Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Showdance

Et sjovt dansehold for dig der har danset før.

Showdance
Unge/voksne
Øvede/Meget Øvede
Risskov, Sal 2
mandag kl. 17.50 - 18.40
FRA D. 14. August 2023
TIL D. 03. Juni 2024
1.360,50 DKK pr. deltager frem til sommer

Empress Company

Hvis du elsker at danse, udvikle dig og have en fest, så er Empress Company noget for dig! Dette hold er for voksne med danseerfaring i rygsækken, som gerne vil blive endnu bedre og have det super sjovt samtidig.
I timerne vil undervisningen være varieret og dybdegående, lige fra danseteknik og performance til øvelser for smidighed og styrke. Gennem små koreografier øver vi at implementerer vores færdigheder i dansen, hvor trin, musik og teknik alle skal spille sammen.

Der vil altid være fed musik, udfordringer til både hoved og krop, masser af sved på panden og vigtigst af alt - højt humør!

I løbet af sæsonen får du chancen for at afprøve alt hvad du har lært, da holdet som udgangspunkt vil bygges op omkring at kunne deltage i vores konkurrencer, så som DM i Showdance, Kaufmann Cup og Danmark Danser. Herudover er der selvfølgelig også jule- og afdansningsbal. Dvs. der kan forekomme tidspunkter, hvor det største fokus vil være koreografien, fintuning af de små detaljer m.m., så danserne er bedst muligt klædt på til at deltage i konkurrencerne. Det er derfor nødvendigt at deltage i konkurrencer for at danse på dette hold. Nedenunder finder du datoer for konkurrencerne.

Danmark Danser kvalifikationsrunde: 09/03/24
DM Showdance: 18/05/24

I Let’s Dance tror vi på succes gennem et positivt, humoristisk og støttende læringsmiljø, hvor alle føler sig trygge og godt tilpas. Derfor vægter vi det gode humør allerhøjest, og vi garanterer et smil på læben og en høj puls til hver eneste træning.

Vi glæder os til at se jer!

•    Husk at du altid er velkommen til at få to gratis prøvetimer, hvis du er i tvivl om stilen og niveauet på holdet passer til dig.


•    Selv om vi starter op i august, er det altid muligt at begynde på et hold, da der løbende vil komme nye koreografier til. De mest oplagte perioder er aug./sep. og jan./feb.


•    Fra august til december er der 17 undervisningsgangs og fra januar til juni er der 19. Derfor vil prisen være højere for jan./juni end aug./dec. Obs, falder din undervisningsgang på en helligdag har I den undervisningsgang mindre. Dette er fratrukket prisen, så I betaler for de antal timer I får.

Instruktør

Charlotte Christiansen

Hej, jeg hedder Charlotte.

Jeg startede med at danse da jeg var 6 år. Har konkurrencedanset i ca. 20 år i standard og latinamerikansk dans, med primært fokus på standard dans.

Dans og konkurrence for mig har været en verden fyldt med dannelse, og en mulighed for at udtrykke frihed, følelser, talent, selvtillid, bestræbelse, disciplin, “fighter gen”, styrke både fysisk og psykisk, indlevelse og 100 procent tilstedeværelse i musikken, på gulvet men også udenfor for gulvet i min dagligdag.

Dans har betydet ALT for mig, og har gjort mig til det menneske jeg er i dag. En med et positivt og åbent sind, der ikke er bange for at tage nye udfordringer op. Med troen på mig selv og hvad end jeg bestræber, finder jeg altid vejen til succes.

Som underviser kan jeg udtrykke at være disciplineret og detaljeret – men ALTID! med et smil på læben. Jeg elsker at rykke grænser, for at opnå det bedste resultat og kunne vidergive min passion, viden og erfaring til andre sultne dansere. Når det er sagt, skal der også være plads til sjov, spas og humor.

Jeg har undervist nu i godt 15år, i mange forskellige stilarter, aldre og lande verden rundt. Forsøger altid på at tilpasse og være i øjenhøjde med eleverne.

Jeg har altid gået op i sundhed og god fysik og har derfor selvstuderet meget inden for dette område. Hjælper både elever og andre med at strukturerer en personlig kost/træningsplan. Ved siden af instruktør hos Lets dance, er jeg også fitness instruktør.

Konkurrencedansen har været en del af mit liv i 20 år og det har været en eventyrlig rejse. Trænere, sponsorer og ikke mindst min familie har bakket mig op, hvilket har gjort det muligt for mig, at følge en drøm, der har resulteret i mange flotte titler. Jeg kan nemlig stolt kalde mig for Danmarksmester, dobbelt Amerikansk mester i Standard, “Runner up” ved det amerikanske 10-dans Mesterskab såvel som top 25 på både Verdensranglisten og ved VM.

Book prøvetime Empress Company

DU HAR TO GRATIS PRØVETIMER PÅ HVERT HOLD. DU BOOKER ÉN AF GANGEN.

Du er nu tilmeldt prøvetime

tirsdag 1/3 2023 kl. 17.00 - 18.15

LUK VINDUE