OVERSIGT OVER HOLD, ELITEAUDITION OG AL INFO OM TILMELDING TIL DEN KOMMENDE SÆSON 24/25

Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Showdance

Et sjovt dansehold for dig der har danset før.

Showdance
Unge/voksne
Risskov, Sal 2
mandag kl. 17.50 - 18.40
FRA D. 14. August 2023
TIL D. 03. Juni 2024

Dette hold er ikke åbent for tilmelding.

Empress Company

Hvis du elsker at danse, udvikle dig og have en fest, så er Empress Company noget for dig! Dette hold er for voksne med danseerfaring i rygsækken, som gerne vil blive endnu bedre og have det super sjovt samtidig.
I timerne vil undervisningen være varieret og dybdegående, lige fra danseteknik og performance til øvelser for smidighed og styrke. Gennem små koreografier øver vi at implementerer vores færdigheder i dansen, hvor trin, musik og teknik alle skal spille sammen.

Der vil altid være fed musik, udfordringer til både hoved og krop, masser af sved på panden og vigtigst af alt - højt humør!

I løbet af sæsonen får du chancen for at afprøve alt hvad du har lært, da holdet som udgangspunkt vil bygges op omkring at kunne deltage i vores konkurrencer, så som DM i Showdance, Kaufmann Cup og Danmark Danser. Herudover er der selvfølgelig også jule- og afdansningsbal. Dvs. der kan forekomme tidspunkter, hvor det største fokus vil være koreografien, fintuning af de små detaljer m.m., så danserne er bedst muligt klædt på til at deltage i konkurrencerne. Det er derfor nødvendigt at deltage i konkurrencer for at danse på dette hold. Nedenunder finder du datoer for konkurrencerne.

Danmark Danser kvalifikationsrunde: 09/03/24
DM Showdance: 18/05/24

I Let’s Dance tror vi på succes gennem et positivt, humoristisk og støttende læringsmiljø, hvor alle føler sig trygge og godt tilpas. Derfor vægter vi det gode humør allerhøjest, og vi garanterer et smil på læben og en høj puls til hver eneste træning.

Vi glæder os til at se jer!

•    Husk at du altid er velkommen til at få to gratis prøvetimer, hvis du er i tvivl om stilen og niveauet på holdet passer til dig.


•    Selv om vi starter op i august, er det altid muligt at begynde på et hold, da der løbende vil komme nye koreografier til. De mest oplagte perioder er aug./sep. og jan./feb.


•    Fra august til december er der 17 undervisningsgangs og fra januar til juni er der 19. Derfor vil prisen være højere for jan./juni end aug./dec. Obs, falder din undervisningsgang på en helligdag har I den undervisningsgang mindre. Dette er fratrukket prisen, så I betaler for de antal timer I får.

Instruktør

Olivia Sommer

Mit navn er Olivia Rose Sommer-Mortensen og er opvokset i Holstebro.

Jeg startede med at danse som 8 årig på Holstebro Balletskoles danselinje. Her blev jeg undervist i en bred vifte af stilarter, heriblandt contemporary, ballet, urban og standard/latin. I mine afsluttende år på Balletskolen og dertil i min gymnasietid, trænede jeg derudover på Dansk Talent Akademi i Holstebro, hvor jeg primært blev undervist i Contemporary teknikker og ballet.

Efter min studentereksamen blev jeg optaget på Codarts University of the Arts, på den fire-årige Bachelor of Dance i Rotterdam, som består af tre års undervisning i Rotterdam med et fjerde år i praktik, hvor jeg dansede i et kompagni i Tyskland. Jeg blev færdiguddannet professionel danser i juli 2023.

Jeg har hertil en hel del undervisningserfaring, og finder stor inspiration i at videregive den viden og glæde, som dansen har givet mig til de mennesker jeg står overfor.

Dans er for mig et samlingspunkt og en fælleskabs-skabende kunstform, som inviterer os ind i et frirum til refleksion og kunstnerisk udfoldelse, og bidrager til at udvikle os som mennesker.