fantastiske instruktør skaber en festlig og social atmosfære, sammen med børnene. Vores topprioritet hos Let’s Dance er, at børnene føler sig trygge og har det sjovt, så de har de absolut bedste forudsætninger for at udvikle deres kærlighed til dans. 

På Dansesmølfer udvikler vi børnenes musikalitet, kropsbevidsthed og motoriske færdigheder, og én af de lærte danse som vi lærer i løbet af sæsonen, optræder vi med til danseskolens jule- og afdansningsbal. Det er altid en stor oplevelse for børnene at optræde foran forældre og venner, og vi glæder os helt vildt hvert eneste år til at vise jer hvad vi har lært.

Så pak din drikkedunk og gør dig klar til en kæmpe dansefest på Dansesmølferne!

 

•    Husk at du altid er velkommen til at få to gratis prøvetimer, hvis du er i tvivl om stilen og niveauet på holdet passer til dig.


•    Selv om vi starter op i august, er det altid muligt at begynde på et hold, da der løbende vil komme nye koreografier til. De mest oplagte perioder er aug./sep. og jan./feb.


•    På alle vores børne/ungdomshold fra 2-18 år, er der forældredag den første undervisningsgang i hver måned. Her er det tilladt at tage billeder/video - dog kun af dit eget barn og uden blitz, så det ikke forstyrrer børnene der danser.


•    Fra august til december er der 17 undervisningsgange og fra januar til juni er der 20. Derfor vil prisen være højere for jan./juni end aug./dec. Obs, falder din undervisningsgang på en helligdag har I den undervisningsgang mindre. Dette er fratrukket prisen, så I betaler for de antal timer I får.

Instruktør

Selma Sølgaard-Kyng

Hej med jer! Mit navn er Selma,

Jeg har danset siden jeg var helt lille, og har elsket det lige siden. Gennem årene har jeg danset meget forskelligt som showdance, hip hop, hit fit, ballet og contemporary.

I de sidste 4 år jeg danset showdance på eliteplan.

Dans er noget af det jeg elsker allermest! Det giver mig en masse livsglæde og energi. Jeg nyder altid at stå i dansesalen. Man kan ikke blive andet end glad af at danse, og jeg elsker hvordan man kan udtrykke sig gennem dansen samtidig med, at man har det sjovt. Dans er mit frirum og jeg elsker at man bare kan være i nuet.

I min undervisning vil jeg lægge stor vægt på, at der skal være en positiv stemning. Mine elever skal gå fra timen med et smil på læben og altid føle sig trygge. Derfor lægger jeg også enormt meget vægt på, at der skal være en god holdånd på mine hold.

Det er også meget vigtigt for mig at mine elever udvikler sig og lærer en masse nye ting. Min undervisning bærer præg af højt humør, danseglæde og fokus på udvikling og læring.

Jeg har gennem flere år været hjælpetræner på Let’s Dance, hvor jeg har fået både vejledning og erfaring.