OVERSIGT OVER HOLD, ELITEAUDITION OG AL INFO OM TILMELDING TIL DEN KOMMENDE SÆSON 24/25

Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Pardans

For pardansere som har danset i ca. 6 sæsoner

Pardans
Unge/voksne
Øvede
Risskov, Sal 1
onsdag kl. 20.30 - 21.20
FRA D. 16. August 2023
TIL D. 15. Maj 2024

Dette hold er ikke åbent for tilmelding.

Drømmeholdet 2

Drømmeholdet 2 er et fantastisk hold i pardans, for jer der har danset i ca. 7 sæsoner. Holdet danser hele 9 standard- og latin-danse, og der veksles imellem dem alle med jævne mellemrum.

Der er altid højt humør og en super god stemning, når instruktørerne fører an og guider og vejleder alle igennem de forskellige danse. Det er utroligt vigtigt for instruktørerne, at alle har det godt, og at der altid er en afslappet og imødekommende stemning. Alle skal føle sig velkommen, og det skal være en fest at komme til dans.

Vi garanterer sved på panden, højt humør og dansefest hver tirsdag på Drømmeholdet.

Vi glæder os til at danse med jer endnu en sæson!

•    Husk at I altid er velkommen til at få to gratis prøvetimer, hvis I er i tvivl om niveauet på holdet passer til jer.


•  Kommer I fra en anden danseskole eller har I danset for nogle år tilbage, viser det sig ofte, at I skal have danset et par år yderligere, for at kunne følge med på dette hold - da det sjældent er de samme variationer, der har været brugt på de to danseskoler. Men uanset hvad I har lært, er I altid velkommen, og så kan vi guide jer til det rigtige hold.


•  Er I forhindret én uge i at deltage på den sædvanlige tid, er I altid velkommen til at vælge en anden dag i samme uge, eller tage to lektioner ugen efter. Hvis I er i tvivl om hvilke hold I kan flekse på, hiv gerne fat i en instruktør som kan guide jer.


•  Der er som standard for alle pardansehold 17 undervisningsgange fra august til december og 17 undervisningsgange fra januar til maj. Obs, falder din undervisningsgang på en helligdag har I den undervisningsgang mindre. Dette er fratrukket prisen, så I betaler for de antal timer I får.

Instruktør

Jacob Nilsson

Jeg hedder Jacob Nilsson og er født i 1985

Jeg har danset siden jeg siden jeg var 8 år gammel. Jeg har altid danset standard/latin.

Dans er en stor passion, der giver mig enormt meget glæde og fornyet energi i hverdagen.

I min undervisning ligger jeg stor vægt på, at den er uformel og underholdende, samtidig med at den er udfordrende og lærerig. Der er fokus på bevægelsen, og danseglæden. Jeg tror på at man lærer bedst, hvis man har det sjovt mens man lærer.

Jeg har undervist i standard og latin i mange år. Jeg havde mine første pardanse hold i 2005, mens jeg selv stadig var aktiv sportsdanser. Og har nydt at undervise lige siden.

Jeg er tidligere sportsdanser, og har derigennem en stor viden om standard og latin dansene, som jeg kan give videre i min undervisning.