OVERSIGT OVER HOLD SAMT AL INFO OM TILMELDING TIL DEN KOMMENDE SÆSON 24/25

Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Showdance

Et ekstra dansehold for meget øvede dansere.

Showdance
Tweens
Risskov, Sal 2
mandag kl. 17.00 - 17.50
FRA D. 14. August 2023
TIL D. 03. Juni 2024
362,96 DKK pr. deltager frem til sommer

Funky Girls 10-12 år

Kom og vær med, når vi hver mandag forvandler en helt almindelig eftermiddag til den fedeste dansefest. Funky Girls er et showdance hold for dig, der har masser af danseerfaring, og som ønsker at tage din dans til det næste niveau.

På Funky Girls danser vi showdance til de nyeste hits, går i detaljer med koreografierne og lærer at danse i formationer! Vi øver masser af teknik, arbejder på vores smidighed og styrke, samtidig med at vi har det super sjovt og hyggeligt! Vores super dygtige instruktør har årevis af sceneerfaring, og vil derfor lære dig ALT hvad der er at vide om udstråling og om at optræde foran et publikum.

I løbet af sæsonen vil vi sammensætte showdancetrin til en lille serie, som vi optræder med til både julebal og afdansningsbal. Begge arrangementer er altid super sjove og hyggelige, og en fed mulighed for at vise forældre, søskende, bedsteforældre og bekendte hvad de har lært på Funky Girls!

OBS! Bemærk, at dette er et meget øvet hold, og det kræver derfor, at du har danseerfaring for at kunne deltage på dette showdance hold. Det er derfor ikke egnet til nybegyndere, eller dig med kun lidt danseerfaring. Instruktøren vil meget gerne være behjælpelig med at henvise til et andet hold, hvis hun ikke mener, at niveauet passer til dig. Du er også altid velkommen til at skrive til kontoret.

Hvis du danser på dette hold skal du helst have mod på - og lyst til - at danse turneringer, da der på holdet vil blive brugt en del tid på at forberede sig hertil - specielt i perioden januar-juni. Ønsker du at danse på et meget øvede hold, og ikke danse turneringer, bedes du sige det til instruktøren fra sæsonstart, så hun kan give dig en plads i dansen, som ikke er helt i front - dette vil nemlig give udfordringer senere, når der skal øves formationer til turneringer. Men du er selvfølgelig meget velkommen, uanset om du har lyst til at deltage i turneringer eller ej.

Klubmesterskab efterår 18-11-23
Klubmesterskab forår 13-04-24
DM Showdance 18-05-24
Kaufmann Cup 1. Rangliste 27-01-24
Kaufmann Cup 2. Rangliste 06-04-24
Danmark Danser kvalifikationsrunde 10-03-24
Danmark Danser finale (hvis udtaget) 25-05-24

 

Yderligere er der også mulighed for at vise dansen frem til vores jule- og afdansningsbal.

 

 

•    Husk at du altid er velkommen til at få to gratis prøvetimer, hvis du er i tvivl om stilen og niveauet på holdet passer til dig.


•    Selv om vi starter op i august, er det altid muligt at begynde på et hold, da der løbende vil komme nye koreografier til. De mest oplagte perioder er aug./sep. og jan./feb.


•    På alle vores børne/ungdomshold fra 2-18 år, er der forældredag den første undervisningsgang i hver måned. Her er det tilladt at tage billeder/video - dog kun af dit eget barn og uden blitz, så det ikke forstyrrer børnene der danser.


•    Fra august til december er der 17 undervisningsgangs og fra januar til juni er der 19. Derfor vil prisen være højere for jan./juni end aug./dec. Obs, falder din undervisningsgang på en helligdag har I den undervisningsgang mindre. Dette er fratrukket prisen, så I betaler for de antal timer I får.

Instruktør

Lucca Frost Petersen

Hej, jeg hedder Lucca Frost, og jeg er født i 2005

Jeg har danset siden jeg var helt lille, og har selv gået på Let’s Dance siden jeg var ni år gammel.
Gennem årene her har jeg prøvet mange forskellige dansestilarter, som showdance, musical, ballet, hip hop og latin. Jeg er dog blevet allermest bidt af showdance, som jeg også har danset og stadig danser på eliteniveau.

Det fedeste ved dans er den glæde jeg føler, så snart jeg træder ind i danselokalet. For mig er dans både en udtryksform, men også en måde at komme ud med mine følelser.

Jeg er blevet helt bidt af den stemning man som dansehold oplever sammen, når man hver uge danser med hinanden. Netop derfor glæder jeg mig til at komme i gang med at undervise nogle skønne dansehjerter, og mærke den danseglæde blandt eleverne, som jeg også selv er blevet så fanget af.

Jeg er startet som underviser hos Let’s Dance i 2023, men har undervisningerfaring fra mine år som hjælpetræner, og ved andre workshops jeg har undervist i rundt omkring.

Jeg glæder mig rigtig meget til vi ses på danseskolen.

Book prøvetime Funky Girls 10-12 år

DU HAR TO GRATIS PRØVETIMER PÅ HVERT HOLD. DU BOOKER ÉN AF GANGEN.

Du er nu tilmeldt prøvetime

tirsdag 1/3 2023 kl. 17.00 - 18.15

LUK VINDUE