OVERSIGT OVER HOLD SAMT AL INFO OM TILMELDING TIL DEN KOMMENDE SÆSON 24/25

Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Showdance

Et rigtigt fedt hold, for dig der har en del danserfaring.

Showdance
Tweens
Risskov, Sal 1
tirsdag kl. 15.10 - 16.00
FRA D. 15. August 2023
TIL D. 04. Juni 2024
453,70 DKK pr. deltager frem til sommer

Funky Stars 10-12 år

Kom og vær med, når vi hver tirsdag forvandler en helt almindelige eftermiddag til den fedeste dansefest. Funky Stars er et showdance hold for dig, der har masser af danseerfaring, og som ønsker at tage din dans til det næste niveau.

På Funky Stars danser vi showdance til de nyeste hits, går i detaljer med koreografierne og lærer at danse i formationer! Vi øver masser af teknik, arbejder på vores smidighed og styrke, samtidig med at vi har det super sjovt og hyggeligt! Vores super dygtige instruktør har årevis af sceneerfaring, og vil derfor lære dig ALT hvad der er at vide om udstråling og om at optræde foran et publikum.

I løbet af sæsonen vil vi sammensætte showdancetrin til en samlet koreografi, som vi optræder med til både julebal og afdansningsbal. Begge arrangementer er altid super sjove og hyggelige, og en fed mulighed for at vise forældre, søskende, bedsteforældre og bekendte hvad de har lært på Funky Stars! Derudover deltager holdet i en del konkurrencer i løbet af dansesæsonen. Du kan se listen over hvilke turneringer, der et tale om samt datoerne nedenunder.

OBS! Bemærk, at dette er et meget øvet hold, og det kræver derfor, at du har danseerfaring for at kunne deltage på dette showdance hold. Det er derfor ikke egnet til nybegyndere, eller dig med kun lidt danseerfaring. Instruktøren vil meget gerne være behjælpelig med at henvise til et andet hold, hvis hun ikke mener, at niveauet passer til dig. Du er også altid velkommen til at skrive til kontoret.

Hvis du danser på dette hold skal du helst have mod på - og lyst til - at danse turneringer, da der på holdet vil blive brugt en del tid på at forberede sig hertil - specielt i perioden januar-juni. Ønsker du at danse på et meget øvede hold, og ikke danse turneringer, bedes du sige det til instruktøren fra sæsonstart, så hun kan give dig en plads i dansen, som ikke er helt i front - dette vil nemlig give udfordringer senere, når der skal øves formationer til turneringer. Men du er selvfølgelig meget velkommen, uanset om du har lyst til at deltage i turneringer eller ej.

Klubmesterskab Efterår 18-11-23
Klubmesterskab Forår 13-04-24
DM Showdance 18-05-24
Kaufmann Cup 1. Rangliste 27-01-24
Kaufmann Cup 2. Rangliste 06-04-24
Danmark Danser Kvalifiaktions runde 10-03-24
Danmark Danser Finale (hvis udtaget) 25-05-24

 

Yderligere er der også mulighed for at vise dansen frem til vores jule og afdansningsbal.

 

•  Husk at du altid er velkommen til at få to gratis prøvetimer, hvis du er i tvivl om stilen og niveauet på holdet passer til dig.


•  På alle vores børne/ungdomshold fra 2-18 år, er der forældredag den første undervisningsgang i hver måned. Her er det tilladt at tage billeder/video - dog kun af dit eget barn og uden blitz, så det ikke forstyrrer børnene der danser.


• Selv om vi starter op i august, er det altid muligt at begynde på et hold, da der løbende vil komme nye koreografier til. De mest oplagte perioder er aug./sep. og jan./feb.


• Fra august til december er der 17 undervisningsgange og fra januar til juni er der 20. Derfor vil prisen være højere for jan./juni end aug./dec. Obs, falder din undervisningsgang på en helligdag har I den undervisningsgang mindre. Dette er fratrukket prisen, så I betaler for de antal timer I får.

Instruktør

Victoria Storgaard

Jeg hedder Victoria.
Jeg startede med at danse som 9 årig på et showdance elitehold.
Jeg har beskæftiget mig med forskellige genrer som showdance, ballet, jazz, moderne, girly, hip hop og musical.
Dans er for mig en måde at have det sjovt på, men også tilegne sig ny viden og erfaringer.
Mine dansetimer består af læring, hvor der desuden også er plads til spas og sjov i timen. Jeg sørger for variation i undervisningen for at opnå den bedst mulige danseoplevelse.
Gennem flere år har jeg tilegnet mig viden og erfaringer gennem undervisning som hjælpetræner.