OVERSIGT OVER HOLD SAMT AL INFO OM TILMELDING TIL DEN KOMMENDE SÆSON 24/25

Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Freestyle

Supplementshold til vores Elitehold

Hip Hop
Teens
Elite
Risskov, Sal 3
tirsdag kl. 19.35 - 20.25
FRA D. 15. August 2023
TIL D. 04. Juni 2024
453,70 DKK pr. deltager frem til sommer

Freestyle

OBS ! Dette er et af vores supplementshold til vores elitedansere, hvilket betyder at det kræves at man er udtaget til et af vores elitehold, for at deltage på dette hold. For at sikre, at de rigtige bliver tilmeldt holdet, bedes I skrive hvilket elitehold I er udtaget til ifm. tilmelding.

 

Vil du gerne lære at freestyle?

Dette hold er et koordineret og organiseret freestyle-hold, hvor der vil blive undervist I nogle forskellige rammer og teknikker, samt give dig redskaber til at kunne både opbygge og forbedre din freestyle & musikalitet.

Det er derfor vigtigt at understrege, at du ikke behøver at have freestylet før, for at kunne blive en del af dette hold, da man kan sætte sit eget præg på undervisningen. Dette hold er derfor til dig som er klar på at bryde en masse grænser og gerne vil lære- og udvikle dine improvisationsevner i trygge og sikre rammer samt udvide din musikalske horisont hertil.

•    Dette er et supplementshold til vores elitedansere.


 

Instruktør

Elicia Marie Frikke Tiffany

Mit navn er Elicia Tiffany og jeg er født i 1998.

Jeg startede med at danse, da jeg var 2,5 år gammel og har derfor danset lige siden jeg kan huske. Min interesse for at danse startede ved at observere og rejse rundt med mine forældre, som begge var profesionelle dansere og har efterfølgende kun vokset derfra. Det første jeg stiftede bekendtskab med var pardans, hvilket efter nogle år udviklede sig til interessen for showdance og derefter hiphoppen og dens mange stilarter. Jeg har derfor prøvet kræfter med en masse forskellige dansestilarter, men hiphoppen står mit hjerte nærmest og er også den stilart jeg dyrker den dag i dag.

Jeg har turneret i over 15 år – heri både lokalt, men også internationalt og besidder adskillelige DM, EM og VM kvalifikationer samt titler. Efter disse 15 år som aktiv turneringsdanser valgte jeg, at stoppe og derefter istedet fokusere på, at videregive mine danseerfaringer som træner samt gå efter at udleve drømmen som professionel danser. Jeg har derfor i mange år været træner for adskillelige elite turneringshold, som også har dystet på verdensplan og som også besidder adskillelige DM, EM og VM kvalifikationer samt titler.

Til dagligt lever jeg udelukkende som professionel danser, koreograf og underviser. Nogle af mine seneste erfaringer indenfor shows og jobs er bl.a; optræden på Tinderbox Festival, ansat hos Warner music, koreograferet og danset i tidligere X-Factor finalist Reem’s musicvideo, show med Pivot production, show med Barcode brothers, danser og koreograf for ARoS’ 225-års jubilæumsfest, danser og koreograf for Danfoss’ 50-års jubilæumsfest og meget mere!

Dansen er for mig et rum, hvor der er plads til at være sig selv, koble fra og være kreativ. Det er igennem dansen jeg både bearbejder, udtrykker samt føler fortiden og nuet – alt i ét. Det giver et frirum, hvor man ikke skal tage stilling, men blot føle og være til.
Disse principper er nogle af de største fokuspunkter og kerneværdier i min undervisning.
Min undervisning er et frirum for dansere, hvor de kan komme og hygge sig, bearbejde dagligdagen samt lære en masse nyt i et trygt forrum med hinanden. Det er et sted hvor der altid vil være plads til diversitet, udvikling, gensidig respekt samt en dårlig humor.