Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Pardans

Dette hold er for pardansere som har danset i ca. 6 sæsoner.

Pardans
Unge/voksne
Øvede
Risskov, Sal 1
mandag kl. 20.45 - 21.35
FRA D. 14. August 2023
TIL D. 13. Maj 2024
1.324,05 DKK pr. deltager frem til sommer

Drømmeholdet 1

Undervisningen går stille og roligt fremad, så alle kan følge med, og der vil blive undervist til en masse glad musik, som de fleste kender fra radioen. Dansestilen er nogle af de mange dejlige og inspirerende danse fra TV2-programmet "Vild med dans", så som vals, cha cha cha, jive og quickstep mm.

Undervisningen varer 50 min. pr. gang.

•    Husk at du altid er velkommen til at få to gratis prøvetimer, hvis du er i tvivl om stilen og niveauet på holdet passer til dig.


•  Kommer I fra en anden danseskole eller har I danset for nogle år tilbage, viser det sig ofte, at I skal have danset et par år yderligere, for at kunne følge med på dette hold - da det sjældent er de samme variationer, der har været brugt på de to danseskoler. Men uanset hvad I har lært, er I altid velkommen, og så kan vi guide jer til det rigtige hold.


•  Er I forhindret én uge i at deltage på den sædvanlige tid, er I altid velkommen til at vælge en anden dag i samme uge, eller tage to lektioner ugen efter. Hvis I er i tvivl om hvilke hold I kan flekse på, hiv gerne fat i en instruktør som kan guide jer.


•  Der er som standard for alle pardansehold 17 undervisningsgange fra august til december og 17 undervisningsgange fra januar til maj. Obs, falder din undervisningsgang på en helligdag har I den undervisningsgang mindre. Dette er fratrukket prisen, så I betaler for de antal timer I får.

Instruktør

Brian Eriksen

Jeg er medindehaver af Lets Dance sammen med Marianne, og har undervist siden jeg var 15 år gammel. Jeg har taget DS træner- og dommeruddannelse på højeste niveau og danset siden jeg var 3 år gammel. Jeg har været partner med Marianne Eihilt siden 1990. Vi har i alt vundet 10 danske mesterskaber, nordiske mester, sølv og bronze vinder til både EM og VM.
Jeg elsker at få folk til at føle sig hjemme så alle kan hygge sig med hinanden på danseskolen.

Instruktør

Julie Bilø Wulff

Hej, jeg hedder Julie.
Jeg har danset siden jeg var 6 år gammel.
Årene er blevet brugt på børnedans, Disco, rock ‘n roll, Hip Hop, Showdance og Standard/Latin.

Dans for mig er livsglæde. Det er en leg mellem kropsbevidsthed, bevægelse, følelser og god musik. Det er en måde at udtrykke sig på, som ikke kræver andet end tilstedeværelse, og gennem musikken kan dans skabe kontakt og bånd mellem mennesker.

Jeg lægger stor vægt på, at min undervisning skal være givende fagligt men samtidig underholdende og energisk, så eleverne går fra timerne med smil på læberne. Jeg lægger en ære i altid at være velforberedt og tilstede i min undervisning. Forhåbentligt føler mine elever, at jeg udfordrer og hjælper dem samtidig med at der er plads til smil og grin.

Jeg har undervist i Let’s Dance i 10 år, og undervejs har jeg undervist elever i alderen 2-80 år i alle mulige forskellige genrer. Derudover har jeg undervist til utallige fødselsdage, arrangementer, polterabender og på højskoler og efterskoler rundt omkring i Jylland.

Book prøvetime Drømmeholdet 1

DU HAR TO GRATIS PRØVETIMER PÅ HVERT HOLD. DU BOOKER ÉN AF GANGEN.

Du er nu tilmeldt prøvetime

tirsdag 1/3 2023 kl. 17.00 - 18.15

LUK VINDUE